Kişilik & Karakter Derdiniz ne kadar büyük? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Tahmin edemeyeceğiniz kadar Güncellemeler+1 yıl Offf ya canım sıkıldı Güncellemeler+1 yıl Ya kadın olmak ne güzel canm sıkıldı yazyrsn 20 abza yazyr Derdiniz ne kadar büyük? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
İzmiirrlle Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 42% +1 yıl Kötüyüm hemde baya kötüyüm ama, ama bunlar geçecek biliyorum biraz sabır etmem lazım.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konuşalım mı canım Yorumla İzmiirrlle +1 yıl Buradan da yazabilirsin ayrıca. Yorumla
Tezcan_Ağa Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Ölümün olduğu yerde hangi dert daha büyük olabilir? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl dert.. ık gıbıdır herkes kendınde en buyuk var zanneder... Allah yardımcın olsun kardeş 0 0 Yorumla
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Anlattığım kişiler vardı ağladı yeterli cevap mi bilemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ekonomik bağımsızlığım yok o benim için en büyük dert 1 1 Yorumla LogitechZ906 +1 yıl Neden yok Yorumla
Miert1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Dert y. rrk gibidir herkes en büyüğünü kendinde sanirmis beee 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Vuu mikemmel söz Yorumla Miert1 +1 yıl Yoklukta gideri varda anlat bakalım meyhaneci gece uzun kadehler dolu Yorumla Soran +1 yıl Ne içiyoruz green absent alrm Yorumla Miert1 +1 yıl Delikanlıyı bozar bremin ben raki alırım Yorumla Soran +1 yıl Onuda içmek GT ister brom Yorumla Miert1 +1 yıl Sınırlarını bilen adam içer zaten bilmeyen adam şempanzeye döner. S. s Yorumla Soran +1 yıl Bu konuda takdir ettim beni o taşıyor bir atyrm vuct Ateş Yorumla Miert1 +1 yıl Onlarda ne içtiğimi anlayamiyorum bi süre sonra tak diye yükseliyo gerek yok aman reklam olmayalim Yorumla Soran +1 yıl Tebrikler kendini bilen adamı severim Yorumla Miert1 +1 yıl Valla hic bi yerde rezil olup ortamı bozamam hep kalin adamlar ayıp olur iki kadeh fazla icincede bisey olmuyoki sabah uyaninca o kısmı hatirlamiyosun gereksiz heyecanlar gençlik heyecanlari ya da alkolikler için bos isler ya Yorumla
LogitechZ906 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sadece Allahtan büyük değil bunun dışında evreni yutar 0 2 Yorumla LogitechZ906 +1 yıl İstersen ili lafın belini kırabiliriz sorancık :) tabi sapık muamelesi yapmayacaksan :) Yorumla LogitechZ906 +1 yıl Abaza gözü ile bakıyorsan bana ben konuşmam ki zaten istesen bile Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beni engellemiş gel buradan devam edelim kavgamiza dndnjd 0 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oha ya ne biçim fantazilerin var senin yuh f Yorumla Cevap sahibi +1 yıl La gel buraya 😡 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapacan hoşuna mı gitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce çok yaptın kendinde heralde usta olmuşsun Yorumla Soran +1 yıl Evet sende deneyecem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen vqr ya dua et ki yanımda değilsin yoksa elini kolunu bağlar kemerle popona vururdum kizartana kadar Yorumla Soran +1 yıl Hayal dünyana hele Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni * değilim ya * her ama sokup kirletemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen daha DM den yazmaya bile korkuyorsun gizliden kolay oluyor tabi dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin beynin popon sanırım 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel ogret o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli oluyor telefonu poposuna sokup boşalan kız 😅😅 Yorumla
oyunadamı3 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Dertleşmek ister misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Der babası mısm Yorumla oyunadamı3 +1 yıl Hi hı Yorumla
OtuzlarındaBirAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Dermanı yok sorun orada ki zaten 0 4 Yorumla OtuzlarındaBirAdam +1 yıl Güncelleme... Benim de Yorumla OtuzlarındaBirAdam +1 yıl Yazdık mi sana 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sekermi Yorumla OtuzlarındaBirAdam +1 yıl Hayir limoni Yorumla
Sertmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl Allah yardımcınız olsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun haspam Yorumla Sertmmm +1 yıl Ne oldu ki Yorumla Soran +1 yıl bir şey olmadı Yorumla Sertmmm +1 yıl Yok birsey sen uyumaya devam et Yorumla Soran +1 yıl Doğum kanalı diyrm Yorumla Sertmmm +1 yıl Ne doğumu Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Herkesin derdi kendine büyük 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Dert yrrk gibidir herkes en büyüğü bende der 😋 Yorumla BilenAbi +1 yıl Doğru bak :) Sen de işi biliyon. Yorumla BilenAbi +1 yıl Bir biz bulamadık yaprak uzmanı bu hayatta :D Yorumla Soran +1 yıl O senin eksikliğin Yorumla BilenAbi +1 yıl Çok doğru dedin. Yorumla Soran +1 yıl Hep doğru derim Yorumla BilenAbi +1 yıl Onu fark ettim. Yorumla BilenAbi +1 yıl Abazandan bol ne var? Yorumla Soran +1 yıl Dimi Yorumla BilenAbi +1 yıl Öyle, bol şans. Yorumla Soran +1 yıl Sazan avı bereketli 😉 Yorumla BilenAbi +1 yıl Balıkları tuzlamayı unutma. İyi sabahlar size. Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Sıkıntılı bir hayat boş boş 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Az büyük 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Allah azaltsın beybisi Yorumla kırık_çocuk +1 yıl @_Justimagineit ya lütfen doğru söyle sen lezsin dimi Yorumla Soran +1 yıl Sana ne la lez olsa ne yapacaksn Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Bi yürü git ya ne lezi boş yapma Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Sen lezsin biliyorum ben Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Sapiklasma istersen Yorumla Soran +1 yıl Sapık olan kim acaba kıza zorla lezliği yaftalyrsn amacın ne lez veya değil Yorumla kırık_çocuk +1 yıl O zaman neden burada ki kızlara yürüyorsun hep 😂 aylardır gözüme capriyorsun Yorumla LogitechZ906 +1 yıl Derdini paylaşmak istermisin hem senle konuşmak istiyordum bir konu hakkında Yorumla Soran +1 yıl Hangi konu beybi Yorumla LogitechZ906 +1 yıl Justimagineit demek istemiştim aslında:) Yorumla Soran +1 yıl Herkes neden bu kadına taktı Yorumla LogitechZ906 +1 yıl Benim kimseye taktığım yok üsülünce konuşuyorum Yorumla Soran +1 yıl Yav he he Yorumla LogitechZ906 +1 yıl İyimisin? Yorumla Soran +1 yıl Kadn bir yorum yaptı pişman oldu tüm sapıklar doluştu Yorumla LogitechZ906 +1 yıl Ben ne sapıklık yaptım? Yorumla Soran +1 yıl Peki haklısın Yorumla LogitechZ906 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok büyük 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çözelim derdini 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Derdini söyle dermanin olayim Yorumla Soran +1 yıl Erkek yhaaa baklava yhaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatman lazım Yorumla Soran +1 yıl Yok alyrm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyi alırsın Yorumla
Bıgboyys Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Seninki mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Okursan anlarsn Yorumla Bıgboyys +1 yıl Gel dertleselm Yorumla Soran +1 yıl Yok almym seçenek çok o piti yapacam Yorumla Bıgboyys +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Seçenek çok 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kötüyüm hemde baya kötüyüm ama, ama bunlar geçecek biliyorum biraz sabır etmem lazım..
Konuşalım mı canım
Buradan da yazabilirsin ayrıca.
Ölümün olduğu yerde hangi dert daha büyük olabilir?
Nasıl yani
dert.. ık gıbıdır herkes kendınde en buyuk var zanneder... Allah yardımcın olsun kardeş
Anlattığım kişiler vardı ağladı yeterli cevap mi bilemem
Ekonomik bağımsızlığım yok o benim için en büyük dert
Neden yok
Çok şükür ki, yok denecek kadar..
Dert y. rrk gibidir herkes en büyüğünü kendinde sanirmis beee
Vuu mikemmel söz
Yoklukta gideri varda anlat bakalım meyhaneci gece uzun kadehler dolu
Ne içiyoruz green absent alrm
Delikanlıyı bozar bremin ben raki alırım
Onuda içmek GT ister brom
Sınırlarını bilen adam içer zaten bilmeyen adam şempanzeye döner. S. s
Bu konuda takdir ettim beni o taşıyor bir atyrm vuct Ateş
Onlarda ne içtiğimi anlayamiyorum bi süre sonra tak diye yükseliyo gerek yok aman reklam olmayalim
Tebrikler kendini bilen adamı severim
Valla hic bi yerde rezil olup ortamı bozamam hep kalin adamlar ayıp olur iki kadeh fazla icincede bisey olmuyoki sabah uyaninca o kısmı hatirlamiyosun gereksiz heyecanlar gençlik heyecanlari ya da alkolikler için bos isler ya
Sadece Allahtan büyük değil bunun dışında evreni yutar
İstersen ili lafın belini kırabiliriz sorancık :) tabi sapık muamelesi yapmayacaksan :)
Abaza gözü ile bakıyorsan bana ben konuşmam ki zaten istesen bile
Beni engellemiş gel buradan devam edelim kavgamiza dndnjd
Oha ya ne biçim fantazilerin var senin yuh f
La gel buraya 😡
Ne yapacan hoşuna mı gitti
Daha önce çok yaptın kendinde heralde usta olmuşsun
Evet sende deneyecem
Sen vqr ya dua et ki yanımda değilsin yoksa elini kolunu bağlar kemerle popona vururdum kizartana kadar
Hayal dünyana hele
Seni * değilim ya * her ama sokup kirletemem
Sen daha DM den yazmaya bile korkuyorsun gizliden kolay oluyor tabi dimi
Senin beynin popon sanırım 😅😅
Gel ogret o zaman
Belli oluyor telefonu poposuna sokup boşalan kız 😅😅
Dertleşmek ister misin
Der babası mısm
Hi hı
Dermanı yok sorun orada ki zaten
Güncelleme... Benim de
Yazdık mi sana 😅
Sekermi
Hayir limoni
Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun haspam
Ne oldu ki
bir şey olmadı
Yok birsey sen uyumaya devam et
Doğum kanalı diyrm
Ne doğumu
Herkesin derdi kendine büyük
Dert yrrk gibidir herkes en büyüğü bende der 😋
Doğru bak :) Sen de işi biliyon.
Bir biz bulamadık yaprak uzmanı bu hayatta :D
O senin eksikliğin
Çok doğru dedin.
Hep doğru derim
Onu fark ettim.
Abazandan bol ne var?
Dimi
Öyle, bol şans.
Sazan avı bereketli 😉
Balıkları tuzlamayı unutma. İyi sabahlar size.
Sıkıntılı bir hayat boş boş
Herkesin derdi kendine büyük.
Ne farkeder dert derttir sonuçta
Az büyük
Allah azaltsın beybisi
@_Justimagineit ya lütfen doğru söyle sen lezsin dimi
Sana ne la lez olsa ne yapacaksn
Bi yürü git ya ne lezi boş yapma
Sen lezsin biliyorum ben
Sapiklasma istersen
Sapık olan kim acaba kıza zorla lezliği yaftalyrsn amacın ne lez veya değil
O zaman neden burada ki kızlara yürüyorsun hep 😂 aylardır gözüme capriyorsun
Derdini paylaşmak istermisin hem senle konuşmak istiyordum bir konu hakkında
Hangi konu beybi
Justimagineit demek istemiştim aslında:)
Herkes neden bu kadına taktı
Benim kimseye taktığım yok üsülünce konuşuyorum
Yav he he
İyimisin?
Kadn bir yorum yaptı pişman oldu tüm sapıklar doluştu
Ben ne sapıklık yaptım?
Peki haklısın
Teşekkür ederim
Çok büyük
İçime sığmıyor bu ara...
Derdim yok
Çözelim derdini