Benim sanırım bilgisayar ve telefonum olabilir. Sizin en sevdiğiniz eşya veya eşyalarınız neler?

Benim sanırım bilgisayar ve telefonum olabilir. Sizin en sevdiğiniz eşya veya eşyalarınız neler?

sahne çok iyi olmuş bu soruya JSKGKSKF benim için en değerli eşyalarım sanırım kitaplarım ve telefonum
God damn it, an entire generation pumping gas, waiting tables, slaves with white collars, advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of the history man, no purpose or place, we have no Great war, no Great depression, our great war is a spiritual war, our great depression is our lives, we've been all raised by television to believe that one day we'd all be millionaires and movie gods and rock stars, but we won't and we're slowly learning that fact. and we're very very pissed off.
ashas bu varmış dedim bu daha iyi duruyor.
Kitaplaar önemli tabi :D
Benim en sevdiğim eşyam bilgisayarım tabi ki de. bu arada gif baya uyumlu olmuş çünkü aslında sahip olduklarımız sonunda bize sahip oluyor. bu yüzden de eşyalara ihtiyacımız yokken sırf tüketici olmak için alabiliyoruz tıpkı fight club filmde olduğu gibi.
sağ ol barış :D
telefonum ve ıcınde anılarımın oldugu harddıskım
Güzel cevap 😂
aslında eşyaya bağlanmak normal degılde ıste.. elektrık gıttı gecen gun mahallede bro... acaıp hıssettım kendımı herseyden kopuk.. sankı uyusturucudan yoksun kalmıs gıbı... ınternete bunye fazla baglanmıs.. sıyrılmam lazım bundan.
sadece sen değil ki be abi toplumun geneli yani
alıştık hayatımızda olmasına. Gerçekten internet öyle bir girmiş ki hayatımıza telefonlar
bir parçamız resmen.
Thanks bro
Ricalarr
Pufumu çok seviyorum, ayacıklarımı uzatıyorum , keyifli oluyor
en farklı cevaplardan biri sanırım :D güzel
Cevap
13Cevap
Telefon, tablet, pc hepsi elim ayağım elbette ama en sevdiğim eşyam yastığımdır :D Keyifli günler..
😂😂 bu yastık konuşabiliyo mu :D
😂 yok henüz öyle bir donanımı yok ahsh
😂😂
Tuhaf olabilir ama 5 sene önce aldığım spor ayakkabılarım 10 larca ayakkabı aldım yinede ondan vazgeçemiyorum hatta ısrarla aynı modeli arıyorum bütün sitelerde gördüğüm mağazalarda bulamıyorum birde kol saatim mecburu kolumdan çıkarsam bom boş hissediyorum narkoz etkisinde bile saatimi takın koluma demişim 😅
😂😂😂 aynısı yoksa benzerini alın siz de
Aldım da ayaklarım kabul etmiyor çok dil döktüm bak nekadar ciciler yepyeni onlar pis kötü dedim yok yinede illa o olucak diyor 😂 😂
:D :D ayakkabı markasına mail at ellerinde kalmışsa yıllar önceden göndersinler sana
Stokta yok maalesef modelini geçtim rahatlığını sağlamlığıni hiç bir ayakkabı değişmem çamaşır makinesinin dili olsada konuşsa beyaz ayakkabı kaç kere buluştular ben sayısını unuttum valla 😂 😂
😂😂 sağlık olsun o zaman ya, ne yapcan iyi bak ayakkabıya o zaman
Gülücüklü kaşığım. Üniversitedeyken almıştım, çayımı içerken mutlaka kullanırdım onu. Bana pozitiflik verirdi. Üniversite bitti daha hala severek kullanırım :)
gülücüklü kaşık ashsah
ilk defa duydum :D
Bi tane çantam var neredeyse 6-7 yıllık aşıır beğeniyorum onu 20 tl ye almıştım sjsjsj cüzdan gibi duruyor ama değil inanır mısın ahahah
inanırım asdjkl
Biliyom 🥹😂
Çamaşır makinasi aha çamaşır vardı içinde çıkarmayı unuttum🤦♀️bulaşık makinası elektrikli süpürge 😅Bunlar olmasaydı napardım? Diyorum😬
yani onlar yokken insanlar nasıl yaşıyorsa öyle yaşardık kesin :D
onlar olmasa şu an tüm insanlığın işleri çok daha zor olurdu hssdfj
teknolojinin var olma sebebi işte, insanlığın işini kolaylaştırmak. :D
ahasha :D eski filmlerdeki gibi
Defterim kalemim ve telefonum Issız bir adaya düşsem yani bu üçü yeter Aa bir de şarj aleti lazım onu da seviyorum
ıssız adada nerde şarj edeceksiniz :D
😂😂 iyi madem
orası ayrı ama :D
Kalemlerim, defter ve ajandalarım… Telefon ve bilgisayarlarıma da selam olsun:))
olsun :D
Cüzdan, kol çantası, yastığım 🙃, makyaj malzemelerim, kül tablam, duvar saatim
duvar saati mi asjhdka
Benimkide başta telefon olabilir ama sonra ben dolap seviyorum arkadaşlar 😂çekmece dolap raf düzen sevdigim için heryer dolap olsun istiyorum hic bisey disarda kalmasin toplu dursun falann şansımada evimde gardirp ve mutfak dolabi oda az zaten haric dolap yok😂
liste uzun aslında sjs laptopum ve telefonum 😅
:D
Bakım ve kıyafet dolabım önce gelir beni özgüvenli yapan her şey
Bana ait olan her şey sevmediğim şeyleri evde tutmam
Hiç istisnasız evimin anahtarı. Onun kıymeti evin kendisinden daha değerli.
Battaniye diyebiliriz yaz kış farketmez vazgeçemiyorum
yazın da mı :D
mersinin yazınını düşünün o zaman bile battaniyemden vazgeçemiyorum😂
alla alla çok acayip :D
Insan sevdiği şeyden kolay kolay vazgeçmez ki
😂😂 sevdiğinden yani
üşüdüğünden değil asjasd
Evet benim ki biraz öyle 😂
asdlksd ilginç :D
Yatagimdi depremde gitti 💔
tekrardan geçmiş olsunn
Teşekkür ederim
Elektronik her şeye aşığım
bu güzel :D
Masam masamı çok seviyorum kimse dokunamaz masama
tamam ellemicek kimseee :D
:D :D ricalarr
Önce yastığım sonra televizyonum
Televizyon nerden çıktı ya telefonum😂
asjklsasd telefon herkesin vazgeçilmezi belli oldu :D
Ondan bir parça olan kolyem
o artık yok mu
Var hep takıyorum
O da hayatımda :)
onu sormuştum :D iyi o zaman, allah ayırmasın.
Teşekkür ederim sağolasın
1 gb ramı olan bilgisayarım
😂😂 daha iyisi olur umarım
elektrikli süpürgem çok iyi onu seviyorym
😂😂😂
o benim kurtarıcım valla daha önce kaç süpürge değiştirdim şimdi ki süperr
Dyson falan mı :D
yok ben Dyson begenmıyorum
Yastığım, onu götürdüğüm hər yerde uyuyabilirim.
Kulaklığım güneş kremim rujum
Kulaklığım ve kar kürem
Altın takılarım, tarot kartlarım, telefonum...
Bakım ürünlerim, tokalarım, telefonum
Teknolojik aletler telefon. Bilgisayar.
Arabam Telefonum ve yatağım.
Telefonum ve kulaklığım tabi ki
Hepsini ayrı severim
Telefonum ve arabam
Telefonummmm
tamam telefon senin :D
Saç sosisim
Ya da değiştiriyorum kalemlerim ve yeni kitaplarım ajandalar vs (kısacası yeni kırtasiye ürünleri)
:D farklı bir cevapta buradan geldi o da güzel
ajanda diyen olmamıştı
Bilgisayarım 😅
kesinlikle :D
Tilfunum 😄
😂 Tilfun
Artık bağlanmıyorum sonra üzücü olabiliyor.
Telefon
Bütün eşyam
Yatağım
Yastık, yorgan, yatak
Telefonum
Telefon
Yok ki birşeyim
Yok.
Hiç biri
Yatağım
Kitaplığım.
Telefon ve işle ilgili eşyalarım