Kişilik & Karakter Dişil enerji nedir tam olarak nasıl hissedilir nereden anlaşılır? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tutturmuşlar bir dişil enerji dişil enerji 😄Nedir bu dişil enerji kim belirliyor bunu? Dişil enerji nedir tam olarak nasıl hissedilir nereden anlaşılır? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kadınlık enerjisidir. işte cilve yapmak güzel görünmek fiziği taş gibi olması falan :D 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Östrojen, dişil enerji diye millet bir şeylerin peşinden gidiyor. 2 0 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. "miyav" diyorsa dişil enerjiye sahiptir. 😄 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kısaca daha seksi daha baş döndürücü bir kadın olmak demek 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Kadınsı enerji mi acep 🤔 0 8 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Bilemiyorum öğreneyim diye sordum 🙄 Yorumla Nawdeniz +1 yıl Google'ye sorsan mı 🤔 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Onuda sen yap her şeyi benden bekleme djfjg.Ben siteye sordum ya işte 😄 Yorumla Nawdeniz +1 yıl Al dişiciim 😂😂Dişil enerji, sezgilerin ve duyguların bir yansımasıdır. Dişil enerjide affedici ve hoşgörülü olma hakimdir, bütünsel bir kavrayış vardır. Dişil enerji eril enerjiye göre daha edilgen bir yapıdadır. Bu bakımdan da kolaylıkla uyum sağlayabilir. Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yok anlamadım ııı ıhhh 😄 Yorumla Nawdeniz +1 yıl KAHRETSİN oysa senin için google'yiÇapraz sorguya çekmiştim 😂😂😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Lütfen herkes kendi mesleğini yapsın sorgu felan sana göre değilmiş anladık fjfjg. Yorumla Nawdeniz +1 yıl Sen bana kurban ol emi 😂Ben senin için neyi göze aldım 😂😂😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hanımların çekiciliğini elde edilen enerji 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kadınlık enerjisidir. işte cilve yapmak güzel görünmek fiziği taş gibi olması falan :D
Östrojen, dişil enerji diye millet bir şeylerin peşinden gidiyor.
"miyav" diyorsa dişil enerjiye sahiptir. 😄
😄
Kısaca daha seksi daha baş döndürücü bir kadın olmak demek
se. KS diye bir kavram olmsa kızlar erkekleri asla ayartamazdı
Kadınsı enerji mi acep 🤔
Bilemiyorum öğreneyim diye sordum 🙄
Google'ye sorsan mı 🤔
Onuda sen yap her şeyi benden bekleme djfjg.
Ben siteye sordum ya işte 😄
Al dişiciim 😂😂
Dişil enerji, sezgilerin ve duyguların bir yansımasıdır. Dişil enerjide affedici ve hoşgörülü olma hakimdir, bütünsel bir kavrayış vardır. Dişil enerji eril enerjiye göre daha edilgen bir yapıdadır. Bu bakımdan da kolaylıkla uyum sağlayabilir.
Yok anlamadım ııı ıhhh 😄
KAHRETSİN oysa senin için google'yi
Çapraz sorguya çekmiştim 😂😂😂
Lütfen herkes kendi mesleğini yapsın sorgu felan sana göre değilmiş anladık fjfjg.
Sen bana kurban ol emi 😂
Ben senin için neyi göze aldım 😂😂😂
Hanımların çekiciliğini elde edilen enerji
Kadınsı çekim
Boş bir şey ya