Kişilik & Karakter İki otobüs var. Geçmişe mi gitmek istersin, geleceğe mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tek bir hakkin olsa hangisine gitmek istersin? Güncellemeler+1 yıl Lütfen soruya beğeni yapmayi unutmayalim👇👇👇👇👇👇 Güncellemeler+1 yıl Soruya beğeni yapmayı unutmayalim;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;👇👇👇👇👇👍👍👍👇👇👇 İki otobüs var. Geçmişe mi gitmek istersin, geleceğe mi? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Ayaklarımız iki otobüsün üstünde duracak şekilde gitme imkanımız olsa biz geçmişe mi gitmiş olacağız yoksa geleceğe mi? 🤔 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl gelecek gecmişte bir bok yok gerci gelecek de muamma 1 0 Yorumla
melosxl Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Geçmişi yeterince gördüm gelecek önemli bence o yüzden gelecek 1 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Herkesten uzağaaa 1 6 Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Neden kimse değer vermiyor mu sana yoksa senmi çok bencilsin Yorumla Pikauv +1 yıl @zzzaaafffeeerrr Bilmem öyle Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Öyle deme insan aileye dosta ihtiyaç duyar Yorumla Pikauv +1 yıl @zzzaaafffeeerrr hiçte duymuyorum, zararları var faydaları yok Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Ozaman İlk yorumum da belirttiğim iki seçenekten biri var sende Yorumla Pikauv +1 yıl @zzzaaafffeeerrr öyledir zafer Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Geçmişe 1 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 912 cevap paylaştı. Geçmişe gideyim 😉 2 0 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Geçmişe 2 0 Yorumla
87modelinsan Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı. Geçmişin hakkını vermeye dönerim tabi ki. 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zor soru 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayaklarımız iki otobüsün üstünde duracak şekilde gitme imkanımız olsa biz geçmişe mi gitmiş olacağız yoksa geleceğe mi? 🤔
gelecek gecmişte bir bok yok gerci gelecek de muamma
Geçmişi yeterince gördüm gelecek önemli bence o yüzden gelecek
Herkesten uzağaaa
Neden kimse değer vermiyor mu sana yoksa senmi çok bencilsin
@zzzaaafffeeerrr Bilmem öyle
Öyle deme insan aileye dosta ihtiyaç duyar
@zzzaaafffeeerrr hiçte duymuyorum, zararları var faydaları yok
Ozaman İlk yorumum da belirttiğim iki seçenekten biri var sende
@zzzaaafffeeerrr öyledir zafer
Ben an’da kalayım..
Geçmişe
Gelecek
Geçmişe gideyim 😉
geleceğe tabi
Geçmişe
Geçmişin hakkını vermeye dönerim tabi ki.
Geleceğe
Gelecek
Geçmişe.
Zor soru