Sorun bende mi yoksa herkes böyle mi?

Merhabalar, hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor, istediğim gibi olmuyor, hep bir engel giriyor araya, story paylaşma uygulaması olan sarı uygulama da bir arkadaş ekledim, bunun attığı storylere bakıyorum "adam hayatını yaşamış, ben se bu güne kadar kütük gibi gelmişim" diyorum. Bazen isyan ettiğim bile olabiliyor berbat bir ülkenin berbat bir kentinde yaşıyorum iş, aktivite vs hiçbir şey yok, herkes işini görüyor ancak biz, Türkiye artık ne yazık ki Halide Edip Adıvar'ın Vurun * Romanındaki o vatanperverleri Saniyeler içerisinde vatan haini ilan edip, TAŞ ve sopayla kovalayan linçprest insanlarla dolu bir yer. Boyum 188 ve zayıf biriyim, kendime göre kıyafet bile bulamıyorum, eşofman, pantolon vs. vs. 2020'li yılları Hatırlıyorum da ne güzel yıllardı o yıllar Ancak o dönemde de sorunların vardır şikayetlerin vardı ve o dönemden de aynı şu anki olduğu gibi çok nefret ediyordum kendimden ailemden Hayatımdan ancak Ne oldu da 2020 yılı benim için çok güzelmiş gibi geldi şu an daha kötüsü olduğu için mi kötünün kötüsü olduğu için mi Bir Pisikoloğun yazdığı sözde diyor ki "İnsan, geçmişin hasretçisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir." bende de böyle olduğu için mi? Şu an ruh halimi soracak olursanız, Zeynep selvili'nin pembe fili düşünme adlı kitabında "bir şeyi istemiyorsan onu çözmenin bir yolunu bul, bulamıyorsan da ondan kurtul" diyor ama nasıl? Acemiliğimi başlangıç ruhumu bilinmeyene duyduğum heyecanı, deneme ve öğrenme azmini kaybetmiş, belirsizliğe tahammül edemeyen, plansız adım atamayan birine dönüştüm, yani kısacası emin olma isteğim merakım öldürmüş Yaşama sevincim rehin alınmıştı. Şimdi soracak olursanız arkadaşım Neden hayatından şikayet ediyorsun diye anlatayım istediğin bir vücuda sahip değilim istediğim bir vücuda sahip olabileceğim bir bölgede değilim böyle bir imkanım yok, Peki ya benim hakkım yok mu Misal veriyorum günümüz çoğu erkeklerinin göğsü tertemizdir hafif tüylü olduğu bile söylenebilir idealide budur zaten.
Sorun bende mi yoksa herkes böyle mi?