Kişilik & Karakter Konyalı erkekler nasıldır? Çok fazla alkol içerler mı? Ana kuzuları mı? Nesrinci Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sorum yukarıda. Tip olarak sormuyorum kişilik ve karakter olarak soruyorum. Güncellemeler+1 yıl Yorumdakiler neden bu köpürmüş anlamıyorum. Kendim için sormuyorum. Kız arkadaşım için soruyorum. Konyalı erkekler nasıldır? Çok fazla alkol içerler mı? Ana kuzuları mı? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir herkes aynı değil. 1 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nasıl yetiştirildiği önemli ama klasik ise en çok dinden bahsedip akşama bira içmeye gider. 1 0 Yorumla
FatihSayınn Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl İnsanı insan ile karşılaştırırsın anlarım da şehir şehir kıyaslama ne alaka onu anlamıyorum Konyalılar süper insanlar muhafazakar memleketine bağlı 1 0 Yorumla
worldyalanx Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Her memleketin iyi insanı kötü insani vardir. Genelleme yapmak bence gerceklikten uzaklasmaktir. Bir insanla zaman geçirerek nasıl biri olduğunu anlamak gerek 1 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sana akıl fikir diliyorum 1 3 Yorumla Nesrinci +1 yıl Sen bana akıl fikir verme. Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Zamanı gelince benim akıllarımı çok ararsın ama küçük kız. Yorumla Nesrinci +1 yıl Senin akıllarını aramam. Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl illere göre seçim mi yapıyorusn ya hahaha 0 4 Yorumla Nesrinci +1 yıl Yapsam bile seni alakeder etmez. Haddini aşma. Kız arkadaşım için soruyorum sevdiği konyalı bir çocuk var. Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl haddini aşma diyerek zaten karakterin i belli etmiş oluyorsun... saça bi soru işte kabul et.. illerie göre ırkçılık mı yapıyorusn Yorumla Nesrinci +1 yıl Irkçılık yapmıyorum. onların kişilik olarak nasıllar dedim Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl mersin nasıl mesela? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kişiye göre değişir herkes aynı değil.
Nasıl yetiştirildiği önemli ama klasik ise en çok dinden bahsedip akşama bira içmeye gider.
İnsanı insan ile karşılaştırırsın anlarım da şehir şehir kıyaslama ne alaka onu anlamıyorum
Konyalılar süper insanlar muhafazakar memleketine bağlı
Her memleketin iyi insanı kötü insani vardir. Genelleme yapmak bence gerceklikten uzaklasmaktir. Bir insanla zaman geçirerek nasıl biri olduğunu anlamak gerek
Sana akıl fikir diliyorum
Sen bana akıl fikir verme.
Zamanı gelince benim akıllarımı çok ararsın ama küçük kız.
Senin akıllarını aramam.
illere göre seçim mi yapıyorusn ya hahaha
Yapsam bile seni alakeder etmez. Haddini aşma. Kız arkadaşım için soruyorum sevdiği konyalı bir çocuk var.
haddini aşma diyerek zaten karakterin i belli etmiş oluyorsun... saça bi soru işte kabul et.. illerie göre ırkçılık mı yapıyorusn
Irkçılık yapmıyorum. onların kişilik olarak nasıllar dedim
mersin nasıl mesela?
Allahları akp'dir yobazdır kaç
Konyalılardan uzak dur
Genelleme yapmak doğru değil
İçmezler
Evet içerler
Bol bol aldatılır