Kişilik & Karakter Hacamat yaptiriyor musunuz? Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yapanlar cok zeki sizi tebrik ederimYapmayanlar siz bilirsiniz knkmsu Güncellemeler+1 yıl Huhu Hacamat yaptiriyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır bir kez denedim. ama rahatlatmaktan başka faydası olmadı. 0 0 Yorumla
FatihSayınn Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Nerde yaptırdın bende çok istiyorum 0 6 Yorumla Dertliymxm +1 yıl Yasadigin yerde yaptir erkek yapsin Yorumla FatihSayınn +1 yıl Sağol ben akıl edememiştim zaten Yorumla Dertliymxm +1 yıl Abicim benim yaptirdigim kisi sana yapamaz anlaminda dedim Yorumla FatihSayınn +1 yıl Kim yaptı diye sormadım ki nerde yaptırdın diye sordum şehir hastane veya başka bişey Ahmet Mehmet Ayşe öyle bişey yazmadım Yorumla Dertliymxm +1 yıl Pardon kizma Yorumla Dertliymxm +1 yıl Hocaya sor genelde öyle özel yapiliyor Yorumla
Adana_Bay_Karizma Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl yaptım 1 kere 0 3 Yorumla Dertliymxm +1 yıl Devam devam Yorumla Adana_Bay_Karizma +1 yıl sülüğe geçtim ben Yorumla Dertliymxm +1 yıl Ben korkuyorm jfjjf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır bir kez denedim. ama rahatlatmaktan başka faydası olmadı.
Nerde yaptırdın bende çok istiyorum
Yasadigin yerde yaptir erkek yapsin
Sağol ben akıl edememiştim zaten
Abicim benim yaptirdigim kisi sana yapamaz anlaminda dedim
Kim yaptı diye sormadım ki nerde yaptırdın diye sordum şehir hastane veya başka bişey Ahmet Mehmet Ayşe öyle bişey yazmadım
Pardon kizma
Hocaya sor genelde öyle özel yapiliyor
Yaptırmadım hiç ama düşünüyoru₥
yaptım 1 kere
Devam devam
sülüğe geçtim ben
Ben korkuyorm jfjjf
Hiç yaptırmadım