Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Yaşanmışlıklarım daha büyük tabi ki de çünkü şu yaşıma geldim ama kendimi sanki 35 gibi hissediyorum zaten olgunluk olarak da o yaşta gibiyim. genelde kendimden büyüklerle çok rahat konuşurum sanki onların yaşındaymış gibi. bir yandan da içimde ki çocuk hala olduğu için de bazen eğlenceli ve şakalı oluyorum yani hem olgunum hem de çocuk gibiyim yerine göre ve kişiye göre. ama yaşanmışlıklar insanı güçlü yapıyor fazlası da zarar verebiliyor.
İnsanın yaşadıkları yaşına yansımaz, yaşıda yaşadıklarına yansımaz. Bir laf vardır akıllı insan her tür zorluktan cıkmayı başarandır, bilge bir insan da o zorluklara kendini düşürmez.. Akıllı insanın yaşadıkları yaşından büyüktür, bilge insanın yaşadıkları yaş kadardır, cünkü yaşadıklarını çok tartar, çok düşünür bir daha yaşadıklarını yaşamamak için.. Genelde yaşadıklarımı çok düşünürüm, hatta küçük bir şeylerden bile ders çıkarırım, bu yüzden bence yaşım daha büyük..
Yaşanmışlıklarım daha büyük.. Yaşadıklarım hiç bir zaman yaşıma yansımadı.. Genç yaşımda beklenmeyen sağlık sorunları yaşadım.. Oysa ki o zaman ki yaşımda yok denilecek kadar az görülen bir yaş aralığındaydım.. İnsanın yaşı yaşanmışlıklarını göstermez.. Belki yaşı çok büyük olan bir insanın yaşanmışlıkları daha az olabilir.. Hayat bu her an başımıza ne gelecek bilemiyoruz..
Bazen , bazı ınsanların dertlerıne huzunlerıne bakıyorumda ben hcbırsey yasamamasım onların yanında dıyorum... bazen de benım hayatıma gore oyle basıt seylerı sorun yapanları goruyorum kı sızdekı de dertmı dıyorum...
Yaşanmıslık hissi dediğimiz şey karsılastırma yapamadıgım ıcın kendıme sakladım... yaşımı soruyorsan herseye ragmen ıcındekı cocugu oldurmeyenlerdenım... orada beklıyor...