Kişilik & Karakter Çok değer verdiğiniz, fedakarlıklar yaptığınız kişi sizi üzüyorsa kıymetinizi bilmiyorsa uzaklaşır mısınız? cikolatatutkulu Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok değer verdiğiniz, fedakarlıklar yaptığınız kişi sizi üzüyorsa kıymetinizi bilmiyorsa uzaklaşır mısınız? Değersiz hissettiğinizi düşünün.. Güncellemeler+1 yıl …. Çok değer verdiğiniz, fedakarlıklar yaptığınız kişi sizi üzüyorsa kıymetinizi bilmiyorsa uzaklaşır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl yanibir çabalar iki çabalar üçte derim kineden ben çabalıyorum çekerim kendimi beklerim biraz baktım ki ondan bir hareket yokuzaklaşırım 0 0 Yorumla
Gecekusu98 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Uzaklaşma imkanım varsa evet, yoksa yine devam aptalliga 1 0 Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uzaklaşırım tabiki kendimi suistimal ettirmem kimseye 0 0 Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Koşarak hemde. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yani
bir çabalar iki çabalar üçte derim ki
neden ben çabalıyorum çekerim kendimi beklerim biraz baktım ki ondan bir hareket yok
uzaklaşırım
Uzaklaşma imkanım varsa evet, yoksa yine devam aptalliga
Uzaklaşırım tabiki kendimi suistimal ettirmem kimseye
Umrumda olmaz saniyesinde ayrılırım
Hemen soğuyorum..
Koşarak hemde.