Kişilik & Karakter Geleceğinden on saniyelik bir video izletilseydi, o videoda ne görmek isterdin? nutella_01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Geleceğinden on saniyelik bir video izletilseydi, o videoda ne görmek isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben öldüğüm anı görmek isterdim sadece çünkü şu an tek merak ettiğim konu bu bu yüzden de bunu görmek ve izlemek isterdim 0 1 Yorumla nutella_01 +1 yıl
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevdiklerim için güzel bir gelecek 1 4 Yorumla nutella_01 +1 yıl Yorumla Catutigernos +1 yıl Bu güzel gelecek mi 🤣 Yorumla nutella_01 +1 yıl güzel geleceğiniz olduğu için dans ediyorsunuz güzel gelecekte 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Benim bildiğim genelde fittirinca böyle oynuyorlar 🤪 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı. Uzaydan atlayım, dünyaya serbest düşüş yapayım, derin bir obruğun içine girip, en son paraşütümü açayım. Muhteşem olurdu 1 2 Yorumla nutella_01 +1 yıl Yorumla Eğitilme +1 yıl Yok. Daha doğru böyle bir şeyhttps://youtu.be/mBjFFWDL-r0 Yorumla
MissFilozof Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Owww çok heyecanlı! Ben son 10 saniyemi görmek isterdim.😔 0 1 Yorumla nutella_01 +1 yıl Yorumla
im_incrediblee Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl evlenmişim. çocuklarım parkta oynarken eşimle birlikte onları izliyoruz. 0 5 Yorumla nutella_01 +1 yıl Yorumla im_incrediblee +1 yıl aynen buna benzer. tabi çocuğun biri zenci çıkarsa sıkıntı olur 😀😀 Yorumla nutella_01 +1 yıl Tamam, siparişinize göre cevaplarız 😂 Yorumla nutella_01 +1 yıl Yorumla im_incrediblee +1 yıl hah şimdi oldu 😀😀 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Lise zamanlarım çok güzeldi 1 1 Yorumla nutella_01 +1 yıl Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Be durumda olduğumu görmek isterdim 1 2 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl *Ne Yorumla nutella_01 +1 yıl Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Nerede yaşadığımı 1 2 Yorumla nutella_01 +1 yıl Yorumla İnce_Memed +1 yıl Kesinlikle 😊🌎🇦🇿 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. 10 saniyeye sığmaz ki 0 1 Yorumla nutella_01 +1 yıl Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çocuklarımın doğum anı 0 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne zaman öleceğim bilmek isterim 0 0 Yorumla
eneskilinc_4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Evlendigim kişi ve nasıl ölecegim :) 0 5 Yorumla nutella_01 +1 yıl Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Sagol ya cok yardımcı oldun ama hala göremedim kfkfkf nasıl ölücem oda var mı gkgkg Yorumla nutella_01 +1 yıl Maalesef yalnız bir videonun bahsı geçiyor.. Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Şansıma bak hayatım gibi :( Yorumla nutella_01 +1 yıl Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Japon 0 1 Yorumla nutella_01 +1 yıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben öldüğüm anı görmek isterdim sadece çünkü şu an tek merak ettiğim konu bu bu yüzden de bunu görmek ve izlemek isterdim
Sevdiklerim için güzel bir gelecek
Bu güzel gelecek mi 🤣
güzel geleceğiniz olduğu için dans ediyorsunuz güzel gelecekte 😂
Benim bildiğim genelde fittirinca böyle oynuyorlar 🤪
Uzaydan atlayım, dünyaya serbest düşüş yapayım, derin bir obruğun içine girip, en son paraşütümü açayım. Muhteşem olurdu
Yok. Daha doğru böyle bir şey
https://youtu.be/mBjFFWDL-r0
Owww çok heyecanlı! Ben son 10 saniyemi görmek isterdim.😔
evlenmişim. çocuklarım parkta oynarken eşimle birlikte onları izliyoruz.
aynen buna benzer. tabi çocuğun biri zenci çıkarsa sıkıntı olur 😀😀
Tamam, siparişinize göre cevaplarız 😂
hah şimdi oldu 😀😀
Lise zamanlarım çok güzeldi
Be durumda olduğumu görmek isterdim
*Ne
Nerede yaşadığımı
Kesinlikle 😊🌎🇦🇿
10 saniyeye sığmaz ki
Çocuklarımın doğum anı
Ne zaman öleceğim bilmek isterim
Mutlu huzurlu sorunsuz evliliğimi
Ebeminkini gerçi izletmeselerde gördüm😂
Hangi mesleği yaptığımı
Evlendigim kişi ve nasıl ölecegim :)
Sagol ya cok yardımcı oldun ama hala göremedim kfkfkf nasıl ölücem oda var mı gkgkg
Maalesef yalnız bir videonun bahsı geçiyor..
Şansıma bak hayatım gibi :(
Japon
Öldüğümü