Tabiatı gereği insan bazı şeyleri atlatamasa da alışır. Alışamamak korkunç bir şey olurdu. Peki sizin alıştığınız neler var?

Ekstra

Tabiatı gereği insan bazı şeyleri atlatamasa da alışır. Alışamamak korkunç bir şey olurdu. Peki sizin alıştığınız neler var?

Ekstra

Hayatın çoğu zaman istediğim gibi ilerlemiyor oluşuna alıştım. Dün deli divane olduğum bir insanın dâhi bugün hiçbir şeyim oluşuna alıştım. Kendimden başka güvenecek kimsem olmayışına alıştım. Fakat dünyaya alışmaya hiç mi hiç niyetim yok artık.
eğitimsiz çomar insanları hayatımdan çıkarmak veya nasıl konuşulur diye üslup bilmeden konuşanları silmek isterse yıllanmış arkadaşlarım olsun
alışkanlık oldu canımı sıkanı pat siliyorum
odamda led ışıkta oturmak bağımlılık yaptı
artık mekan sevmiyorum su kenarı istiyorum sessiz oturmalık
Ben genel olarak bu hayata alıştım ya. Son deprem gibi ekstrem olaylar olmadığı sürece beni çok az şey üzebilir çok az şey kızdırabilir. Biri şunu yapmış; ooo yapar yapar modundayım. Hayata, insanlara yani her şeye alıştım
Bir kıza alışmıştım gitti. Bir de kaç yıl sonra bir kıza yakın arkadaş olmak isteyip onun varlığına alışmıştım. O da pek bir yerinde değil bu yakın arkadaşlık durumu.
Cevap
5Cevap
Bazı tırrekler yüzünden her şeye olduğundan daha para veriyorum.
Hayalkırıklığına alıştım kanka olduk kendisiyle
Yalnızlık, sessizlik, huzur... En güzel 3 alışkanlığım, ebediyete dek alıştığım...
Türk insanın cehaleti..
Yalnızlık diycem çünkü şehir değiştirdim ve 1 yıldır öğrendiğim üzücü alışkanlıklardan biri bu
Mış gibi yapan insancıklar
inkisâr-ı hayâl...
Kavga gürültü ortasında kalmaya alıştım.
Ruh hastası olan bir toplumda yaşamak.
İnsanların iki yuzlulugu
Tek kalmak yalnız kalmak kimsesiz olmak
Yalnızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?