Genel olarak en büyük ceza nedir bunu sormuyorum. Size göresini merak ediyorum.
Bir insana, kendi iradenizle verebileceğiniz en büyük ceza ne olur? 👀

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genel olarak en büyük ceza nedir bunu sormuyorum. Size göresini merak ediyorum.
Bir insana, kendi iradenizle verebileceğiniz en büyük ceza ne olur? 👀

Kimseyi cezalandırma düşüncesine girmedim hiç. Ama o konuma geldiyse kendisi en fazla umursamam. İnsanları gerçekten çok fazla umursamıyorum, ailem dışında kimseyi kırmaktan çekinmem ama kırmam da. Öyle tuhaf bir döngü. Bensizliğe “ceza” demeyelim ama en fazla bu olur. Hayatından çıkarım, hayatımdan çıkarırım bir daha hayatıma dahil etmem.
Alfa 🌹
✌️
Bence bir insana verilebilecek en büyük ceza kişiye göre değişir ya da duruma göre şimdi mesela zengin birine ceza verilse sanırım parasını almak olurdu. ya da aynı şekilde bir kişinin sevdiği biri varsa ona en büyük ceza sevdiğini kaybetmek de olabilirdi. bu yüzden de kişiye göre değişse de benim açımdan bence insanın amaçlarını ya da hayallerini öldürmek en büyük ceza olabilir. insan hayalsiz kaldığı zaman ya da hayatta beklentisi olmadığı zaman zaten ruhen ölmüş olur yani bu da en büyük ceza olabilir.
Bir insanın en temel noktası kendini insan hissedebilmesidir.. Kaale alınmak, dinlenmek, sözüne itibar edilmesidir..
Birine ceza olarak elinden bunları alırsanız, kudurur..
Allah ki ona uymayan, isyan eden, şirk koşanı yok etmiyor.. Cehennem'e atıp yine onlara değer veriyor.. Yok edemez miydi? Ederdi.. Ama bu inanılmaz bir aşağılama metodudur..
Yok saymaktan daha büyük bir ceza bilmiyorum..
Bir insana verebileceğim en büyük ceza sessizliğimdir. Genel olarak konuşkan biriyim ama kırılırsam öyle bir susarım ki keşke konuşsaydı da az başım şişseydi derler. Gerçi yine de cezadan ziyade ödül olabilir onlara bilemedi₥
Cevap
17Cevap
Hayatımda olan insanlara değer veririm her ne olursa olsun yanlarında olurum onları sarar sarmalarım , yaralarını sarmalarina yardımcı olurum nefes alamadıkları yerde dinlenecekleri çınar ağacı olurum
Ters pulumdan mi kirildim. Onlar yok olur ben hala var olurum
Ben cezayı insanlardan çok kendime veriyorum. Kimseye bir şey olduğu yok, sessiz kalıp çekiliyorum yapılan her yanlışta..
Bir insanı yok saymak bence en güzel cevap..
Bir insana verebileceğiniz en büyük ceza. Kendisini yok saymaktır.
Bana göre bir insana verilecek en büyük ceza, onu görmezden gelmektir. Ben böyle yapıyorum. Varlığımın kıymetini bilmeyenin hayatından varlığımı çekiyorum. Bir daha da o kişiyi hiçbir şekilde görmüyorum
Verilebilecek en büyük cezalardan biri onun varlığını görmezden gelmek yok saymaktır. Hiçbir şekilde onunla uğraşmamak, büyük efor sarf edip ondan acı bir şekilde intikam almaktan çok daha etkilidir.
İletişimimi koparırım sadece , yok sayarım bu kadar. Artık karşıdaki kişideki yerime göre bu onun için ceza mı olur ödül mü olur bilemem tabi ama fjdjdjd
Cezayı bilmiyorum da ümit verip gitmek çok kötü böyle yapıyorsa da kalpsizdir zaten hiçbir şey koymaz
Unutmak ve Allah'a havale etmek benim vereceğim en büyük cezadır. Silerim, muhattap olmam, onun çaldığı kapıları açmam, selam vermem.
Selamı sabahı kesmek, görmezden gelmek olur.
Bir insana nasıl ceza verebilirim diye hiç düşünmedim. Fakat kırıldıysam karşımda 7 cihanı yaksa dahi dönüp ne cavap veririm ne yüzüne bakarım bittmiştir artık benim için..
Alışmış ve çok sevmiş olduğun insanın ömür boyu yokluğudur terk etmesidir üstüne duygusal yönden zalimlik yapmasıdır o özlemler seni yer bitirir hasretin dibini vurursun her aldığın nefes sana haram olur içini cayır cayır yakar
Kendimden mahrum bırakmak..
Ceza vermem uzaklasirim sessizce ama birine aklım takıldı bı yakalarsam onu varya hayatını...
Bir odaya kapatıp alizade dinletmek
Allah'a havale etmek
Ceza vermeyi sevmem
Onu yok sayıp. Kendini de ondan uzaklaştırmaktır.
Onu unutmak 😌😌
susmak sessiz kalmak umursamamak
Allah'a havale etmektir.
İlgisizlik, görmezden gelmek
bensizlik
Gorucez zamanla
Kimseye ceza vermem yaradana birakirim
Onu yok saymak😎
Bnesizlik
Umursamamak.
Yok saymak
Kimseyi ceza verecek kadar önemsemiyorum