Kişilik & Karakter Kendinizi guzel / yakışıkli buluyor musunuz? Senhepyasayacaksin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sever misiniz kendinizi? Güncellemeler+1 yıl Güzel ve yakışıklı olan çok o. zaman Kendinizi guzel / yakışıkli buluyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır ben kendimi yakışıklı bulmuyorum 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl kendimle barışığımkarizmam var diye düşünüyorum:) 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kilo aldım sanki uff😔🥴 moralim bozuldu gece gece gidip çikolata yiyim moralim düzelsin 🤤🤤 1 0 Yorumla
Helinuser Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yani bazen çok beğeniyorum ama bazen de keşke daha güzel olsaydim diyorum 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İşte arada sırada mesela dün beğendim kendimi ama bugün hayır 1 0 Yorumla
Casper0696 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kendini ne kadar seversen herkes seni o kadar sever 😉 1 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır bulmuyorum kendimi sevmiyorum... 1 0 Yorumla
graywolf849 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evettt 1.76 boyundayım yakışıklıyım üzerim 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Egoist görünmek istemiyorum 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevmezsen hayatı yaşayamazsın 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
omaewamoushindeiru Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl İdare eder gibiyim 😂 1 6 Yorumla rubycikolataa +1 yıl Astsubay çavuş musun? Yorumla omaewamoushindeiru +1 yıl 10 senelik bu resim ahahahah Yorumla rubycikolataa +1 yıl Nereden bileyim ben 10 senelik olduğunu 😅 Yorumla rubycikolataa +1 yıl Gençliğin iyiymiş ama Yorumla omaewamoushindeiru +1 yıl Ahahah çok bir farkım yok 😂 saolasın Yorumla rubycikolataa +1 yıl Astsubay üstçavuşsun o zaman şimdi değil mi Yorumla
bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Evet buluyorum 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Guzelde buluyorum yakisiklida buluyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır ben kendimi yakışıklı bulmuyorum
kendimle barışığım
karizmam var diye düşünüyorum:)
Kilo aldım sanki uff😔🥴 moralim bozuldu gece gece gidip çikolata yiyim moralim düzelsin 🤤🤤
Yani bazen çok beğeniyorum ama bazen de keşke daha güzel olsaydim diyorum
İşte arada sırada mesela dün beğendim kendimi ama bugün hayır
Kendini ne kadar seversen herkes seni o kadar sever 😉
Kendimle barışığım, hayır.
Buluyorum çok yakışıklıyım
Hayır bulmuyorum kendimi sevmiyorum...
Evettt 1.76 boyundayım yakışıklıyım üzerim
Egoist görünmek istemiyorum
Sevmezsen hayatı yaşayamazsın
Övünmek gibi olur şimdi hiç şeyapmayım ben
Evet
İdare eder gibiyim 😂