Her konuda güvenilir olanlar gelmesin.. 😄
Banka bile teslim edilir.. 😌

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bana genelde arkadaşlarım her konuda güvenebilir. yani mesela bir söz verdiğim zaman mutlaka tutarım hatta sırf bu yüzden de yalan bile söyleyemiyorum yani istesem de olmuyor. karakter konularında güvenirler. ama yeteneğim yoksa bir konuda zaten yapamam derim baştan
Çok güvenilir biriydim son zamanlar kafama birseyler koydum birseyleri daha iyi anlamak ve güvenlik yani olan bitenleri anlamak için sevdiklerimi haksız yere üzdüm kimse güvenmez artık haklılarda 😕 insan sevince gözü birsey görmüyor herseyi gören bilen işiten bir Allah var kimse kimsenin içini bilmez hep derim sınanıyoruz bir gün gerçekler ortaya çıkacak güvenen güvenir güvenmeyen güvenmez
Biz de söz ağızdan bir kere çıkar
Laflara bak laflara.. 😅
Ben ata olmalıyım, bir de sözlerim olmalı 😂
Senden olsa olsa "Black ata bin.." olur 😂😂
Senden olsa olsa ne olur, onu da söyleseydin 😂
Tiryaki topa vur.. 😂😂
Şu konuda güvenilirim diyemem, güven hissini verdiğim insan her türlü güvenir...
Teşekkür ederim. 😌🥳
Riva ettim.. 😄
Cevap
7Cevap
Arkadaşlık ilişkileri konusunda iyiyim mükemmeli değilim ama en iyi olduğum konu olduğunu düşünüyorum
akıl veriyormuşum..
iyi akıl veriyormuşum aklım kendime yar değil ama fikirlerim konusunda insanlar güvenilir olduğumu düşünüyor :)
Ben bile kendime güvenmiyorum.. Kimse güvenmes. in..
Her konuda :D
Verilen sırların bende kalacağı konusunda. Hatta bazen karşı tarafın anlatmaktan çekinmeyeceği şeyleri bile kendimde saklamayı tercih ederim.
Arkadaşımın sonuna kadar arkasında olurum. Para konusunda güvenilirim ve sevdiğim seveceğim kişi sevgimden şüphe etmez güvenir bence en azından
Bana aramızda kalsın denilen her şey, aramızda kalır.. Kanlı bıçaklı da olsam yine bende kalır, benden çıkmaz..
Bana her türlü güvebilirler ama (enayi yerine koymasınlar) benim en kötü zaaflarımdan biridir..
Sır tutma, akıl alma ve bir ricada bulunulduğunda yapabileceğim bir iş ise en güzel şekilde olacağından emin olunma.
Her konuda güvenilirim.. 😄 Her konuda kendine güvenilir olanlar gelmesin demişsin ama geldim.. 😅
Kendisi güvenilir olan herkes her konuda güvenir.
Her konuda güvenilirim bana o samimiyeti versin gerisini düşünmesin o derece
Akıl almada güvenilir, bir şey danismada da. Guvenenlere sormak lazım.
Vefa ve dostluk konusunda güvenilebilir. Her şey içinde komple paket.
Tesisat tamir işleri filan bbunlarda güvenilmez
Dürüstlük, samimiyet ve sır tutma
Sır saklama konusunda güvenirler bana sağolsunlar.
Bana hiçbir konuda güvenilmez y@rak gibi insanım
her konuda
Borcuma sadığım
Ben güvenilir değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?