Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapıyor arkadaş eyvallah ancak yorumu üzerine soru sorduğumda nedense konuşmuyor. Böyle yorumları kaldırırım. Haberiniz olsun.
Aydın İncirliova ya gittim. Benim gördüğüm kadarıyla kibirli terbiyesiz ve saygısız insanlar. Bir de erkeklerde bir bakış var öldürecek gibi bakıyorlar kadınlar da iğrenircesine bakıyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nerden geldi bu uzaylı köyümüzü bastı dercesine mi bakıyorlar
Aynen öyle
Herkes aynı değildir yine de genellemeyin belki değişik bulmuşlardır sizi
Hangi açıdan?
Belki şehirli bir tarzınız varsa onlara göre
Çoğunluğu öyle maalesef keşke herkes aynı olmasa resmen kendi topraklarımın olduğu tarafta öküz muamelesi gördüm. Egeliyim dede tarafım Yörük onun dışında Türkmenim. (İskan politikasıyla gelen o göçebe Türkmenler)
Esmerim diye Kürt sanıyor olabilirler mi?
Bizim ülkede her yerde değişik bir tip görünce bakıyorlar normal yani
Peki sence geçmez mi bu gördüğüm tavır? Geçmesi için ne kadar beklemeliyim? Bu durumdan açıkçası şikayetçiyim. At hırsızı sapık etiketinin bana yapıştırılmasından aşırı şikayetçiyim.
Şehre bir yabancı gelince herkesin dikkatini çeker boş ver çok muhatap olma
Zamanla geçer diyorsun yani
Yok geçmez yine bakarlar
Yaşadığım yer için demiştim aslında ama neyse teşekkür ederim.
Zamanla alisirlar size sürekli ordaysaniz
Bu şehirde yeniyim sadece malum göç alan bir yer aslen Denizli den geldim buralara.
Denizli biraz daha modern sanki
Öyle de bazı özel nedenlerden dolayı temelli olarak yerleşmek durumunda kaldık. Ailem de babam emekli olana kadar benimle aynı kaderi paylaşıyordu şimdiyse onların yeri yurdu İncirliova ben iş hayatına geçeceğim ama yerim yurdum belirsiz. Tamam memleket Denizli ama babam memur idi bu sebeple Türkiye yi turladık resmen Doğuyu da bilirim Karadenizi de Güneydoğu Anadoluyu da İç Anadoluyu da iyi bilirim.
Burada mısın sana sorum olacak. Peki İncirliova tarafında kültür çatışması da olur mu? Bilgin var mıdır? Bak ben 4 seferdir her tatilde ailemin yanına gelirim ailem temelli yerleşti buraya. İlk 3 sefer böyle bir muamele görmedim sonradan görmeye başladım kimse beni tanımıyor madem neden kötü şöhretim olmuş gibi bir muamele görüyorum?
Ben İncirliova yi bilmiyorm da ege de karşı köyleri geçtim kabile kavgası gibi köy içinde aileler içinde kavgalar çok birde Aydınlı insanlar bana soğuk ve neşesiz geliyor kendini beğenmişlikle karışık bir soğukluk bende öyle bir intiba bıraktılar aynen önyargıli hareketleri çok batı dersiniz ama bana da tuhaf gelmişti ben üç şehir gezdim ikisi batı biri Akdeniz insanlarıyla muhatap olmadan yaşamaya çalıştım daha iyi bence
Antalyalılar da bir değişik yav kendi memleketlerini övmekle bitiremediler siz nerelisiniz?
Ankara