Selamss..
tekrar seçebiliyor muyuz ya, bu olmamış¿ ndjd

Kalp temiz ya malum olur.
Selamss..
tekrar seçebiliyor muyuz ya, bu olmamış¿ ndjd

Kalp temiz ya malum olur.
Hayır düşünmüyorum. yani bir insan zaten her seçiminde doğru yapması mümkün değildir. yani mutlaka hata yapacaktır ki bizi biz yapan da hatalarımızdır zaten. önemli olan hata yapmak değil yaptığımız hatayı tekrar etmemek. bende mesela kusursuz değilim genelde çoğu zaman doğru kararlar versem de bazen yanlış kararlar aldığım oluyor. ama buna rağmen kendimi seviyorum her zaman için ve kendimden vaz geçmiyorum hiç bir zaman
Ulan bende seçimlerden bahsediyorsun sandım sjsjhj s
Hıı seçimler işte 😌
Bu zamana kadar yaptığınız seçimler beyefendi 😒 sorumu sabote etmeyiniz
Yalan
Üzdüğü yalan
Ya bıraaak allasen :D senin gıcık etmene fırsat vermedim diye mi üzdü
İşine gelmiyordur 😅
Geçmiş olsun
Yowe. Noldu ki acep?
Zerdeçallı süt tavsiye ediyorum. İlaçlarını da kullan.. stresten uzak durmak gerek 😕 tekrar geçmiş olsun.
Ricalar
Son durak kişisini bulana dek pek çok yanlış insandan geçilir, maalesef olmuştur, olur. İlk elimizi tutan doğru insan olsaydı bu ya muazzam bir lütuf olurdu, ya da istisnai bir kader! Esasen yanlış insanlar bıraktıkları tüüm o acı izlerle son durak insanımızın tadını da bi tatlandırıyorlar!
Cevap
32Cevap
Yok nerde kavun karpuz seçmiyoruz ki anlayalım...😄
Keşke onu seçmek zorunda kalsaydık her zaman :D en fazla kelek çıkardı djsjs
Kelek bile işe yarıyo turşu yapılınca.😄
Benimle aynı fikirdesin, kavun karpuz seçelim bundan sonra iyisimi :D hayal kırıklığı 0% jdjd
✌😄
İmkanı yok her zaman doğru seçim yapabileyim. Ancak yaptığım yanlış seçimlerden ötürü pişmanlık duygusunu en az seviyeye çekmeye çalışıyorum. Ahlanıp sızlanmanın pek manası yok zaman geçiyor hayat kısa
Evet düşünüyordum. Ama öyle bi baltayı taşa vurdum ki bi kez.. Daha baltayı elime alamıyom 😂😂
Ben 2053'te cumhurbaşkanı adayı olduğumda sadece zâtım değil, halkım da ilk defa doğru seçimi yapmış olacak. Alhamdülillah!
ahsha okay 😅
Yok ya ben seçimlerim konusunda birazcık yeteneksiz bir adamım
Çok yanlışım oluyor cksjcjjxjx ama hepsi güzel.
Oyş bi daha yapası geliyor insanın he mi djsj
Gerçekten öyle ckskjdjncnx
😁😁
20 li yaşlarda sazan gibiydim, şimdi ise yanlışlık sezince direk ordan ayrıliyorum (kisilerden, sevgiliden, ortamlardan) kafam rahat. Hiç bir seye takılı kalmiyorum.
Doğru olduğunu düşündüğüm için yapmış olduğum bir seçimdir. Yanlış seçim gözüyle bakmıyorum olaya ama gecersiz bir oy misali olmuş sanırım benim seçimim. Öyle diyebiliriz. 😄
Hayır tabii ki her zaman doğru kararlar verdim diyemem. Hatalar da yaptım ama önemli olan pişmanlık duymak yerine ders çıkarmak.✨
Hayır düşünmüyorum. Hayatimda çok fazla seçim yapmadım, ama 2 seçimimin 1 inde yanıldım. Yani her zaman tecrübemiz olsa da yanilabiliyor insan.
Allah pişmanlık yaşatmasın kimseye, yanlış seçimler genelde insanlar konusunda oluyor bu yüzden insan harici seçimlerim çok şükür yanıltmadı beni...
Hayır hiç bir zaman. 🤦🏼♀️ Özellikle de manita konusunda hep bad boy’u seçiyorum. Akıllanmam lazım.
Düşünmüyorum nerede yanlış, değişik var orada beni buluyorlar.
Seçimlerimde hiç pişman olmam zamanla zaten doğru yaptığımı gösteriyorlar.
Düşünmüyorum ancak arkadaş seçimi konusunda iyi olduğumu düşünüyorum.
Doğru oldoçuğunu düsündüğüm için o seçimi yapmısimdlr.. kavun değil ki :)
İstisnalar dışında çoğu kararlarımı doğru verdiğimi düşünüyorum
Bazen yanlış oluyor tabi. Her zaman her şeyi doğru yapamam.
Seçimlerim doğru ama vazgeçişlerim yüzünden kaybediyorum.
Her zaman doğru değildir. Ancak doğru olmasa bile, sonuçlarına katlanırım.
Diyetini benim ödediğim seçimleri yanlış yapsam da bu beni üzmüyor.
Erkekler konusunda pek doğru seçim yaptığım söylenemez 😅
Ben yapıyorum ama ülkenin % 49 u yapamıyor galiba
Başta öyle yapmaya çalışırım. öyle olmadığını düşünürsem değiştiririm. takıntım yoktur.
14 Mayıs'ta yaptığımı düşünüyorum, 28 Mayıs'a kaldı, tekrar bakalım seçim yapacaz.
Seçimleri her zaman dogru yapmak diye bir sey bence yoktur. Her seyi siyah beysz yasamak cok zor. Bazen biraz dogru biraz yablis olur bazen tamamen yanlis olur. Önemli olan yaptigin secimden tecrube edinebilmek
Bazen illaki yanlışlarımız oluyor
hiç o kadar kusursuz olmadım ki kimsenin de olacağını sanmıyorum
Hayır, düşünmüyorum.
Bilmiyorum gerçekten. Daha kendimi bile tanımıyorum. Verdiğim kararların benim için doğru mu yanlış mı olduğundan emin değilim. Ama olabilir de.
Hayır düşünmüyorum arada bir b@ka basıyorum ya 😅
Etme çiçeğim 😅
S@l@k olunca böyle oluyor be güzelim 😅
Bir şey olmuş ama ne 🙄
Yanlış olsa da doğrudur. ^^
Değildir adı üstünde yanlış
shsj 😅
Yok maalesef bazı seçimlerim çok yanlış
Ne gibi :D
Bende kalsin
Söyle bana çabuk 😒
Bugün itibari ile herseyimi kimse ile söylememe ve paylasmama kararı aldım
Hahah kahkaha attım :D öldürürüm
Ben tanınmış bir kişiyim sonra sözlerimin elden ele dolaşmasıni istemiyorum 😜
piüüüh Allah cezanı vermeye senin
Seçim yasakları var konuşamam ikinci turda belki
Bak ben küsersem :D
🥴🥴
Tamam küstüm 😃
Her zaman doğru demek doğru değil bence
Yüzün nasıl o kadar pürüzsüz Sosyetic nickinin hakkını veriyor sonuna kadar
😜🙏
Tanrı’nın eşsiz bir sanatısın ya 🤩🤩 hanımefendi hangi dizi/film projeleri teklif alıyorsunuz acaba patlayan flaşlardan gözleriniz kamaşmasın lütfen 🐛🦋🐛🦋🐛🦋🐛🦋
Aman kardom eyvallah sağ ol 😃
Kardo ne ya bu zerafetten o kelime nasıl çıkar asker arkadaşı gibi 😳 siz asil bir aileden gelen Matmazel’in kızısınız güzelliğiz sebebiyle sizi yoran hemcinslerim kabalaştırmasın.
Hahaha :D iyisimi sen melek falan sanma beni. Tamam mı hacıt?
Koşarak uzaklaştım saygılar efendim hacıt kelimesini bir araştırayım bir dk
He tamam tamam arkadaşım
ahahaha koptum ya, ok bye
Haddimi bilirim şansımı denerim tehlike hissedersem kaçarım 🙃 kafamda bardak falan kırarsın neme lazım 😜 sonra salâvatlarla öbür tarafa göndermeyesin beni zaten benim Bursa’da ilgimi çeken bir kız var sen yedektesin 😀😃😄😁
Bak az çok görüyorum seni sitede iyi birine benziyorsun. Bu son yazdığından dolayı hemen özür dilemezsen, engelleyeceğim.
Özür dilerim.
✌️ iyi akşamlar.
Size de hanımefendi
Kesinlikle düşünmüyorum :D
Arada düşün bunu bence djsk
Seçimler yanlış değildi bana gelenler yanlıştı bende daha çok yanlışlaştırdım onları...
Evet hiçte pişman olmuyorum seçimlerimde
Bence süper ötesi tercihler yapıyorum
İş hayatında evet
Çoğu zama secemiyorum
Neyi seçsem zıttı doğru çıkıyor😂😂
Her zaman değil
Kimse her zaman doğru seçimi yapmaz
Bazen yanlış da yapabiliyorum
Biraz-cık.🫣 Şöyle böyle.
Bazen illa ki fire veriyorumdur.
Secmissem benim icin en doğru olandır.
Bir terslik var ama neyse
Evet, her seferinde de bunu daha net anlıyorum 😃
Ben seçmiyorum. Kör tuttuğunu severmis derler.
Hayir son yıllarda devlette güven sifirlandi
Her konuda değil maalesef
Yaş tahtaya kolay kolay basmam
Tercihler yaşantılardan ibarettir.
hayır sanmıyorum bazen yanılabiliyoruz
Hep yanliş hep yanlış
Hayır.
Hayır
Kesinlikle Evet
Bazen evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?