ayna karşısında saatlerimi geçirebilecek kadar çok seviyorum kendimi ve kendimle ilgilenmeyi kimse görmeyecek de olsa giyinip süslenmeyi çok seviyorum bunu yapan çok kişi olduğunu da sanmıyorum
Küçükken ekmeğin arasına cips koyar yerdik okulda yemek niyetine. Çok anormal değil aslında. Ekmek arası patates, mısır filan gibi düşünürsek. Ama bazıları garipsiyor 😂😂 bazen sade makarna yapar cipsle yerdim sos niyetine 😂 yine acıkırsam ve ekmekle cipsim varsa birlikte tüketirim 😂😂
@prensinmekani Ülen benim ablam sadece bana yapacak patatesli börekleri, mozaik kekleri, elmalı kurabiyeleri, çikolatalı pastaları, kısırları, poğaçaları filan 😡 Bir daha istediğini duymayayım yoksa kızarmış tavuk fotoğraflarına ekmek banmana izin vermem 🙄
@merakettimmiste MERAK ETME abla ben seni korurum 😇😇 Bu arada kabak tatlısıyla yoğurt dene 😂 ben küçükken çok yapardım. Yakışıyor balkabağı ve yoğurt 😂😂
@prensinmekani dur kardeşim gitme. Ablam bizi tanıştırmadı diye böyle oldu. Onun kardeşi benim de kardeşim 😂 Ablam ikimize de yeter 😂 @merakettimmiste ama başka kardeş istemem 🙄🙄
@merakettimmişte yoo güzel anlaşırız karşimle 😂 ona telefondan kızarmış tavuk bile açacağım ekmek banması için. Sen de aylardır börekler çörekler yapacaksın güya 🙄😒 😂😂