Ben hep ucmak okyanusa denize dalmak istemisimdir skydiving surfing buz pateni kayma bale vs gibi şeyleri denemek istiyorum
Birde kendi muzigimi yaratmayi istiyorum
Ben hep ucmak okyanusa denize dalmak istemisimdir skydiving surfing buz pateni kayma bale vs gibi şeyleri denemek istiyorum
Birde kendi muzigimi yaratmayi istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Safariye çıkmayı hep istemişimdir.. Şu zamana kadar gerçekleştiremedim ama ilerleyen zamanlarda muhakkak çıkarım..
Umarım ya benim de çok isteğim var olur umarım
Kendi dünyamı kurmak istedim hep. Benim şekillendirdiğim, kuralını koyduğum ve kalbi beyazları aldığı₥
Güçlü türden bi balık olmak isterdim yüzmeyi çok sevdiğimden yaşarken ne hissettiklerini çok merak ederim
Hayal dunyasi geniş bir erkekse bu %90 balık burcudur
Akrep burcuyum bilemedin 🙂
Akreppp ler iyidir)
Valla akrepler iyi mi bilmiyorum ama ben iyiyim galiba 😂 senin burcun ne hiç anlamasam da
Ikizler ben😊
Gizliden çık ekle beni eklemek istiyorsan
Ahahhaha cesaret bu olsa gerek
Niye cesaretle ne alakası var 😂
Canım soru soran gizli sormussa gizliden cikma sansi vermiyor KS onu diyorum bshsjns
Ben daha bugün açtım hesabı yeniyim bilmiyorum uygulamayı pek ama şey olması lazım kullanıcı adımdan ekleyebiliyor olman lazım
Evet o oluyor hazır sana kurallari da aciklarim
Yalnız ben mesaj gönderemiyorum seviyem düşük olduğu için sen yolla
hep uçaktan paraşütle atlayıp skydiving yapma hayalleri kurarım, yapmayı istiyorum.
Ay ben dee
Wing suit yapmak istiyordum hep, geçen yaz yapmıştım. İnanılmazdı
Woow bu da çok iyi
Tebriklerrr
Süper güçlerimin olmasını isterdim 😄
Zaman ve zihin kontrolü gibi
Okyanusta yüzmek istiyorum
Yaparsın sen
Dünyayı değiştirmek ama olmayacak galiba
Evet kanka
Tatlış kalpli kankam
Benimle dalga geçtiğini farkındayım ancak gerçekleşmeyecek olsa bile en azından bunu düşünebiliyorum, en azından mantıklı bir hedefim var.
Bir çoğunuzun aksine
Dalga gecmedimki niye agresiflesiyorsun
Tatlış kalplisin yani sadece kendini değil diğer insanları da düşünüyorsun 🥺niye bana öyle konustunkk
Yanlış anladım, özür dilerim. Teşekkürler.
🥹teşekkür
Evet var birkaç bir şey
oldu
Ne mesela
bungee jumping
Oldu ama inkansiz
Nudist tatil
Hshahha harika)
Kemer'den Ege adalarına geçersem yaparım bu yaz. ya da orada bir koy olabilir umarım.
Benim de merak ettiğim bir şey bu ama yapar miyim yok en fazla denizde olur
Yapılır... Bir kaç kişi varsa karar vermek ve yapmak bir kaç saniye...2 dakikada alışıyorsun.
Haa o yok
Yine de dediğim gibi sadece denizde olur
Normalde üst sadece yakasi açık gomlek olabilir
Havuzlu villa da olabilir. Kleopatrada üstsüzler vardı yabancı. Alttan da g string
He o olur bende denicektim annem izin vermedi jsjsjjs ama bi kalça toparlayip zayiflagim ben
Annenle mi denize gidiyorsun? Gizli deneyebilirsin? Üstü çıkartırsın. Başkaları da çıkartmışsa kimse bakmıyor.
Yok zaten bakan bakıyor ister carsafta ol ister çıplak geçen fotomu ya da videomu çekti sapigin biri yani buna engel olamam zaten
Ama ustsuz olur o nude olmuyor ama
Evet doğru. Birilerinin bakması rahatsız eder mi? Gstringde arkadan free gibi zaten. Önden de çok küçücük bir bez var. Resmen çıplak sanılır.
Sayilirla çıplak olmak arasindaki farkı anlatmayim ben simdi
Erkek mantigiyla dediğin dogru
Baya kafa yapımız benziyor. İsterseniz takipleşelim. Muhabbet için.
Muhabbet olur
Kız mantığını da öğrenmek isterdim. Ben ön tarafı görmeyi isterdim ama daha çok cinsel değil sanatsal görüş için. İzlemek.
Çok şey var
Neler var
Burdan yazılmaz