23.11
🤐🤐🤐
Benim sorum artık belli😂 nerelisin yerine hangi partilisin olacak 😂 Ülkenin yarısı malum🤔 kazara birine denk gelmek istemem vakit değerli sonuçta😂🤭
HDP/HÜDAPAR/TİP gibi bölücü partilerden olmadığı sürece insanları partilerine göre yargılamam. CHP'li olup o kadar zeki ve kültürlü arkadaşım olduğu kadar bir o kadar sol çomar laftan anlamayan, doğruya doğru yanlış yanlış diyemeyen kör partizan arkadaşım da var. Sorgulayabilen, eleştirebilen akıllı, zeki ak partili arkadaşlarım da var, sağ çomar laftan anlamayan da var. Bölücü olmadığı sürece herkesin fikrine saygı duyarım sadece çomarla tartışmam diğerleriyle eğlenir tartışır muhabbet eder, ülke gündemini konuşuruz. O yüzden birisiyle ilk tanıştığımda ismini ve aynı kurumdaysak hangi bölümde çalıştığını sorarım.
Akepeli ile anlaşılmaz. Mümkün değil. Ağzını açtığın anda kraldan çok kralcı oluveriyorlar. Türküz ama Türkçü değiliz diyorlar ama İha Sihalara Kaan, Alperen, Bozkurt gibi isimler takıyorlar. Daha ne yaptıklarını bilmeyenleri ne yaptıklarını bilmeden destekliyorlar. Körler, sağırlar biribirini ağırlar misali...
Ben genelde aile yapısı kültürü inancı ile ilgilenirim çünkü bunlar benim için önemli çizgilerdir ailesi ve kültüre Uygun olmadığı zaman ilerleyen dönemlerde muhakkak sorunlar meydana gelir
Kaç lira maaş alıyorsun, evin araban var mı, araban kaç model dizel mi benzin mi, tatile nereye gitcez Maldivlere mi, kaç kilo altın takıcaksınız mutfak çeyizini erkek tarafımı yapar kız tarafımı gibi şeyler sorarım ben 🤪🤪🤪🤪🤪
Not alayım hepsini önemli şeyler bende sorarım 😂😂
İlk buluşmada erkek nasıl kaçırılır adlı çalışmamız arkadaşlar evet.😄
Beğenmediğimiz adaya uygulanacak çalışma da olabilir 😂🤭
Olur kız 😄
Ben çalışmayı sevmiyorum yaaa, çalışmak bana göre değil, ne o öyle sabahın köründe kalk işe git gel felan.
Sabahta uyanamam alışverişi çok severim Kocamın hatta sevgilimin kredi kartı ben de kalmalı felanda de okey. 😄
ahahhaha yalnız fikirler çok cazip gelmeye başladı 😂😂 birde kabul ediyormuş aboo 😂😱😱
Ozaman kör topal kel kısa demeyeceksin nikahı basacaksın aşko. 🤣🤣🤣
Cevap
19Cevap
lrz düşmanı. devlet millet düşmanı. Birde haşa Allah düşmanı değilsen gel otur nereye istersen 😅kalbimin tahtına yani
böyle davet görmedim 😂😂🤭 çok iyi 😂
😊.
Şey senin mantığınla ilerlersem benimde hangi takımlısın gibi bi soru olur sanırım ama normalde ism sorulur
Mantık arama be aşko 😂 şu ülkede mantık arasan bulunmaz 😂 çok az kaldı ondan
güzel espri ağlanacak hale gülüyoruz işte 😂😂😂
insanları keşke ayrıştırmasanız ama senin suçun değil ki bu baştakiler milleti bu hale getirdi
Aynen en sonunda mis gibi delirdik ayrıştırmazdım ama artık ayrıştırıyorum maalesef ki.
Acaba yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak yoksa sarımsaklamasak da mı saklasak derdim. 🤣🤣🤣
Çok mantıklı, ideal bi soru sevdim 😂😂
Alaturka tuvalete mi işini görmeyi seversin alafranga tuvalete mi 🤔
B. kunu çıkarmasak mı 🤔😂😂 bu nedir yaahu 😂
Siyasi görüş sormaktan ne farkı var 🥺 siyasetten boklu şey mi var 😔
Önemli olan siyasi görüşü değil. Mantıklı görüşü var mı yok mu. Önemli olan bu 😂
Çok şeyler söylenir de siyaset hakkında parmaklarımı yormak istemiyorum. Değmez 😂
Başka soru mu sorayım bunu beğenmediysen 🤔😂😂
Evet yok haklısın 🤣😂😂 Yaklaşık 5-6 aydır tanışıyoruz be nunu benden geçti😂 yeni tanışacağın birine sor bakalım beğeniyormu 🤔😂😂
Yeni tanışıyormuş gibi yapalım. Sana soru soruyorum.
Merhaba tatlı sesli güzel bağyan. Lahmacunumu dürüm yapmak ister misiniz acaba 😇😂
İstek anlamı var ama sen soru cümlesi olarak kabul edip soru yerine koy 😂
İstemem, dürüm yaptığın lahmacununa kusarım 🤢🤮 Kromusun cağnımm 🙄 O nasıl bir cümledir yav 🙄😂😂
Birinden biri tutarsa diye aklıma geleni yazdım. Selvi boylu, reyhan kokulu filan diye devam edecektim de o fazla edebi olur dedim. Sondaki bağyan kelimesine uymazlardı diye yazmadım 😂😂
master seviyesinde bırakk 😂😂 boş ver özüne dön sen 😂😂
Tamam o zaman yeni tanışıyoruz diye düşün. Sana soru soruyorum.
Ayranı pipetle mi içersin yoksa kağıdını yırtıp bardak gibi mi tutup içersin 😂
Pipetle 🤔öbür türlü hızlı bitiyor 😂
Ayranı mı döneri mi önce bitirirsin yok eşit mi?
Her zaman en son ayran biter 😂 son birkaç yudumla ağzımın tadını düzeltmeden edemem 😂
İkilem oyunu gibi oldu bu soru olayı 😂
Seni ikilemde bırakıp bir şey seçtireyim 🤔
Şeftalili soğuk çay mı limonlu soğuk çay mı 😂😂
Ciddi ikilemde kaldım ikisinide severim 🙄Limonlu severim ben ama şeftalilide içiyorum ama limonlu, evet limon🤔😂
Döner mi, lahmacun mu?
Çok zor ama lahmacun seçeceğim 😂😂 epeydir yemiyorum. Bir ara tadımlık yiyeyim 3 tane. Doymaya kalkarsam bulaşık yıkatırlar 😂😂
Bulaşık yıkamak mı yemek yapmak mı 🤔 😂
Sen 3 taneyi bana al ben tadar sana tadını anlatırım 🤤 senin doymaz ama benim karın doyar 😂 maksat biri doysun😂
Yemek yapmak kesin net.😂
Daha çok tatlı mı seversin tuzlu yiyecekler mi?
Anlatılmaz yaşanır o tat 😂 o yüzden ben de yaşayacağım 🤤
Bunu pasta börek ıvır zıvır diye yorumlayıp cevaplayacağım 😂 ikisini de çok severim ama tatlı olanlar karın doyurmadan keser insanı. Tuzlu olanlarla karnımı güzelce doyururum ama 😂 tuzluyu tercih ederim o yüzden 😂
Deodorant mı roll on mu 😂😂
Klasik KS sorusu 😂 deodorant çabuk bitiyor o yüzden roll on diyorum😂
a101 mi BİM mi? 🤔😂😂
A101 sevmiyorum nedense. Bir antipatim var ona. Üni yıllarında aldığım birkaç gıda ürünü bozuk çıktı diye soğudum. Mecbur kalınca alılveriş yaparım ama yan yana ikisi varsa BİM tercihimdir 😂😂
French mi normal düz oje mi 😂
French güzel duruyor 😂 😂
french güzel durur ama yapması daha zor ben uğraşamam, düz oje 🤔
sıcak hava mı soğuk mu? 🤔
Aboooo ikisi de birbirinden beter. Derecele olarak bilsem daha iyi yorum yaparım. Benim en sevdiğim derece 20 😂 ne sıcak ne soğuk 😂
Soğuk diyeyim ama ben. Kalın giyeriz ne yapalım. Sıcakta vıcık vıcık terliyoruz hiç iyi değil 😂
Çay mı kahve mi 🤔
Kahvaltı için değil. Sohbet muhabbet ortamında 😂😂
Evdeysek çay, dışarıda kahve 🤔
Deniz mi, dağ bağ bahçe mi 🤔
Dağda bağ, bahçe içinde büyüyen çocuğa sorulacak soru mu bu 😂 😂
Dışarıda hala kuşlar ötüyor 😂😂
Ben dağımda mutluyum 😇
Anadolu yakası mı Avrupa yakası mı 😂😂
İstanbulu hiç bilmiyorum. Öyle bir sorayım dedim 😂😂
"Avrupada medeniyetin zirvesini"(!) gören biri olarak kesinlikle Anadolu diyorum.
Sahlep mi boza mı?
Sahlep.
Şimdi sana hiç boza içmedim diyeceğim. Sen de "ilk bozan benden yoksa bozulurum" diyeceksin 😂😂
Kabul ediyorum. İlk bozam senden olsun nunu 😂😂
Yaz meyveleri mi kış meyveleri mi 🤔
Boza sevmem 😂 Yemediğim şeyi yedirmem kimseye 😎🤭
Bilemedim. Bardacık eriği, elma, üzüm, mandalina, ayva severim. Diğerleri olmasada olur 🤔 hangi mevsim oluyor bu 😂😂
soru sormayı unuttum 🥴
whatsap mı instagram mı 🤔 ne alaka bu maksat soru sormak olsun 😂
Senin cevap karışık mevsim oldu 😂
İkisi birbirinden çok alakasız ama instagram diyeyim. İletişim ikisinden de kurulur ama instagramda daha artı şeyler var 😂
Doritos mu ruffles mi 😂😂
Veya mısır cipsi mi patates cipsi mi diye sorayım 😂😂 daha doğru olur 😂
Doritos patos severim 🤤 mısır cipsi diyorum.
Soda mı maden suyu mu 🤔
Soda dediğin şey içine gazlı su 😂 Maden suyu içinde doğal mineraller barındıyor. Maden suyu adamdır 😂 maden suyunu seçerim.
Ama ikisini de tüketmem pek 😂
Salatalık turşusu mu beyaz lahana turşusu mu 😂
Aha şimdi de canım turşu çekti 😂😂😂
ama çok zor soruyorsun lahananın her şeyine bayılırım ben 😔 ama salatalık turşusu kütür kütür ona kim hayır diyebilir ki 🤤🤤 Salatalık diyorum🤔
Arabamı, toplu taşıma mı?
Kendi araban varsa araba. Niye milletle sıkış pıkış gideyim 😂
McDonald's mı Burger King mi 😂😂
ikiside çöp ama seçeceksem Burger tabiki.
Evde beleş kahvaltımı, sahilde paralı kahvaltı mı 😂😂
Malzemem ve zamanım varsa evde hazırlarım 😂 Ama biri ısmarlayacaksa neden dışarıda yapmayalım 🤭
Öyle peynir zeytin yumurta değil ama.
Böreği, kuymağı, sucuğu, kavurması patatesi filan da olacak 😂 😂
Fanta mı kola mı 😂
Oooo hazırla benide çağır 🤤🤤🤤
Fanta 😂 sarı gazoz diyorum ben buna 😂
Çikolatalı pasta mı meyveli pasta mı
Çikolatalı 😂 meyveler çiğ çiğ iyi olmuyor. Muz püre haline getirilip arada bir katmana sürülürse muzlu olabilir 🤔
Pilavı çatalla mı yersin kaşıkla mı 😂😂
Çatalla pilav mı yenir nasıl bir soru bu🤔 nasıl bir vizyonsuzluk çatalla yemek 🤔 5 yıldızlı bir organizasyondaysak çatalla ye tabi çünkü orada herkes şov peşinde kaşıklayanı atabilirler salondan 😂😂 Kaşık tabiki 🤤
kuru fasulyemi nohut mu 😂😂
İkisinden de vazgeçemem ama kuru fasulye daha iyi bence 😂 offf şimdi de canım pilav üstü bol etli kuru fasulye çekti 🤤🤤
Tavuk döner mi et döner mi 😂
Et döner turşulu ve otlu ama domatessiz olacak🤤🤤
Hamburger mi pizza mı?
Kendim yaparsam pizza. Dışarıda yiyeceksem eti güzel bir hamburger olabilir 😂😂
Komposto mu dersin hoşaf mı 😂
İkisinide tercih etmem asla ama komposto diyeyim taze severim 😂😂
Banyo yapmak mı duş almak mı çimmek mi 😂😂😂
Çimmek nasıl oluyor bilmiyorum ama banyoya girer yarım saat filan üzerimden suyu akıtır çıkarım 😂 hangisi oluyorsa o artık 😂
Yeşilçam mı hollywood mu 😂😂
Yeşilçam.
Gece mi gündüz mü?
Geceleri daha huzurlu oluyorum sanki. Yapabilecek tek şey yatmak. Dünyanın kahrı, çilesi için sabaha kadar güç toplama şansı veriyor. Gece iyidir 😂
Şebnem Ferah mı evanescence mi 😂😂
Nasıl bir soru bu yaa haksızlık 😔😔 ama Şebnem diyorum evan yokken şebnem vardı yanımda 😂
dizi mi film mi? 🤔
Zamanıma bağlı. Geniş vaktim varsa dizi. Yoksa film 😂 Bayram haftası legend of the seeker bitti işte 😂 başına oturunca sıkılana kadar izlerim. O yüzden final veren yapımlar tercihimdir her zaman 😂😂
Spotify mi youtube mu 😂😂
Yerine göre. Şu an yutup dinliyorum bir kaç saat önce spotify dinliyordum🤔 ama videolar konserler vs var daha geniş yelpazeye sahip yutup diyorum🤔
Dar paça mı bol paça mı pantolon 😂😂🤭🤭🤭
Bol paça 😂
İspanyol paça da değil ama üstüme de yapışmayacak kızların giydikleri gibi 😂
Renkli çorap mı siyah veya lacivert çorap mı 😂
Kombine göre değişir 😂 ama renkli çiçekli böcekli çorap 🤩🤭
Bel çantasımı sırt çantası mı🤔
Bel veya el çantası 😂
Nescafe mi filtre mi 😂
Kesin filtre 😂😂
Tabiki filtre 😂
Simit mi poğaça mı🤔
Simit 😂
Şerbetli tatlı mı sütlü tatlı mı 🤔
Şerbetli🤤🤤
Çoban salata mı yeşil salata mı🤔
Çoban salata 😂 çocukken az çobanlık yapmadım 😂😂
Kışın Uludağ'a gitmek mi yazın bodruma gitmek mi 😂
Kışın Uludağ'a tabiki😂 yazın kuzey kutbuna 🤣
Beyaz peynirli tost mu kaşarlı tost mu 😂😂
Kaşarlı tost 😂 hatta içine sucuk da atalım 🤤
Anne tarafı mı baba tarafı mı 😂😂
Ana tarafı 😂
sevgi mi sadakat mi 🤔
Sadakat.
Kavun mu karpuz mu 🤔
Karpuz 🤤
Evde oturmak mı sahilde oturmak mı 🤔
Çok geniş düşündüm 😂
Cevabı evde balkonda olarak veriyorum 😂
Nunuya lahmacun dürmek mi bir daha hiç lahmacun yememek mi 🤔
lahmacun yememek 😔😔
Üzülmek mi kahrolmak mı?
Şu an ikisini de en dibine kadar yaşıyorum 😔
Nununu üzmek mi üzülmek mi 😔
🤐🤐🤐
Nununun üzülmesimi senin üzülmen mi 🙄🙄
Hiçbiri. Böyle bir seçim yapamam 😂
Bak yine benim dediğimi bana yönetiyorsun 🙄 ben dedim dürüm yap sen dedin sen yap. Al işte aynısın🙄
*aynısı
Aynen seni kıskanıyorum ne desen aynısını çalıp diyorum hemen 😂😂😂
ahahahahha ya git 😂😂 deli yaa 🤣🤣
Bak bak az önce kendi gidiyordu şimdi bana da git diyor 😂
1.07 1.22 arası temsili 😂🤣🥳🥳🤭 Ben adam olmam 🤩🥳🥳
www.youtube.com/watch
Beni aldatamazsın. Yani lahmacunlarımı yenmeye hazır hale getireceksin öyle mi 😇😇
Biliyordum 😇 nunum beni üzecek bir şey yapmaz 😇😇
Bu şarkıyı dinlersin arkamdan "nolur gitme" 🙄🙄🤭😂
https://www.youtube.com/watch?v=J0i27Xz3BN4
Aaaaaaa kızıyorum bak 😡
https://youtu.be/XU-m7aHMdCc
neeee 😮 😥😪😭 bana git dedin 😪 hemen antidepresan almalıyım
https://www.youtube.com/watch?v=i6CSvLvSNZ4
Sana lahmacun iyi gelir 😂 düretim mi sana yeşillik koyup limon sıkıp bir tane 😁😁
git burdan 🙄🙄🙄
😂 😂 😂
Güncellemeye bayıldım 😂
Gidiyorum tamam 😔
Solucan olsaydım beni yine de sever miydin aşko? Diye sorardım 😂😂
aşko'mu yapma gogo yapma 😂😂
Yeto ya yeto Erkolar kapatılsın 😂
Ressam olacak olsan ilk neyi çizerdin diye sorarım.
mükosun ama yeto😂
kebab mı lahmacun mu? diye sorarsın sandım çok elit çıktın 😂😂
Bak sen bile öyle sandın bir de hiç tanımayan birini düşün 😏
hemen mi düşüneyim 🤔 sonra düşünsem olur mu 🤔😂
Neyi kız neyi 😂😂
😂😂 senin hafızadan istiyorum 😂
İşte yok olsa vereyim ama bana kadar bile yok belli değil mi 😂
Belli aşırı belli😂 ben işime gelmeyeni unutmuş gibi yaparken çok yoruluyorum direkt unutmak lazım 😂🤣
Malum parti seçmenlerinde var o kıvrımsız beyin yapısı 😏
Sana gitmez isteme boşuna
emanet durur istemem 😂 kalsın 😏
haykırmak serbest değil millet uyuyor malum kıs kıs güleyim bare 😂🤭🤭 malum taraf seçmenini görünce benim eşgal bu 😂🤣
Bu kadın çok eğlenceli ya inanılmaz cahil inanılmaz itici 😂 değişik bir karakter ya 😂
jadjajdjjd özelliklere bakar mıısn 😂🤭 tam o seçmenlerde olması gereken özellikler 😂 müthiş 😂
Şimdi bölge bölge kim nereye vermiş ona baktım.
Kız torti diyorlar ya Kürt sorunu var diye. Kürt sorunu yokmuş ki , iç Anadolulu Türk sorunu varmış 🤔
Ben yine gerildim bak 🤦🏽♂️
😂😂😂 memleketime baktım direkt bnde 🤔 O değil büyük bir deprem felaketi yaşandı onca can gitti katiline aşık diye söz vardı o aklıma geldi birden üzülmedim bile çünkü nefret ettim.
Memleketin 🤔 izledim videoyu gerçekten kötü olan ne varsa hak ediyoruz biz.
Balıkesir🙄 allah bela diye böyle millet vermiş dahasına gerek yok mezarını kendi kazan millet ne beklersin ki.
Tamam deprem doğal afet eyvallah.
Ulan senin eşin , çocuğun hatta sen enkaz altında kurtarmalarını beklerken sela okudular.
Elin İtalyan’ı teee nereden geldi senin ülken deprem bolgesıne giremedi. 2 yıllık binalar yıkıldı bir allahın kulu Yapı denetim ne iş yapar bu evi dikenler kim gelin lan buraya demedi.
Çadır satan Kızılay başkanına ses çıkaramadı. Seni içme suyuna muhtaç ettiler.
İnanaılır gibi değil ya bu Türk halkı. Eğer tek dilek hakkım varsa ‘ en beteri bu halk olsun ‘ diye diliyorum.
Afrikalıdaki köle zihniyeti var bizde. Şeytanına tapan, köle olmaya sömürülmeye alışmış. Tek fark göremiyorum. Bunlar ölse toprak kabul edecek mi acaba çok merak ediyorum onca canın ahı üzerlerinde varken 😏
Sabahtan beri düşünüyorum aklım almıyor ya gerçekten bak.
Bir insan/ toplum nasıl olur yaşananları göremez.
Bundan sonra iş yerinde bugün maaş yatacak mı diye soranlara basacam küfürü , it muamelesi yapacam. Zaten sevmiyordum bu halkı iyice nefret ettim.
Demek ki böyle yönetilmemiz gerekıyor
iş yerindekiler malumdan taraf mı 🙄
Var öyle denyolar. Tamam siyasi görüşün o olabılır , destekler oy verirsin ama bunlar fanatik tarafta.
İşin kötüsü geçinemiyoruz ek zam gelecek mi diye soranlar hep bunlar.
Adam çocuğuna çanta alamamış diye kara kara düşünüyordu gerisini sen düşün.
aynen öyle, en çok ağlanan onlarken hala ısrarla bunu tutanda bunlar. Böyle mallık görmedim mallık üzeri bir şey bu
Yemin ederim çok pis bilendim bunlara. Diyorum ki yarın yine fanatıklık yapsalar keşke yapsalar 🙏
değseler neyse değmezler bile, sinir olmaya bile değmezler
Aşırı sinirlendim ya 😡 yarın dalga gecer gibi konuşma yaparlarsa gruplaşma ve siyasi propaganda diye tutanak tutup direkt gönderecem tazminatsız valla billa yapacam bunu.
Çünkü zulüm edilmesini seviyor ve hak ediyorlar.
Hak ediyorlar hoşlarına gidiyor köle olmak 😏 üzülmüyorum bile artık bunlara, ne halleri varsa görsünler
Üzülmek mi 😂 geberseler çöpe atın şunu derim.
çöp mü 🤔 en sevdiğim muamele 😂 Beyni çöp dolu olan zihniyet başka türlüsünü hak etmiyor. Oksijen israfları yaa. Allahtan arkadaş gurubumda böyle mal yok 🤔 çekilmez bu mallık iyi seçmişim 😂
Çöp , et yığını. Düşünüp sorgulamayan her insan et yığınıdır.
Aman aman olmasın. Cekılecek çile değil. İş yerinde var ama semtte hiç yok bu tiplerden olsa gider şimdi döverdim 😂😂
İki tanede benim için vur be gogo denk gelirse benim elim acır hiç uğraşmam😂😂🤭
Seve seve yaparım 😂😂
Nasip olur mu be 😂
hemen 3'lü amin koalisyonu yap hemen 😂🤭
Amin - amen - amon
Bu da benim ki amaannn 😂
gogoca eksikti şimdi tam oldu 😂🤭
Ben kendime inanıyorum inancı o 😂
Açıklamasıda var 😂
Ben kaçayım gogo azıcık uyuyup sinirlerimi dinlendireyim 😂 iyi geceler✨
İyi geceler torti , balkonda kahve içip yurt dışı planları yapayım bende 😔
Ben en sevdiği kitabı sorarım genelde. Çünkü şarkılar ve kitaplar insanın ruhu hakkında çok rahat bilgi verir. Kitabı okuduysam merakım artar. Okumadıysam okuru₥
Bundan sonra hangi partiyi tutuyorsun olacak 😂😂
kesinlikle 😂
Siyasi görüşünü soruyorum artik malum parti ise bye bye ya da bakıyorum hırsınlmi cikarabilcegim. biri hırsımi çıkarıp rahatliyorum...
Bence çok yüzeysel bir değerlendirme olur bu. Ben ilk ismini falan sorarak başlarım, onu tanımayı amaçlarım..
müslüman mısın? bundan sonra bunu sorarım artık hep
Nerelisin net. Ona göre çoğu şey anlaşılıyor zaten, tabii istisnalar olabilir
Evli misin sorusu. Malum artık sormadan söylemiyorlar.
Sana hangi partili lazım.. 😄
İşte bana partisiz biri lazım 🤔 Parti tutan partizanları sorgularım 🤔mantığını kullanırsın bir tarafı seçersin holiganlık nedir 😏
Doğrusu bu.. Mantık ve vatan sevgisi..
👍👍
Parti parti partizane
bana tektaş mı yakışır alyans mı 😀😀😀
😂😂🤣 süperrdi bu
ilk soru : bekar mısın?
Bu da çok önemli 😂
sordum işte 😂😂
ahahahaha iyiydi bu 😂
Allah'a inanıyor musun? dinin ne?
Münker ve Nekir geldi der kaçar 🤔😂😂
Keşke bu kadar kolay olsa gülüp geçtiğimiz bu sey 😊
umarım kolay geçer
Bu insanın kendisine bağlı 😊 sınava çalışırsan kolay geçer çalışmazsan zor.
Kimse kimsenin günahın sevebını ölçeçek nitelikte bir terazi değil. Allah bilir deyip geçiyorum.
Ben öyle bı iddiada bulunmadim günahını sevabını tabiki bilemeyiz sadece sınava çalışmak lazım diyorum. Sen yaşarken Allah demezsen öldüğünde nasıl Allah diceksin 😊 Allah bilir zaten şüphesiz...
Allahın kim? Peygambrin kim? sorularına mı çalışacağım 🤔 Bir şey demeyeceğim. Benim dinim bana herkesin ki kendine. Konuşmayı sevmediğim konu. İmanın kimde olduğu belli olmazmış boş konuşmuş oluruz gerek yok
Sen beni anlamışsın ki neyse senin dediğin gibi olsun 😊
Nasılsın öyle ultura düşünmeye gerek yok bence ;)
Birbirimizi tanımaya yönelik sorular sormalıyız
hayatına neyi başarısızlık olarak görüyorsun
Adın ne diye sorarım önce
Evin araban var mı zndnd
Sorularla tanıyamazsın
Muhabbetin akışına göre bir şeyler sorarım
Sahil ne tarafta derdim
Naban beaaa
iyi beaaa 😂
İyi olduguna sevindim hep 😀😊
açmısın la
✊️✊️