Centilmenlik desen zaten yok olgunluk desen o da yok heryer ezi*kle dolmuş anca karı gibi laf yapıyorlar yani şimdi gel de bunlardan birini ciddiye al abi yalnız olmayı seçmem benim suçum değil ki düzgün erkek yok
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çünkü karaktersizler çok var maalesef. yani odun çok var
Adam çokta siz kendinize belirlediğiniz saçma kriterlerden dolayı denk gelmiyorsunuz
Evet eril erkek yok anca güçleri kadınlara yeter
Nerde maço nerde okuz var onları seçiyorsunuz sonra düzgün erkek yok diye ağlıyorsunuz
Abicim maço ve öküz olsun onlara da razıyım ama hep ezikvar
Ezikten kastın nedir
Basbaya ezik
şimdilerde bahsettiğin gibi olan bizlere de mesafeli davranan çok insan var azınlıkta kaldık resmen yapacak bir şey yok erkekler kadınlar gibi davranmaya başladı
Cirkin misin
değilim ne alaka ki
yuh bence sen ne istediğinde falan emin değilsin yorumlara bak
boş ver yalnız takıl aynı şekilde kadınlarda öyle patlak balon gibi ortada dolaşıyorlar
Kadınlara laf atmadan önce hele bi dön de tipine bak 😅
Niyeki nolmuş tipime
Sen bu tiple kendine kız bulursan git şükür namazı falan kıl daha hala kadınlara laf ation
Benimle tanışan kızların resimlerini atsam küçük dilini tutarsın hiç yoktan resmim var peki senin neyin var hiçbirşeyin daha kendinle barışık değilsin :)
Anca tanisirlar zaten ama paran yoksa ciddi düşünmezler gerçi ben parası olsa bile çirkin biriyle evlensem aldatirdim orası kesin
Ciddi düşünen kim ;) parası olan insan burada olur ya da öğrenci kesimi, demek çirkin bulsanda evleneceksin niye aldatacaksın karaktersizmisin yoksa
Ben senin için diyorum anca paran varsa şansın olur bu tiple
Kız tipime nolmuş esmer erkeğim kara kaşlı kara gözlüyüm Akdeniz bölgesine gidince rusların dikkatini çekiyorum sen beni kıyaslaman için önce kendi tipini göstermen lazım bende demeliyim ki helal olsun bu kız güzel herkes peşinden koşar ama o özgüven yokki sende olsa zaten bu durumda olmazdın 😃
Abi sen dışarıda hiç tipi düzgün erkek görmüyorsun herhalde çirkinliğinin farkında değilsin kendini boşuna kandırma bence iyi geceler
😂 Kezban konuştu neyse iyi geceler beni bilen biliyor merak etme 0 takip ederim 109 takipçi var deli kız harbi :)
Abicim burası KS hicbisey yapmasan bile abazalarseni takip eder komik olma
Ondan hariç niye özelime kendileri yazıyor peki bir tane değilki bir kactane çirkin bir adama kim yazar takip ederki belki senin hoşuna gitmeyebilirim belkide miyopsun :) ama yazan yazıyor işte keşke senide görsem ona göre yorum yapardimda kesin beni tanıyan birisin
Abicim master olmuşsun sitede bi zahmet yazsınlar sitedekilerin çoğu da senin dengin zaten çirkinsin kabullen bunu cirkin erkek egosundan gına geldi artık iyi geceler
:) beni boşverde patlak balonsan evde kalırsın kimse almaz seni son pişmanlık neye yarar fazla kasma kendini
Amca sen hem yaşlısın hem çirkinsin bide utanmadan hadsizce bana mı laf atıyorsun sen 🤣🤣🤣 yerini bil bence
Şimdi amca sonrada dede olurum kesin 😂😂 harbi komik kızsın acıdım sana takılmak iyi oluyor sana
Tm amcam
Günaydın dedesi
E kendini suçlama, yokmuş işte : )
İşinde gücünde olanlarla ilgilenmiyorsunuz ondan
olanıda gören yok
Sana denk gelmiyo