Ben sevmediğim birinin yüzüne gülerken o kadar belli ediyorum ki. Bazen kendimden bile utanıyorum böyle bir rol yaptığım için. 🙄

Ben sevmediğim birinin yüzüne gülerken o kadar belli ediyorum ki. Bazen kendimden bile utanıyorum böyle bir rol yaptığım için. 🙄
Hayır ben sevmediğim bir insanın yüzüne gülmem yani şey vardır ya insan hiç sevmediği sürekli nefret ettiği kişinin yüzüne güler bir şey yokmuş gibi yapar ben bunu kesinlikle yapmazdım hayatımda. hatta zaten sevmediğim bir insanın yüzüne bile bakmak onu görmek iletişim kurmak istemem ki benden uzak olsun bana dokunmasın ne yapıyorsa yapsın.
Gayri ihtiyari gülemem, istesem de yapamam, zorlamakla da olmaz ki, gördüğüm an başımı çeviririm, göz teması kurmam, konuşsak dahi göz teması kurmam, bakışlarımdan hisseder sevilmediğini, soğuk ve donuk bakarım çünkü gayri ihtiyari olarak, insanlar nasıl sevmedikleri kişiyi seviyormuş gibi y
yapıyorlar, ona da hayret ediyorum, bazıları can ciğer oluyor arkasından sayıp sövdükleri kişiyle ve öyle kişiler çok tehlikeli. (Klavye yüzünden tamamlayamadım)
Sevmediğim insanla karşı karşıya gelmem bile ne yüzüne gülücem...
Teşekkür ederim...🥳
Gülsemde sevmediğimi çok belli ediyorum
Cevap
17Cevap
Hayır ve onu sevmesigimi zaten söyler uzak dururum.
Mesela dün akşam yengem geldi gülmedim sabah annem gülmek sadakadır diye vaaz verdi 😄
Hayır, b0ka bakar gibi bakıyorum
Sevmediğim birisi ile aynı ortamda bile bulunmak istemem..
Bulunmak zorunda kalırsam günü kurtarmak ve o insanla gereksiz yere kötü olmamak adına yüzümde içten değil sahte bir gülümseme oluşuyor.
Yüz mimiklerim ile resmen mücadele eder halde buluyorum kendimi.
Sevmediğim insana gülmem hatta sevmediğimi de belli ederim net yani. Kısa cevaplar veririm gözlerine bakmadan konusurum. Bi an önce konusmasını bitirse de gitse kıvamında olur ve hissettirrm uzun sohbetlere zaten girmem.
Yüzüne gülmek bir kenara dursun. Sevmediğim insanla göz göze bile gelemiyorum. Yanyana olduğum birine sinirlendiysem eger kafa 90 derece diğer tarafa dönük konuşuyorum bakarsam sinirlenirim daha cok diye 😂
Sevmediğim birinin yüzüne gülemem. En sahte gerçek bile yalandan daha can alıcı. Samimiyetsiz samiyetleri sevmem. Bir insanın çizgisi net olmalı. 😌
Hayır gülmelik bir olay varsa gülümserim ama ona değil sevmediğim biriyle aynı ortamda bulunmam zaten zorundaysam da dediğim gibi
Gülerim ama bir yere kadar. Fazla rol yapabilen biri değilim zaten yakınlarım beni tanır sevmedigimin yanında 5 dakikadan fazla duramam.
Gülmeyi bırak sevmediğim insanları görünce keyfimi bozmamak için ortamdan onları anında yok sayıyorum..
Evet elbette nezaketen gülerim. Sevmiyorum diye bir güler yüzü dahi eksik etmem ayıp olur.😊 (şu an olduğu gibi😂😅)
Gülmüyorum. Eskiden bunu yapmak biraz daha zordu. Şimdi içimden nasıl geliyorsa öyleyim, gülmemek daha iyi hissettiriyor.
Sevmiyorsam kesin bir nedeni vardır ve istesem çok iyi oynarım ama ben sevmediğimi belli ederim hiç çekinmem bu konuda.
Rol yapmasan daha mantıklı sanki :)
Yani rol yaptığımı düşünmüyorum sevmiyosam sevmiyorumdur (ayıp olmasın falan fişman o şey yok cevapta :D
Sevmiyorsam bunu o kadar çok belli ediyorum ki... gülmek bir yana dursun
Hayır. Espri yapsa ve komiğime bile gitse kendimi tutarı₥
Ben çok belli ediyorum sevmediğim insana tepkimi belli ederim
Yapmışlığım oldu fakat içten içe göz devirme mevcut.
Ne sevmediğim birine ne de tanımadığım birine gülümsemem. Yapmacık geliyor.
Sevmediğim insanlarla konuşmaya dahi tahammülüm yok bırak gülmeyi.
Ben sevmediğim insanin yüzüne bile bakmiyom. Ne yüze gülecem.
Gülmem ben sevmediğim insana sevmediğimi belli ederim
Asla rol yapamıyorum ben yapsam da yüz ifadem beni ele veriyor
En son bunu dün yaptım. karşımdaki gülünce mecburen somurtamıyorum gülüyorum yapıcak bir şey yok
Empati bile yapamam sevmediğim kişilerin yanında her zaman soğuk kalırım
Sevmediklerime ciddiyetle bakıyorum. Ne kadar onlara gıcık olduğumu bilsinler diye.
Gülmemi gerektirecek bir şey söyler ya da yaparsa gülerim elbette.
Yapamıyorum uzaklaşıyorum hemen ortamdan
İletişimi minimuma çekiyorum
Hayır, sevmediğim birisiyle aynı ortamda bile bulunmam ki yüzüne gülüyüm. 🙄
Belki çenemi tutarım ama Surat ifademe çare bulamam
Bazen sevdiğimin bile yüzüne gülmüyorum, sevmediğime hiç gülemem.
Gülemiyorum. Muşmula bir surat oluyor karşılarında.
Buna akrabalık denmiyor mu?
Görmezden sayıyorum bu onlar için yeterli fazla anlam yüklemeye gerek duymuyorum 😌
Her zaman güler yüzlüyüm ama onların yanında kusacak gibi hissediyorum.
hayir genelde tip tip bakmayi tercih ediyorum galiba oyle insanlar beni baya erkek doven bi tip falan saniyo siwlnsiskabsi
hayır gülmem sevmiyorsam sevmiyorumdur zaten karşı tarafta anlıyor onu sevmediğimi, fazla belli ediyorum
Hep yaptığım bir şey zevk alıyorum oda benim onu sevdiğimi sanıyor😂😂😂
Hayır yapmam hatta yüzüne seni sevmiyorum bile derim yani ne olacak ki.
Gülemem nefret ettiğim her halimden anlaşılır.
Ben herkese gülüyorum bıktım gülmekten
Gülmeyi geçtim pek bakmam bile
gülemem sıfatıma her duygum yansıyor
Bunu hiç beceremiyorum.
Gülemiyorum ters bakıyorum istemeden.
Sahtekarlık gibi değil mi
Yapamam ya yapmacık olamam
Bazen çok iyi oynarim :)
Bazen bazı ortamlarda gülmek zorunda kalıyorum.
Gülerim de inanır mı😂
Gülerim. Gülmek sadakadır derler.😄
Hayır gülmem de somurtmam da
Hayır iki yüzlü riyakâr değilim
Yok be ne gülmesi gözlerimle oyuyorum
Hayır gülmem, yapmacık samimiyet bana göre değil
Bazen mecbur kaldıkça gülümsüyorum tabi.. 👀
Sadece tebessüm ederim
Aynı ortamda bile durmam bırak gülmeyi
Hayır asla
Hiç muhabbet etmem bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?