Sosyopatın günlüğü?

Sosyopatım, eskiden insanları eleştirir kalbini kırardım yardım edeceğim yerde onları kırar ve bundan zevk alırdım, hayat bana yazı ve tura gibiydi kendimi değiştirmeye karar verdim ama insanlar eleştiride bulunmaya hak buluyordu aklımda 300 ü geçik karakteri bir anda aktif edebilme butonu vardı ve bunlardan zevk alıyordum yaşadığım hayatı daha farklı görüyordum, sonra karşıma çok sevdiğim biri çıktı onunla 9 ay kendim oldum sonra sıkıldı ve ona yalan atmak zorunda kaldım başkasını seviyorum dedim ona zarar gelecekti düşmanım çıka geldi kızdan ayrılmamı ve asıl kendi benliğime dönmemi istedi herkesin karakter yapısı farklıdır ben küçüklüğümden beri böyleyim kendimi bildim bileli sosyopat olunmaz doğulur. ve bana ters olan dini inanç sistemi vardır camiiye gittiğimde garip geliyor ve hahamla görüşücem birde kilise ile görüşüceğim, kendimi insanlardan soyutluyorum ve herkesin olduğu konuları dinlemeyi sevmiyorum beni anlayan bir kız daha vardı onunla birlikte olduktan sonra oda benim öteki insanlardan tek farkımın duygumun olmadığını söylemesiydi üzerime montumu atıp kravat gömlek ayakkabımı giydiğimde her izin günlerimde insanlar bana garip gözle bakıyor yaşım sırf 20 küçük diye sanırsam? öyle mi oluyor hatta otobüse karşı olduğumu binmeyeceğimi söylediğimde insanlar bana garip garip bakıp sırıtıyor sizde böylemisinizdir?
Sosyopatın günlüğü?