"keşke o anda zamanda asılı kalabilseydim" dedirten bir anınız var mı?

"keşke o anda zamanda asılı kalabilseydim" dedirten bir anınız var mı?
Şeyy var aslında ama vaktinde yapmadığım için pişman olduğum bi an. 15 yaşlarındayken yoldan yakışıklı 20 yaşlarında bi çocuk geçiyodu cüzdanını düşürdü sonra ben ne yapacağımı bilemedim utandım anneme haber verdim annem kendisi verdi... çok kötü oldum var ya keşke ben verseydim o cüzdanı ona diye günlerce içim içimi yedi😂😂😅
Hayır yok bu o anıya bağımlı hale getirir beni, iyi ya da kötü anılar yalnızca Anı olarak kalmalı ve o anıya bağlı duygu artık olmamalı belki hafif bir tebessüm.
Geçmişin iyi bir şeyine bağlı ya da bağımlı kalmaktansa geleceğin bilinmezliğine yelken açmayı yeğlerim. Ve insan daima şimdiki anda kalmalı bizim elimizde var olan yalnızca bu
Hayır maalesef tekrar yaşamak istediğim bir anım yok. zaten genel de hiç bir anımı iki kez yaşamak istemiyorum. düşündüğüm zaman çok tuhaf geliyor insan bir tane bile tekrar yaşamak isteyeceği anı olmaması bence çok kötü
Sevgilimi ilk gördüğümde bu ne kadar Yakışıklı biri demistim.. gülüşü beni benden almıştı bu nasıl bir gülüş demiştim elim ayağam dolandi hahaha hiç birine böyle aşık olmam demiştim cok zor beğenen birisiydim MasAllah diyeyim oda beni begenmisti :) sonrasi mağlum
Onu ilk gördüğüm günü tekrar yaşamak isterdim güzel bir anıydı
Cevap
21Cevap
Herkesin vardır da aslında, ama herkes farkında değildir.. Herkes güle bildikleri anların kıymetini bilmeli, son bir gün hiç gülmeye biliriz...
geçirdigim riskli bir ameliyat sonucu agrılar içinde gözümü açtıgımdaki mutluluk hayatım boyunca bir daha yaşayamam sanırım
İlk tanışmamız da onunla kırk yılmış gibi ölümüne sarıldığımız an 😔
Var tabi, hatta sürekli aklıma gelip hem özlem duyduran hem de keşke tekrarı olsa dediğim..
Lisede gitar calmistim sınıfa acayip hoşuma gitmişti begenmislerdi falan.
Bazen oluyo lakin ani yakaladimmi hic affetmiyom tatini sonuna kadar cikartiyorum🙂
Var dayı oldugum günü tekrar tekrar yaşamak isterdim 😂 5 ay önceydi 😂
Üniversite kazanma anım, ilk yurt dışı seyehatim
Var elbette...
Bir sürü güzel anılarımdan biri olabilir 😅🤭
Düşündüm hiç bulamadım
Var 2017ye dönmek istiyorum.
Evet var
Var. illa ki soylettireceksiniz.
aşık mısın berna
Sahilde kamp atıp, gece kahve yudumlamak
Bir anlamı kalmazdı
çocukluğumda yaşadığım her şey