Doğruları bildiğiniz halde açık açık size yalan söyleyen bir insana tepkiniz ne olurdu 😄? Bari ele vermeyin kendinizi değilmi yani..
#Morp ❣

Doğruları bildiğiniz halde açık açık size yalan söyleyen bir insana tepkiniz ne olurdu 😄? Bari ele vermeyin kendinizi değilmi yani..
#Morp ❣
Aslında doğrusunu bildiğimiz yalanları söyleyen kişiler saftorikliğinden kendini ele vermiş oluyor, tam da bilerek sayılmaz o yüzden sjcjwhd
Kendini bile bile ele vermek durumdan duruma enayilik diyebiliriz. Bazı durumlar istisna olsa da, genel anlamda böyle.
Enayilik değil de saflıktır bana göre. Hiç kimse bile bile kendini enayi yerine koymak istemez ki. Mutlaka bir yerlerde bir açık vermiştir. Bu onun enayi olduğu anlamına gelmez ama biraz saf olduğu anlamına gelebilir. Enayilik bazı insanlar için bir yaşam bir biçimi haline gelmiştir.
Cevap
9Cevap
Evet bence enayiliktir. yani bir insan bence kartlarını her zaman kapalı oynamalıdır. mesela zayıf yönlerini insana göstermemeli bir de bir anlık gaz gelip yanlış şeyler söylemeli. veya yalan anladığı an o yalanı bozmalıdır bence.
Bazen doğrusunu bildiğim yalanları dinlemeyi çok seviyorum. Karşımdaki kişi bülbül gibi öterken ben de içimden kahkaha tufanı kopartıyorum😂
Bugün bende aynıydım 😄
Evet bu kadar gülünç pek az şey var. Mesela bu yazıyı da komik buldu₥

Ben de bunu çok yaşıyorum yalanları diziyor diziyor isminden tut cismine kadar ama nasıl izliyorum var ya sonra çekiyorum donunu aşağı
nlkmnjlkmnjkö bir de şey var doğrusunu bildiğin yalanları dinlemek üff inanılmaz eğlenceli
Daha komiğini diyim mi:)
Sen doğru konuştuğun halde daha seni dinlemeden yorum yapıp üstüne sanki sen yalan söylemişsin gibi soru açmak:)
Bugün de güldük şükür 😄 Güldürenler sağolsun
Bugün böyle bir soru sordum.. doğrularını bildiğim yalanları dinlemek eğlendiriyor. Özellikle uzaktan bakınca daha da eğlenceli oluyor..😄
Dinlerim lakin belki ben yaniliyor olabilirim derim. eğer ki onun elinde ispati varsa ikna eder beni ispati yoksa tinlamam.
Yapacaklarının muhtemel sonuçlarının ihtimallerini hiç düşünmeyen birisi enayidir.
Böyle bir durumda hiç yaptınız mı
Halk arasında zarf diyoruz...
Bence ennayiliğin daniskasıdır
Yıllardır bu ülke böyle yönetiliyor yalnız asdfg
Doğruluktan şaşma!
Öyledir herhalde.
Enayiliktir.
ksinlikle ecet
bende çok seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?