Merhabalar Herkese 🌸

Geçmişe dönüp baktığınızda, pişmanlıklarınız ve üzüntüleriniz mi ağır basıyor; güzel ve mutlu anılarınız mı?
"Geçmişe nefret, geleceğe özlem. Bir gün ölürsem güleceksin söz ver"
Merhabalar Herkese 🌸

Geçmişe dönüp baktığınızda, pişmanlıklarınız ve üzüntüleriniz mi ağır basıyor; güzel ve mutlu anılarınız mı?
"Geçmişe nefret, geleceğe özlem. Bir gün ölürsem güleceksin söz ver"
Selamlar, Ben geçmişe nefret duyuyorum aslında. yani özlem duyacağım hiç bir şey yaşamıyor olmak bunun nedeni geriye dönüp baktığım zaman geçmişim hiç de istediğim gibi değil maalesef. sadece bazı küçük iyi anılarım var beni mutlu eden ya da düşündükçe rahatlatan ama bunların dışında geçmişim genelde sorunlar veya sıkıcı bir hayat ile dolu olduğu için de şu an da ki geçmişimden nefret ediyorum maalesef oldukça ama bu nefretin benim geleceğimi belirlemesine izin vermiyorum yani yaşandı bitti diyorum her zaman için bir daha geçmişe dönüp bakmıyorum çünkü geçmiş değişmeyeceğine göre şu an anı yaşamak yapılacak en mantıklı şey benim için.
Hiçbir şey hissetmiyorum desem yeridir. Bazı anları özlüyor insan o kadar. Keyifli geceler..
Teşekkürler can :D ❤
Tecrübe diyip önüme bakıyorum..
geriye dönüp bakmak bana göre değil.
Teşekkür ederim 🙏🌸
Cevap
11Cevap
Hem nefret duyuyorum
hem de teşekkür ediyorum
Beni değiştirdiği için..
Merhaba sana da.
Geçmişe ne özlem, ne de nefret duyarım. Oldu ve bitti. Dünümle değil, bugünümle ilgileniri₥
Hiçbir şeye nefret duymak istemiyorum, kalbimi karartmaktan korkuyorum.
Geçmişe de en çok özlem duyuyorum bu yüzden.
Benim geçmişim de iyi değildi şimdiki zamanında iyi değil hiç birini Özlem duymuyorum
Kinci değilim ama grçmişte sevmediğim şeyler oldu fakat özlediğim güzel şeyler de oldu
Bir kaç anıyı hatırlıyorum sadece, zihnimi şartladım kötü şeyleri hatırlamamak üzere.
Umrumda değil açıkçası avuko
Herşeye Tecrübe Oldu Diye Yorumlayıp Ders Çıkarıyorumm Özlem Duyuyorm
Özlem duyuyorum...
Hiçbir şey duymuyorum
Geçmişe özlemim nefretimden daha fazla.
Unutmak istiyorum...
Özlem duyduğum şeyler var..
Nefret ama artık geçmiş benim gücüm oldu
Güzel ve mutlu anılarım ağır basıyor.
Erdoğansiz günleri özlüyorum asko
Nefret duyuyorum.
Nefret duyuyorum