Selamlar.. Sence para, güç, statü gibi unsurlar her kurbağayı prens ya da prenses yapar mı? :D Evet biliyorum hepimiz iç güzelliğine odaklıyız ahsh Keyifli günler.. 😜🤘

Işıklar kararınca
Masallara inanınca
Alem buysa kralın da dönüşür kurbağaya 🚬😎

Selamlar.. Sence para, güç, statü gibi unsurlar her kurbağayı prens ya da prenses yapar mı? :D Evet biliyorum hepimiz iç güzelliğine odaklıyız ahsh Keyifli günler.. 😜🤘

Işıklar kararınca
Masallara inanınca
Alem buysa kralın da dönüşür kurbağaya 🚬😎
Evet yapar tabi ki de.. zaten ülkemizde ve dünya genelinde güç ve paradan etkilenir kızlar bunlar varsa her erkeğe evet diyebilirler. hatta bunu geçtim boya ve tipe bakarak bile seçebiliyorlar. erkekler de güzellikten etkilendikleri için genelde kızların güzelliğine ya da fiziklerine düşüyorlar. zaten gerçekten seven bir insan kalbi sever paradan güçten hiç bir şekil etkilenmezdi
Yapsa ne değişir ki.. Evet para olmadan olmaz ama paraya güce bu kadar da önem vermemek gerek.. Çünkü sağlığın yerinde olmadığında hiç bir şeyin anlamı yok.. Para birlikte çalışılır kazanılır.. Ama sağlık öyle değil.. Telafisi yok.. Bir kez sağlığından olursan geri dönüşü yok.. Oyüzden paraya çok da önem vermemek gerek..
Aleyküm selam. Sanmam. Her şey para değil. Öyle olsaydı parasız ve güçsüz olanlar yapayalnız kalırdı ve mutsuz olurdu. Benim gördüğümse tam tersi. "Beni değil paramı seviyorlar, konumumu seviyorlar" diyerek yalnızken kafayı yiyen bir sürü insan gördüm..
Cevap
9Cevap
Sadece yapar gibi olur.
İç güzellik var da ne oldu bi halt olmadı bana para lazım dışıma lazım 😂😂😂
😂😂
Evet yapar. Bu hayatta benim en değer verdiğim şey şahsen para. Para varsa hersey vardır 💸 gerisi boş
Ne yazık ki kimisini yapıyor ya. Prens/prenses oluyorlar ama biraz da pamuk ipliğine bağlı kalıyorlar desek yalan olmaz.
Allah akıl sağlığı versin sıhhat versin yerine göre ne kurbağalar oldu pirems
Yok yaa önce gözüne hoş gözükmeli parayı bende kazanırım yani nedir ki😉
Tamda buyuzden 60 liklarin yanında 20 lik leri görüyoruz
Kesinlikle yapar ama karakter parayla satın alınmaz
Hiç sanmıyorum yapmaz heralde herkesi, yaparsa yandık demektir.
Her kurbayi prens yapar her para gözünde prenses yapar 😉
Gayet mantıklı ben ikna oldum
Şansı yinede çok zorlama makta fayda var 😂😂
Her zaman yapmaz
Güç olmadan kimse bir şey yapamaz
Para sadece güçtür, gerisi hikaye.
Hayır yapmaz
Benimki prensten ayı oldu
yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?