Son zamanlarda hepimiz yorulduk, dinlenmek istedik birinin gölgesinde

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son zamanlarda hepimiz yorulduk, dinlenmek istedik birinin gölgesinde

Genel olarak hayattan yoruldum diyebilirim. yani yaşamaktan daha çok yordum bir de geçmeyen dertlerden yoruldum diyebilirim. sürekli aynı şeylerin tekrarlanmasından da yoruldum diyebilirim. birde sabretmekten yoruldum diyebilirim. aslında hayat yorucu değil ama bence hayatı yorucu yapan insanların kendisi oluyor her zaman. çünkü kolayı bile zoru çeviriyorlar normal de zoru kolaya çevirmeleri lazımken. bu yüzden de her şey diyebilirim.
Burcun ne senin Allah aşkına
Burç ile ne ilgisi var anlamadım?
Sordum sadece
Daha çok hesap sorar gibi geldi ama. Yengeç
Açıkçası insanlara doğruları anlatmaya çalışmaktan yoruldum ya da insanların her şeyi anlamak istediklerini gördükten sonra kendi istekli çıkarları doğrultusunda anladıklarını gördükten sonra bir şeyleri çabalamaktan uğraşmaktan yoruldum
Tatlı bir yorgunluk olaral görüyorum ben bunu artık. Şimdiki beni oluşturan da erken yaşta yaşamak zorunda kaldıklarım sonuçta. Eğer onlarla küçükken yüzleşmem gerekmeseydi karakterim belki şimdiki kadar oturmuş olmazdı. Olduğum gibi mutlu olmayı öğrendim yani, geçmişle kavgayı bıraktım. Tavsiye ederim, baya rahatlatıyor zihni 😁
Görüşün yaşı olabilir mi ya Hu? Resmen büyümüş de olgunlaşmış bir görüş kesinlikle katılıyorum
Hahahhha çok teşekkür ediyorum canım. Hayat bu, kimi 20 yaşında 40 yaşında gibi düşünür, kimiyse 35 yaşında hala 10 yaşında çocuktur..
Kesinlikle genelde yaşı büyük olsa da düşünceleri pek gelişememiş insanlar var ne yazık ki
Ben anlaşılmazlık ve suskunluk yordu. Nasıl da yoruluyor insan sustuklarından. Boğazındaki o yumruya nasıl prangalar ekleniyor. Gülmek, konuşmak, haykırmak nasıl da imkan dahilinden çıkıveriyor. Ve işte sınanıyor insan sustuklarından..
Emre Aydın’ın şarkı sözündeki gibi, bin bıçak var sırtımda biniylede adaşsın. Dediği yerdeyim.
Bir insanı en güzel sustuklarından tanırsın diye boşa dememişler gerçekten sınavımız sukünetimiz şüphesiz
Cevap
14Cevap
Dinlemek için herhangi birinin gölgesine ya da omuzuna ihtiyacım yok. Rahat bırakıldığım zaman çok güzel bir şekilde kendi kendime de dinlenebilirim. Fakat insanlar buna bile izin vermiyorlar. Ben artık bu ülkeden ve bu ülkenin genel olarak cahil insanlarından o kadar çok yoruldum ki. Ne kadar dinlenirsem dinleneyim bunu atlatabilmem birazcık zaman alacak.
Yormayan nedir diye bakındım bir an etrafıma o kadar çok yorgunum ki herşeyi erken yaşamak fazlaca sorumluluk almak daha ben çocukken bir çok ağır yükü omuzlamak çok Zor oldu altından kalktım ama ne güçlük onu bir ben biliyorum.. insanların seni anlayamamasi empati kuramamasi bencillik insanlarin iki yüzlü insan musvettelerinin hayatıma girişi onları dışarı atma çabası çok şey yordu beni açıkcasi. Dönüp bakınca güçlü olmaktam da yoruldum ben çok yoruldum.. güçlü olmak istemiyorum :(
Bazen sadece mutlu olmak istersin.. ne güçlü, ne de haklı
Ne istediğini bilmeyen, kendini bilmeyen insanlardan yoruldum. Kendisini tanımayan insanın ne birisine merhameti ne saygısı ne de hoşgörüsü oluyor...
Cevabını biliyorum da uzun uzun anlatmak zor geliyor. Çünkü o kadar yorgunum.
Yorgunluğumu örtbas eden tebessümlerim var. İçinde bulunduğum sosyal yoğunluk var. Bakarsan ruhen çok yorgunum da kim ne bilsin ben dışa vurmadıktan sonra.
Saçma sapan insanların kahrını çekmekten, mecburen konusyugum ama içimin almadığı akrabalarım ve yakın çevremden. Ve nice olaylar sırasıyla gelişen durumlar ve insanlardan yoruldum.
Hepsini bir torbaya doluşturup atabilsek ya
Keşke ya sonrada bir suya bıraksak akışına göre kurtulsak şunlardan yetti qari jjssj
Yok yok suyu kirltemeyelim direkt çöpe atarız kurtuluruz ilelebet bhjhknbh
Çöpten de tekrar geri dönüşümle karşıma çıkarlar diye korkmadım deği..
Gerekirse ezeriz parça ponçik hale getirip imha ederiz
Ateşe verip küllerini ganj nehrine savursak olmaz mı xjxj
Hem de ne güzel olur jnkjbjhk
Çabalamadan bazı insanların mutluluğa bu kadar kolay ulaştıklarını görmek inan insanda neden yaşıyorum bu hayattaki amacim nedir diye düşündürmüyor değil
Ama mutluluk sahip olduklarımızla değil, bakış açımızla ilgili. Fakir olmasına rağmen zenginlerden daha çok eğlenen çok insan gördüm ve rol değildi. Çünkü fakirlerde her şey gerçektir, özellikler duyguları
Mutluluk parayla satın alınabilecek bir olgu olsaydı şimdiye kadar on kere alırdım, burada anlatmak istediğim bazı insanların ne kadar şanslı ne kadarda sevilen insan olduğu gün gibi aşikar.
Açıkçası dünya hayatinin deblevesinden yoruldum. Kenara çekilip sekineti bulmak istiyorum.
Senin ileriye yönelik olmak istediğin şahıs kişilik tam olarak nasıl biri?
Ama bu sorudan bağımsız olmadı mı?
Aynısı ya da farklı şekilde dediydim.
Allah'ı, kendini ve dinini çok iyi bilen bir insan..
İnşallah âlim olursun...( Amin )
Bu şekilde sanada soru sormanın mahsuru yoktur umarım. İstemez isen sormayacagim.
Amin, yani sormasanız daha uygun olur sanki
Sormadan öğrenilmez ki yahu. Sorucagim sorular her seferinde zahiri ya da şahsi olmayacak zaten.
Alim olmak istemez misiniz?
Yardımcı olmak isterim bu konuda özellikle ilmihal olarak.
Ya da siz her görüşünüzde birkaç bilgi de ekleyin. Konuyla alakalı, alakasız. Ne dersiniz?
Sadce içimden geleni dile getirip söyledim. Siz böyle uygun goruyor iseniz. Saygı duyarim. Kabulumdur.
Eklerim.
Teşekkürler
Ricalar...
Kendimi isptalamaya ve anlatmaya çalışmaktan ve hayatin yükünü tek başıma sirtlanmaktan yoruldum.
Uzun uzun yazardım ama hiç gerek yok daha çok insanlar beni yordu
İnsanlardan, hayatın akışına kapılmaktan yoruldum.
Bazı konularda çabalarımin sonucunu alamamış olmak yoruyor ama olsun sonradan keşke demek yerine zaman ilgi ve emek veriyorum sonrasinda yorulmuş olsam bile ben elimden geleni yaptım diyorum.
Ben bu dünya zindanında yaşamaktan yoruldum. Zira bu gurbetin sona ermesini ve gerçek hayatımın başlamasını istiyorum. 🦋
Bir gün gideceğiz ahiret yurduna O zamana dek kendimizi en güzel halimize getirelim ki cenneti kazanabilelim. Hem elbet bir gün göçeceğiz 🌸
İşte göçelim göçelim de ne zamağnnn 😂😂 Neyse hayırlısı sjsjdhd
Kız deme öylee ölmek için çok gençsin daha hem neler göreceksin daha neler bungee jumping yaptın mı bakiyim sen?
Tamam işte bu dünyada bir de uzun yaşayıp ne yapacağız ajsjsh ben hep genç ölmek istemişimdir 😂😂 böyle de bir insanım sksjshs
Yok kız yapmadım, sen yaptın mı 😂
Sen şeylerdensin dimi genç öleyim kimse yaşlı halimi görmesin diyenlerden jbhbhnkbhk Tırtıl yine bildiğimiz gibi Ben de yapmadım ve yapmadan da ölmek istemeem nnjbmn sende böyel bi acayip şeyleri yapmadan gitme ya Hu olmaz öyle
Yok genç öleyim hesabım az olsun diyenlerden skshdh yine kendimi düşünüyorum bak 😂
Öyle şeylerde hevesim yok yav sana nasip olsun inşallah 😂
Hadi hadii yaşlanmaktan kaçıyorum demiyor da bhvbhvjb ama mantıklı bir düşünce he acep bende mi ölsem ne etsem ay hadi inşAllah ya nmknkjlk
😂😂
şu an o kadar yorgunum ki inan soruyu mecaz olarak değil direkt gerçek anlamıyla dikkate alıyorum djdjdjd
nkmnm fark etmez ya ztn her şekilde yorgunuz 🤭
He valla ya djdjd
Artık eskiye eskisi gibi bakamamaktan, büyümekten ve istemediğim yerlerde istemediğim kişilerle bulunmaktan ertelemekten..
@mapluie kac yasindasin
108 misin+
sana dedim kac yasindasin yaziyor deme söyle iste
Babam, babamın annesi, babamın kardeşleri, babamın yeğenleri yüzünden yoruldum.
Sormadan gelenler yormadan gitmezler diye bir yazı okudum çok haklı
Yoruldum çalış çalış ama emeğinin karşılığını alma! Insanlar ayrı yordu
Çaydanlığın yap sökücüde bekletildikten sonra yıkanması gerekmesi beni yoruyo direk sıkınca işe yaramalı
Yorgunluğu üzerimden atıyorum diyelim
Yaşamaya çalışmaktan yoruldum
Onu düşünmekteen
Neredeyse her şeyden yoruldum...
En güçlü ve en zayıf yönleriniz nelerdir? ↗ bu da diğer zayıf noktam
Futbol oynayıp yoruldum
Yaşlandık artık her şeyden🙂
Belirsizlikten yoruldum
Akp lilerden ve onlara laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum
Hayat şartları yordu.
Hayat yordu
Kendimi anlatamamaktan