Ruh eşi bulunan bir şey midir yoksa zamanla sevdiğimiz insan ruh eşimiz haline mi gelir?

Ruh eşi bulunan bir şey midir yoksa zamanla sevdiğimiz insan ruh eşimiz haline mi gelir?
"Ruh eşi" genellikle bir kişinin hayatının geri kalanı için kendilerine tamamlayıcı bir eşlikçi olarak nitelendirdiği bir romantik partnerdir. Ruh eşinin var olup olmadığına veya zamanla ortaya çıkıp çıkmayacağına dair kesin bir cevap yoktur, çünkü herkesin hayatındaki deneyimler ve ilişkiler farklıdır.
Bazı insanlar için, ruh eşi kavramı gerçek bir şeydir ve belirli bir kişi ile birlikte olduklarında kendilerini tamamlanmış hissederler. Diğerleri için ise, bu kavramın gerçekliği hakkında şüpheleri vardır ve hayatları boyunca birçok farklı kişiyle ilişki yaşayabilirler.
Yani insanın kaderinde yani onu mutlu edecek insan muhakkak vardır ama önemli olan bunun sebebine yapışabilmek yani her şeyi öyle hazırla bekleyerek beklemek değil kişilerin ruh eşi elbette vardır yani her şey aşk sevgi demek değildir bugün bakıyorsunuz insanlar sözde birbirine çok severek evleniyor ama anlaşamıyor ama bakıyorsunuz diğer yandan insanlar böyle bir iki sefer görüşüyor hemen evleniyor mutlu oluyor yani onun kaderi ve ruh eşi oluyor olmaz diye bir şey yok
Vardir diye inanmak istiyorum bir yerde yanında sıkılmadığın kendin olabildiğin kendini göstere bildiğin varlığı susuzluk hissi yaratan kimse ruh eşi olabilir
Reenkarnasyona inanan birinin inkar edemeyeceği ruh bütünlüğü vücudumuzun belli bölgelerinde sakral kök çakralar vardır aura ile frekans bir benzer kişiyi arar yarım kalan tamamlanır evet inanırım mitoloji inanclarına göre silik sulietler bir başka bedende can bulur denilir birazda tasavvufi konu
Cevap
15Cevap
bence var ve bir anda sizi bulabilir
zamanla olacak bir şey değil
Ruh eşi vardır ama ben suç ortağını tercih ederim 😅
Ruh eşi diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum maalesef belli olan da anlaşabildiğin biriyle sevgili oluyorsun falan filan
Olduğuna inanıyorum ama belki bir hayvanın içinde, belki bir insanın? Bana benim kadar değişik biri lazım ki beraber saçmalayalım
Bir zamanlar varlığına inanıyordum ama anladım ki saçmalıktan başka bir şey değilmiş.
var tabi ortak noktalar düşünceler yapı falan
Zamanla seversin, zamanla alışırsın ama zamanla ruh eşi olmaz. Ruh eşi elbette vardır. Nasip meselesi bulmak da
Vardır bence 👀
Tam 😬
ruh eşi diye bir şey yok evlilik zaten saçmalık
Ruh eşi diye bir şey yoktur bence çünkü ruhlar tek bir kaynaktan geliyor
Ruh beşini arıyorum ben artık
Vardır inanıyorum buna ama biraz zaman gerekir
İnanmayın şöyle şeylere yok öyle bişey
Aynı frekanstaysan zatn zamanla ruh esin olur
Yok öyle bişey
Zamanla bence olmaz ruh eşini bulmakta çok zor be
Olabilir
Zamanla olur