En çaresiz kaldığınız anda güçlü olmanın bir yolu var mı? ↗
Uzaylı olduğunu öğrensen ne yapardın?
En çaresiz kaldığınız anda güçlü olmanın bir yolu var mı? ↗
Diyelim ki Nasa sana bir mail attı. "Sizde çok yoğun bir güç tespit ettik. Bu güç biz insanları ve dünyamızı tehdit ediyor. Gücünüzün boyutunu ve sizi anlamak için tesisimize gelin" gibi bir mesaj gördünüz. Ne tepki verirdiniz?

Gider miydiniz, merakınıza yenik düşerek yoksa uzaylıysam gücümü kullanarak savaş başlatırım mı dersiniz?
~~~
Ben cevap verirdim bir yanlışlık vardır vs diye. Sonra da dışarı çıkıp gücümü kullanırdım farklı şekillerde 🌸
Kendi kendime içimde kullanırdım. Dünya da insan ilişkilerini toparlardım. Sevgi dolu, duyarlı, saygılı, hoşgörülü, anlayışlı, mutlu insanları çoğaltırdım.

Teşekkür ederim güzel görüşün için de, fotoğraflar için de 🌸
Rica ederim 😌🌺
Ben zaten uzaylıyımm 👻
Hayatta gitmezdim. Beni kendi emelleri için denek faresi gibi kullanırlardı. Ki aklıma Avatar filmi geldi bu sorunla. Aman aman kalsın. Ben kendi yolumu bulup onlardan olabildiğince uzak kalmaya çalışırdım. Ama ben bir uzaylı isem mutlaka benden en az bir tane daha vardır diyerek başka bir uzaylı daha arardım.
Güzel bir perspektif. Sahi belki o kişi de ruh ikimizi falan çıkar
Olabilirrr, veya biz onu uzaylı yaparızzz 😂
O nasıl olacak kız ısırınca flan mı
Ahahah yok hayır ısırmak değil ama kan verebiliriz sksjdhd
Olabileer vggcfgv
Evcil uzaylılarız biz lütfen ama 😂
gvngcghvchv tabii
Yaw he he 😜 kolaysa gelin alın derdim..
Şaka bir yana önce inanmazdım tabiki sonra kesinlikle bir merak içerisine girerdim gücümün olup olmadığını anlamak için birşeyler yapardım. Ama asla onalara gitmezdim benim gibi olanlar var mı diye bir arayış içine girerdim..
Ya Hu resmen aynı fikirleriniz, düşünme şekliniz. Kahveliyle ikiz gibisiniz maaşAllah 😍
@uzaydakitirtil aynı cevabı vermişsiniz adeta
Ne güzeel 🌸❣️ Rabb'im herkesin kayıp kardeşini bulmasını nasip etsin
😂😂 kahvelinin üstüne o kadar çabuk reset attık ki kiminle ki diyor ajsjdhd Aso ya 😂😂😂 @aso6533
KızlarSoruyor'da "Uzaylı olduğunu öğrensen ne yapardın?" başlıklı paylaşım yapardım.
O zaman ben uzaylı mıyım
Cevap
32Cevap
Bir kısa mesajla beni uzaylı sanırsın
Gel al beni cınım o zaman yanarsın derim haha
Ooo savaş başlatıyorsun o zaman
Keşke uzaylı olsam ya en azından dünyada görevim bitti hacı beni alın derdim ekiplere hahah
Uzaylılarla nasıl konuşacaksın aynı dili konuşmuyoruz ki
Bacım ben de uzaylıymışım ya hani
Dünyalılar da uzaylı. :D aksini iddia eden?
Öyle de insan değiliz gibi düşün. Hasbehas uzaylıyız. Marsta yaşıyoruz falan gibi düşün. Ne yapardın?
Alın beni diye mesaj atarım :D ya hero ya mero
vgcvhgcfhv
Ben mutlu olurdum çünkü zaten kendimi oldum olası bu dünyaya ait hissetmiyorum hiç bir şekilde. bu yüzden de biri bana uzaylı olduğumu söylese daha doğrusu ben kendim öğrenseydim çok sevinirdim kendi gezegenimi merak eder ve orada yaşamak için uğraşırdım hatta Superman karakterini de bu yüzden seviyorum mesela başka bir gezegenden geldi insan değil yani ama yine de kalbi ve karakteri sayesinde seviliyor insanlara iyilik yaptığı için bende bu yüzden uzaylı olsaydım muhtemelen kendimi keşfetmek isterdim çünkü bilmediğim yetenekler olabilir sonuç olartak her gün uzaylı olduğumuzu öğrenmiyoruz
Bunun keyfini yaşamak varken onlarla gitmezdim. Mutlaka bir yerlerde bir güce sahibimdir. Bunu keşfetmek ve dünyada kullanmak varken. Bırakıp gitmek pek mantıklı değil.
Uzayın derinliklerine bir mesaj atıp tüm dostlarımı çağırarak ilkel insan ırkını sömürge altına alır, gezegeni kontrol eder, neslimi çoğaltırım.
Yüksek bir yere çıkıp gök yüzüne doğru imdaat beni burada tutsak tutuyorlar sesimi duyan yok muuu imdaaat diye bağrırım
Ey kesinlikle o mailin uzantısını kontrol edereim nereden gelmiş diye :D sonrada ben bu yasa kadar boyle geldim merak etmeyin böylede çekip giderim diye cevap verirdim
Nasıl gidersiniz? Uzaydan ufoyla gelip bırakıp kaçtılarsa bir daha nasıl döneceksiniz?
Ölmek mayetinde çekip gitmek ^^"
Neden buradayım diye sorgulardim heralde 😀😀 uzay bile kabul etmemiş dünyaya niye yollamış
Ben zaten kendi gezegenimde mutluydum bana, yeni yeni icatlar çıkarmayın derim. Gklş
Gücüm neymiş diye bi deneme yapardım sonra karar verirdim gidip gitmeyeceğime 😃
Aşırı egolu olurdum herhalde ya tesislerde de sırf inat olsun diye kaçardım eğlenirdim biraz.
nerden geldiğimi araştırıp oraya giderim, ya da o gücümle dünyayı hükmederim
Ben korkardım gitmezdim ne yapacakları belli değil ya organlarımı kesip incelerlerse
😂😂 hemen eşe dosta haber eder milleti başıma toplardım 😂 biraz havam olsun dimi ama , ben uzaya gitsem orayida karıştırırım kesin 😂
Jdjdjfjf uzayı da renklendirirdin sen neşe saçardın hemen 🥳
Aynen onları manyak ederdim 😂😂
gfjhfhvgh
Gülme 😂😂
İnsan ırkından dha farklı bı ırka mensup olduğum için sevinirdim, ortaklık kurardım hatta oh üstünlük bende diye 😀
Hep bunu beklemiş gibisin vjhcvg gerçi hangimiz beklemiyoruz ki
Evet hep bu anı beklemişimdir😀 kesinlikle öyle katılıyorum buna ☺️✨
He yaa
Uzaya ayrı bir merakım var. Madem oralıyım giderdim tabiki.
Hangi filmden esinlenme bu soru? Pk?
Yok ya öyle aklıma geldi durup dururken. Filmden ya da diziden, bir acayip zihnimden 🌸
Teşekkür ederiim 💮
Bana gelen maili neden ifşa ediyorsun bende senin gönderdiğim fotoğrafları ifşa etsem olur mu şimdi 😂😂😂😂😂
vgngcgvn
Giderdim. Tesislerin de eğer MR a girmek varsa o zaman gerisin geriye dönerdim ama çünkü klostrofobim var.
Ben zaten bu evrenden değilim 🃏🗡️ bilmiyor musun
Hangi evrendensiniz? Kenan Evren demeyin de kjlknl
Gözlerini kapatınca insan başka bir evrendedir , bu gizemi kimse çözemedi işte ben kendimi gözlerimi kapatınca aydinlandigim o evrende yaşıyorum kimsenin bilmediği
Birde mesnetsiz şakaları sevmem
Kendi gerçekliğinizde yani içinizdeki diyarda..
Her insanın başka bir evrendir evet
Hemen giderdim NASA olum bu sonuçta yanlışlıkla bile gonderseler giderim
Ama ya üstünde deney yaparlarsa?
bjvhbjvhjb
Nasa mail atmazdı direkt alır deney yapmak için kullanırdı diye düşünüyorum
Kaçma diye attıysa? Belki yurt dışı planın var vs. Neyse onu bunu boş ver, ne yapardın?
Biri benimle alay ediyo der hic bir sey yapmazdım sonra beni kapıdan alırlardırlar
Niye ben onların ayağına gidiyorum farkım olsun gelsin beni alsınlar özel uçakla :))
vncbvncbv
Marsta yaşayan canlılara göre hepimiz uzaylı değilmiyiz 🤷🏻♂️
Ülkeme dönerdim
Nasıl?
Değişik olduğumu derler ama uzayliliktan değil
Niye dünya gibi biryere geldiğimi düşünüp kendime söverdim
Tükürüğümü idrarımı falan milyon dolarla satardım 😂
vjhbvvbm 🤦
Dünyada Değil Uzayda Yaşardım 👑😎
Onu kullanmaya çalışırdım 🤙
gelip beni kurtarmalarını isterdim
Kendi kendine fark etmiştim zaten derim kckck
Uzaylıyım zaten 🙃
Ve bu normal bir şey
@Cielos 33 ten dolayı öyle düşündünüz sanırım, hayır Mersin'de yaşamıyorum. Neden sordunuz?
tamam derdim otururdum evde yine
Ben zaten biliyorum demelerine gerek yok
Hayatıma kaldığım yerden devam ederdim.
Biliyordum derim şaşırmam.
Zaten normal olduğumu düşünmüyorum sallamam😅
Ben gelemem, Buyrun gelin götürün derim
Bendeki farklılık bundanmis derim
Dolandırıcılardır diye mesajı görmezden gelirdim
Gerçek olduğuna emin olduktan sonra ne yapardınız?
Keramet demeylim de acayip güçler olabilirdi
Ben ilk olarak gücümü keşfetmek isterdim ya
Nasıl bir gücün olsun isterdin?
Hafıza gücüm olsun, duyduğum bir şeyi gördüğüm bir yeri , yaşadığım olayları asla unutamayayim. Bunu isterdim ben.
Sen nasıl bir gücün olsun isterdin
Çok hoş. Ben biraz daha yıkıcı şeyler isterdim ya gcxdfgc Mesela elimden ateş topu çıkıyor, zihin gücüyle uçuyorum falan öyleli bişiler
Onları da severim ama şu an sınava hazırlanan bir öğrenci olarak daha realist düşünüyorum jxkshfke
hvgcfhvgcf normal normal hele bir sınav bitsin o zaman hayallerin aktifleşir seninde bu arada Allah zihin açıklığı versin 🌸
Amin, çok teşekkür ederim 💙
Ne demeek 💚
Silerdim mesajı ne yapayım
Ya gerçekse?
Ben gidemem, onlar gelsin alsın beni
Ama olursa çok güzel olurdu
He ya dünyayı değiştirirdik be
Öyle bişey yok. 18 alemde
Olduğunu farz edelim diyerek sormuştum..
Varsada eğer. Ben onlardanim. Dünya dan değilim. Şüphem yok
Kabul etmezdim.. Kolaysa gelin de alın derdim..
Ooo meydan okuyorsun yani
Aynen beni alıp gitmek okadar kolay değil.. 😄
Kız sahiden uzaylı olsak ne olurdu acaba
Yok benden uzaylı falan olmaz.. İki meleğimi bırakıp da hiç bir yere gidemem..
Melek? Kiramen katibin melekleri mi yoksa sevdiğin insanlar için mi öyle dedin
Çocuklarım için dedim.. 😄
Anaa daha gençsin oysa Allah bağışlasın. Hayatları boyunca kalbi de kendi de güzel insanlarla denk gelsinler. Rabb'im bahtlarını da, yollarını da açık etsin 🌸
Çok teşekkür ederim.. Güzel dilekleriniz için.. Amin inşallah..
Yanlış numara derdim
Ya gerçekse ve belgeli bir kanıt da varsa?
Said nursinin bir sözü var
Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâki isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim. Hiç ender hiçim, fakat bu mevcudatı umumen isterim
Mars'ta yaşamak için harika bir fırsat 😂
Kesinliklee cfxgcgc
Uzaya geri dönerdim
Nasıl?
Yok ben burayı uzaylılaştırmak için kalırdım
Neden olmasın
Bula bula beni mi göndermiş vizyonsuzlar
Öyle değil miydim ya zaten jfıdjdı
Uzaylıyım zaten
Böyle bir mesajı ciddiye alıp okumazdım
Gucumu kullanır ulkenin amcigina koyardim
Ailemi arardım