İşsizm ve bu durum canımı sıkıyor param varmış gibi deli gibi yüz maskesi cilt serumlarına bakıyorm trendyoldan cildim kötü ama neyse siz napıosunuz bklm
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ne yapalım..
hafta sonu dinleniyoruz işte
umalım iş bulursunuz en kısa sürede
İnşşşşş
Bu duyguyu iyi bilirim. Çalışıyorum ama parasız kalmak kötü
Aynen
Ne yapalım iyi bi iş bulduk sıra hayırlı bi kısmet de 😄
Bende işe girsem çeyiz edicemde bkm evlilk istiyomda işteee
Bende istiyomda güvenecek kız bulmak zor kimlr konuşsam aklı beş karış havada
Maalesef aynı dertten muzdaribzi
Günde bir milyon tane latte espresso mocha yaptıktan sonra evdeyim ve uzandım yorgunum baya: )
Hmm şükür et bak ben işsizm istedgmi alamıyorum falan alacakmış gibi nettn ürün bakıyorum 😒
İnşallah gireceksin ümidini kaybetme hem cildin böyle de gayet güzel bence🙂
Fotoda ole yaa orada süngere bb krem ve üzüm çekirdeği yağı az kullanıyorm baz gibi parlasın die gecıcı cozum yönü
Gece yatmadan gül suyu sür mutlaka ciltteki lekeyi ve kararmayı tamamen atar bir ara antalyaya çalışmaya gittim siyah noktam çıktı İstanbul'a döndüm resmen simsiyahtım 1-2 hafta kullandım eski haline döndü: )
Hmmm tamam deniyim yeşil kil almayı düşünüyorm olmadı maske ederüm
İşsizim gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti
Asosyal olmadım şükürde
Gençliğimi hiç yaşayamadım her şey içimde kaldı hayatı kaçırdım hayata geç kaldım
34 mü yaş
Evet 34
Ayy gorende 50 oldun sanacak hala yaşayabılırsn
Utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım çok içime kapanık pasif kaldım sosyalleşemedim iyice kapattım kendimi aşamadığım şeyler var
Yapabılırsn ya da uzmana git destek al ya da burada olsan zorla gezdirirdm seni
Bende parasızım bak gezemıom ya da bakım ürünleri alamıyorum
Benim gençliğim hep eve kapalı geçti senelerdir evden dışarı çıkamıyorum utangaç çekingen içe dönük sessiz pasif asosyal öz güvensiz yetersiz zayıf güçsüz deneyimsiz bir yetişkin oldum. Kendimi hayata uyumsuz hissediyorum. Dışardan korkuyorum işe girmekten korkuyorum insanlardan çekiniyorum utanıyorum. Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiçbir kızla yakınlık kuramadım vakit geçiremedim arkadaşlık kuramadım bile. Ergenliğim ve gençliğim tamamen eksik geçti. Hayatın dışında kaldım. Hiçbir şey yaşayamadım. Hiç gezemedim eğlenemedim. Sosyal ve iletişim becerilerim gelişmedi öz güvenim gelişmedi. Kendimi kapata kapata tamamen koptum hayattan. Yaşadığımı bile unuttum.
Sen istesen başarırsn osikoloja git korkularının züerine gitmedgn sürece adım atamazsn
Sorun korkular değil aslında herşeyin temeli utangaçlık utangaçlığımı aşamadım ve iyice ilerledi yaşım ilerledikçe daha da utangaç oldum korkuların temeli de zaten utangaçlığım
Eee tek başına olmazsa uzmana gitmeliydn yeterki iste başarırsn bunlar mesele mi
Utangaçlık çekingenlik korkular kaygılar herşeye engel oluyor ama insanlardan utanıyorum çekiniyorum korkuyorum gidemem gitsem de anlatamam ki ben hiçbir şey zaten bazı şeyler değişmiyor utangaçlık bende kalıtsal oldu bunu anladım artık
Sen uzmana git kafanı dinlemeeee senın çözülmeyeck değil
Bir sürü olumsuzluk var hangi biri düzelecek ki utangaçlığım değişmeyecek bu benim kişiliğimin bir parçası maalesef bu yaşıma kadar istesemde değişemedim açılamadım düzelemedim bana basit gelmiyor 34 yaşındayım bu yaşıma kadar bu durum değişmedi değişseydi değişirdi ama olmadı
Sen öyle düşünüyon öyle istiyosn çünkü başarılabilirsn istersen
Utangaç olmayı ben seçmedim bu benim tercihim değildi bu istemsiz bir şey kontrol edemiyorum ki kişilik doğuştan geliyor baz özellikler genetik ve kalıtsal oluyor bende içe dönük utangaç biriyim bu değişmiyor zamanında da yeterince açılamadım iyice kapattım kendimi böyle yaşıyorum ama gençliğimi istemeyerek eve kapalı yaşadım dışarı çıkamıyorum korkuyorum utanıyorum maalesef
Sen seçmedn ama düzelen bişi canım yanı Allah korusunda gören kansere tedavisi olmayan bı hastalıkmış gibi davranıosn sen istesen düzelirsnnnnnn
Senden daha beterlerni gördüm de varda Haline şükür ette git psikologa bence
Tamam her halime şükür hasta değilim ama gerçekten utangaçlık hayatımı mahvetti bunu yaşayan bilir beni kimse anlamıyor bu hayatta 🥺
Düzelebilrisn dıorm bende cok kötü bişi degl kısa süre tedaviyle az iyi olursun dzelcek bişi bak benm yegenm otizimli ama eğitim göre göre Şu an o kdr cok iyi ki
Bilmiyorum bana basit gelmiyor ben 34 yaşındayım çocukluğumdan beri aynıyım bu yaşıma kadar hiç düzelemedim istesemde hiç değişemedim açılamıyorum ki
Sen iyileşmekten korkuyon resmen isteden çözümü var cocukken uzmana gidilseydi Şu an bole olmazdın ki suanda düzelme sansın o kdr yüksek neyse sana ne söylesem sen iyileşmek istemiyon anlasıldı benide yorma
Peki teşekkür ederim dinlediğin için meşgul ettim kusura bakma iyi günler
Sorun yokta keşke iyleşmek istesen
İstiyorum zaten
Belli oturdugun yerden olmasını ıstıyon bı uzmana gidem demıosn
Utanıyorum korkuyorum gidemem ki hem gitsem de bir faydası olmayacak bunun farkındayım ben
Offf iyi naparsan yap bak otizimli yeğenm bile düzelio sen hala cözümü olmayan bısıden bahsedıomssn gibi alt tarafı doktora gidicen sana öyle gelıo zor die neyse yaaa ciddn kafam agrıdı naparsan yap
Şükür bugün de ölmedim
Dimii ama sole bakım ürünleri alsam deli gibi hyr demem su sıralar cok sevıyorm cildime bakmayı flana sacıma falan maske yapmayı