Hislerin küvetli mi bu yönde? Eğer bi his oluştuysa mutlaka bi 💩 var mıdır?
Şüphe en kötü şey bana göre, siz ne dersiniz?

Hislerin küvetli mi bu yönde? Eğer bi his oluştuysa mutlaka bi 💩 var mıdır?
Şüphe en kötü şey bana göre, siz ne dersiniz?

Yalan söyleyen kişiler genellikle doğrudan göz temasından kaçınır ve gözlerini kenara veya aşağıya kaydırırlar. Yalan söyleyen kişiler genellikle gergin ve rahatsız görünürler. Sık sık ellerini veya vücutlarını hareket ettirirler ve yüz ifadeleri düzensiz olabilir. Yalan söyleyen kişiler genellikle öykülerine aşırı detaylar eklerler. Böylece, anlattıkları hikayeyi daha gerçekçi hale getirmeye çalışırlar. Yalan söyleyen kişiler, söyledikleri şeyler arasında tutarsızlık ve tezatlar yaratabilirler. Bu nedenle, hikayeleri mantıklı ve tutarlı değilse, yalan söylüyor olabilirler. Yalan söyleyen kişiler genellikle gergin olduğundan, ses tonu ve tonlama farklılıkları gibi konuşma şekillerinde değişiklikler olabilir.
Yüzlerce kez söz verip, yemin edip yine yine ilk fırsatta sözünden cayıp yeminini bozan insanları gördükten sonra kimin nasıl ve ne kadar yalan söylediğiyle falan ilgilenmiyorum.
Haaa işin eenn en garip tarafı da şu ki bunlar hala yalan söylemeye devam ettikleri gibi üstüne üstlük doğrucu davut edasıyla ortalıkta dolaşıyorlar ya işte buna çok gülüyorum.
Gözlerinden, ses tonundan, kullandığı kelimelerden, davranışlarından... Birçok ipucu vardır aslında. Ben bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum yalan söyleyen birini hemen fark edebiliyorum.
Şüphe konusunda da, bence şüphe kötü bir şey değildir. Şüphelenmek, merak etmek ve araştırmak gerekir. En çok emin olduğum şeylerden bile şüphe duyuyorum bazen. Merak edip araştırmamak, bir şeyleri sorgulamadan olduğu gibi kabul etmek bana göre değil. Doğru bulmuyorum ve tavsiye etmiyorum.🙃
Bir şekilde belli eder kendisini.. Biraz dikkatli bakmam yeterli.. Hiç belli etmemiş bile olabilir ama o bakışların içinde bir derinlik vardır, orası beni doğruya götürür.. Keyifli geceler..
Cevap
22Cevap
Hislerim ve karşımdakinin kaçamak cvpları en büyük ipucu...
Artı sen artı ben.😎✌😄
samimi gellmiyor..
yani bir şeyler diyor ama sana ikna edici olmuyor
bir şekilde lan diyorsun diyor ama olmuyo gelmiyo sana o enerji
çıkıyo sonra zaten
İkna olmak önemli doğru söylüyorsun
ikna olmuş gibi yapıp sonra gerçekleri anlamak yorucu olsa da bazen gerekli oluyo:)
Aptalı oynamakta bir sanat 😂
Bir soruyu ayri zamanlarda iki üç defa soruyorum karşımdaki beni anlamıyor diye düşünürken aslında ben doğru olan cevabı alıyorum çünkü yalan söyleyen yalaninjda unutur doğru bir tanedir ne zaman sorsan aynı cevabı alırsın.. bunu bu şekilde anlıyorum aynı anda da gülüyorum kendini akıllı diye geçinen iki yüzlü insanların zeka abidesi olduğunu sanislarina :)
Genelde insanların söylediklerini referans alırım. Bazen yalan olduğuna inansam bile aksini gösteren bir şey yoksa ve bana dokunmuyorsa onun iyi hissedeceği şeye inanmayı tercih ederim. Ancak yalanlar karşıma geliyor çoğunlukla
Yüz yüzeysek her şekilde anlarım ama sanaldan ya da uzaktan fark etmem zor olur. Gerçek hayattan da mimiklerinden, beden dilinden anlarım
Yüzyüze iken kullanmadığını elini kullanarak bir şey anlatıyorsa gözlerini kırpıyorsa , sağ üst köşeye gözleri kayiyorsa yalan söylüyordur
Anlarım şüphe duyarsam bir şey cikior mutlaka ama sallamiosam karşımdakini her yalanada ok derim samimi olmam
Hislerim kuvvetli değil.
Gözlerine ve ellerine bakarım. Bir de çok detaya girip anlatırken kendisiyle çelişiyorsa belli eder zaten
İnsanın hal ve hareketlerine bakıyorum.. Hissettiklerimi bağdaştırdığımda her şey çok net ortada oluyor..
Valla konuşma şeklinden sesinden telefonu açmaması ya da geç cevap vermesi, insan bir şekilde bir terslik varsa hissediyor.
Gözlerinden... Sözler yalan söylese de gözler söylemeyez... Tabii ki sanatçılar gibi rol yapma yeteneği yoksa...
O insanı iyi taniyorsam, davranışlarından ve gözlerinden anlarım. Ama caktirmam.
Yalan konuşan biri bana göre sakin konuşmaz mutlaka ses tonunda yükselme olur bastırma amaçlı
Tutarsız davranışlarından , söylediği yalanı gözlerinden anlarım.
Konuşması şüpheli ve çok konuşup örnekleri çoğaltır.
Hislerim kuvvetli evet ama daha da önemlisi her yalan mutlaka bir iz bırakır ve ben o izi mutlaka görürüm.
Genelde yüz hatları ele veriyor. Eğer biraz şüphelendiysem o konuda hiç beklemediği saçma bir şey sorarım. Daha önce hazırlanmadığı için bocalar zaten. Böylece emin olurum.
Burnu uzayınca anlıyorum 🤥😀
Aynen 😀
Yaptıklarıyla söylediklerine bakarım..
gerceklerin ortaya cikmak gibi bir huyu var yalan soyleyen dusunsun
yüzünden anlaşılıyor bazen
Gözlerini kaçırır normalden daha garip davranır
Konuşmaları ortaya çıkartır
diline bak hemen kzıarmış mı
Ben cabuk anlarim kişi kendini belli eder
Gözlerinden tada nefes alisindan
Bir yerde patlar hissederim yakalarım
Bir dediği diğer dediği ile çelişiyorsa...
Gözler asla yalan söylemez
Hislerim kuvvetli değil
Hislerimden kuvvetlidir çünkü
Bu çok belli olur ki duruşu bakışı tavrı falan
Yanılmıyorum genelde
Valla ne hissetsem doğru çıkıyor
Davranislarindan
Davranis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?