Kişilik & Karakter Bugün kendiniz için ne yapacaksınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Günaydın gençler ve kendini genç hissetse de yaşlı olanlar.. Güne nasıl başladınız? Bugün kendiniz için ne yapacaksınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Kahve içmeyi ve şarkı dinlemeyi düşünüyorum sadece https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQM 0 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 +1 yıl Bugünü cilt bakımı günü ilan ettim kendim kendime, öyle oyalanırım ayrı bir terapi benim için.🫠 0 0 Yorumla
kleopatra_is_here Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl O yastıktan kafamı kaldırdım efendim, baktım güneşe evet dedim doğdu güneşim, takk elimi yüzümü yıkadım sağlam bir kahvaltı, modumu yakaladım tabii💅 0 0 Yorumla
SeroQuel_ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Güzel bir kahvaltı yaptım ve biraz zaman geçti tekrar yatağa girdim Uyuyabilirim her an 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Geç yatıp çok erken uyandim nedense. Bir şey yapmicam ya gezerim belki. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiçbir şey yapmayacağım. Belki ders falan çalışırım. 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Belki tatlı yerim ama onun dışında okul için bir şeyler yapacağım. 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendim genç olsam da yaşlı hissediyorum. Bu sayılır mı? Hiç bir şey 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Daha karar vermedim muhtemelen kitap okurum. 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı. Yaticam, yatıcam, yatıcamm 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hiçbir şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kahve içmeyi ve şarkı dinlemeyi düşünüyorum sadece
https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQMBugünü cilt bakımı günü ilan ettim kendim kendime, öyle oyalanırım ayrı bir terapi benim için.🫠
O yastıktan kafamı kaldırdım efendim, baktım güneşe evet dedim doğdu güneşim, takk elimi yüzümü yıkadım sağlam bir kahvaltı, modumu yakaladım tabii💅
Güzel bir kahvaltı yaptım ve biraz zaman geçti tekrar yatağa girdim
Uyuyabilirim her an
Geç yatıp çok erken uyandim nedense. Bir şey yapmicam ya gezerim belki.
Hiçbir şey yapmayacağım. Belki ders falan çalışırım.
Belki tatlı yerim ama onun dışında okul için bir şeyler yapacağım. 😃
Kendim genç olsam da yaşlı hissediyorum. Bu sayılır mı? Hiç bir şey
Patates kızartması yiceem 🙄😒
Daha karar vermedim muhtemelen kitap okurum.
Alisveriss😍😍
Az sonra gidip sigara içicem
Yaticam, yatıcam, yatıcamm
Akşam karıya gidiyorum
Uyucam
Kalkabilirsemse spor
hâlâ uykum var 😑
Hiçbir şey
Akşam olun görücez snsn
Bilmiyorum
Siteyi kapatıcam
Piknik yapicam