Kişilik & Karakter İyi ki yapıyorum dediğin neler var? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Aşığım bu mesleğe aşık. Yeni bir sevda ettum uzaktan kumandali. 😃 İyi ki yapıyorum dediğin neler var? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. İyi ki kendim olarak kaldım. İyi ki bazı kararlarımdan caymadım.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. İyi ki kendim oluyorum. :D 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl O aracın tepesinde oturma hayalim hâla devam ediyor qwdkd İyi ki teyzemle birlikte çalışıyorum 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Komsi emin misin 😂😂 PiLLy_BheBek +1 yıl Son kararım komsim ☄️🚜
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İyi motor kullandığımı seviyorum tek tutkum o herhalde 0 1 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl İyi motor kullandığımı biliyorum olucaktı*😬 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İyi ki bu halimdeyim.İyi ki bu ailemleyim. İyi ki benim. İyi ki. Hamdolsun hepsine. 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kanatsız meleklik, mesleğim, kitap okumak, güzel yürekleri tanımak ve niceleri. 0 0 Yorumla
MelehatUwU Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl benim babam da tır şöförüydü şimdi otobüs şöförü bende onun gibi olucam 0 0 Yorumla
4o578990wn76537908kh Takip Et Xper 2 Yaş: 126 +1 yıl şu an iyi ki dediğim bişey yok, bekliyorum olunca bende iyi ki diyecem 0 0 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl O şarkıya hiç bu yönden bakmamıştım 0 4 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Vinç uzaktan kumandalı öyle kullanıyorum bende bakmamıştım Yorumla Qwerty13579 +1 yıl Karadenizli müteahhitler mi yaptı bestesini acep sdkjs Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Olabilir ben de Karadenizliyim aklıma geldi yapmış olabiliriz 😃 Yorumla Qwerty13579 +1 yıl Ahahahah Yorumla
nisamrs Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Scania sevdamdan soruya odaklanamadım.. 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hadi ya 😂 Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Gardaş hiç bu vinç nasıl devrilmiyor aklım almıyor 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kapasitesinden fazla tonaja girersen devrilir, toprak zemine takozla beslemezsen ayak batar devrilir anca öyle 😃 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Acaip keyifli la bunlar :D keyfimce yaşamak 0 0 Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Annelik, iyi ki oğluşuma Annelik yapıyorum ♥️♥️ 0 0 Yorumla
1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. 2 öğrenciye burs veriyorum iyi ki yapıyorum💕 0 2 Yorumla invisonDivide +1 yıl Ne is yapiyorsun Yorumla 1mrytprkk +1 yıl Uzman psikoloğum özel kliniğim var Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sokak hayvanlarını beslemek❣️ 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. İyi ki kitap okuyorum. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. beton dokulurken izlemek bile zevktir :) 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. İnsanları cabuk siliyoeum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Mesleğim 0 0 Yorumla
fjfkdkdjddnsğalaşaaş Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl uyuyorum ben genelde biraz yalan söylerim filan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İyi ki kendim olarak kaldım. İyi ki bazı kararlarımdan caymadım.. Keyifli günler..
İyi ki kendim oluyorum. :D
O aracın tepesinde oturma hayalim hâla devam ediyor qwdkd
İyi ki teyzemle birlikte çalışıyorum
Komsi emin misin 😂😂
Son kararım komsim ☄️🚜
İyi motor kullandığımı seviyorum tek tutkum o herhalde
İyi motor kullandığımı biliyorum olucaktı*😬
İyi ki bu halimdeyim.
İyi ki bu ailemleyim.
İyi ki benim.
İyi ki. Hamdolsun hepsine.
Kanatsız meleklik, mesleğim, kitap okumak, güzel yürekleri tanımak ve niceleri.
Insallah dedigim cok sey olacak insallah iyi ki yok
benim babam da tır şöförüydü şimdi otobüs şöförü bende onun gibi olucam
şu an iyi ki dediğim bişey yok, bekliyorum olunca bende iyi ki diyecem
O şarkıya hiç bu yönden bakmamıştım
Vinç uzaktan kumandalı öyle kullanıyorum bende bakmamıştım
Karadenizli müteahhitler mi yaptı bestesini acep sdkjs
Olabilir ben de Karadenizliyim aklıma geldi yapmış olabiliriz 😃
Ahahahah
Scania sevdamdan soruya odaklanamadım..
Hadi ya 😂
Gardaş hiç bu vinç nasıl devrilmiyor aklım almıyor
Kapasitesinden fazla tonaja girersen devrilir, toprak zemine takozla beslemezsen ayak batar devrilir anca öyle 😃
İyi ki köpek besliyorum
Acaip keyifli la bunlar :D keyfimce yaşamak
Annelik, iyi ki oğluşuma Annelik yapıyorum ♥️♥️
İyiki 2 saat mat çalıştım.
İyiki yapmışım desek olmaz mı?
2 öğrenciye burs veriyorum iyi ki yapıyorum💕
Ne is yapiyorsun
Uzman psikoloğum özel kliniğim var
Sokak hayvanlarını beslemek❣️
İyi ki kitap okuyorum.
beton dokulurken izlemek bile zevktir :)
iyi yaptığım bişi yok
İnsanları cabuk siliyoeum
İyiki istediğim gibi yaşıyorum
İyiki sevdim onu..
Mesleğim
uyuyorum ben genelde biraz yalan söylerim filan
Spor
Meslegim
Sanal