Bence okadar haklılarki nekadar edepli olursan okadar kazık yiyorsun kocadan ben bu hayatta insanlardan hep bunu gözlemledim. Ahlaksız oynak kadınların kocaları tavuk gibi evlerine bağlılar ama nerde ağırbaşlı sert bir kadın var kocası çakal gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Geldiğimiz nokta işte günümüz insanını çok güzel tasvir etmişsiniz hanımefendi bravo!
Sizin gibi hastalıklı düşünen insanlar olduğu sürece ne kimsenin birbirine saygısı kalır nede sadskst isminin bir ağırlığı a pardon çünkü o çoktan rafa kalkmıştı!02 Yorumla- Soran1 yıl
Sizin gibi insanlar derken ben sadece işin gözlemleyici tarafıyım yani ne evliyim ne aldatıuorum sadece aldatan kadınların kocalarının evliliklerine çok değer verdiğini gördüm. Demekki boynuz yemek iştahı artırıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Yetersiz erkeklerin eşleri aldatabiliyor bencede normal ya evli kadınlar oldum bende 2 evli kadınla
04 Yorumla- Soran1 yıl
Mesela senin karında seni aldatabilir bence
- Cevap sahibi1 yıl
Ben yetmezsem ve karımı aldatırsam haklı
- Soran1 yıl
Ne yapacan gece gündüz skecenmi
- Cevap sahibi1 yıl
Evet
- 1 yıl
Çünkü sende k. ş. rsın 😂
04 Yorumla- Soran1 yıl
Ben öyle değilim ama yapanlara aferin
- 1 yıl
Yapanlar senin gibi düşünce de olanları yapıp sonra orta da bırakıyor sonra ağlıyorsunuz
- Soran1 yıl
Asansörün aynasına bak gel sonra ağla
- 1 yıl
Asansörde götürdüklerim genelde o aynaya yapıştı k. ş. r
- 1 yıl
desene fingirdek dolu
00 Yorumla - 1 yıl
Sen ölmeyi bayılmak sanıyon galiba
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı. Yaw yok ya tamamen kader kısmet meselesi.
00 Yorumla- 1 yıl
Ben kimseye kızmıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Hmm.. takalım istersen 😉
00 Yorumla Baya saçma gerçek dışı bir analizmiş
01 Yorumla- Soran1 yıl
Senlik soru değil uza
Beni tarif ediyorsun
03 Yorumla- 1 yıl
Ne gibi
- Soran1 yıl
Haaaahhh tam tarif ettiğim cinsten koca
- 1 yıl
Ne şanslılar
00 Yorumla Ne yaşadın abla
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ben kadınların kocalarına boynuz takmasına neden kızmıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi