Takmıyorum mesela ben artık. Susmayı, sabretmeyi de geçtim. Artık bakmıyorum. Görülmeye bile değmeyen insanlara neden vaktimi harcayayım ki?

Bir fiyasko daha sonlandı..
Takmıyorum mesela ben artık. Susmayı, sabretmeyi de geçtim. Artık bakmıyorum. Görülmeye bile değmeyen insanlara neden vaktimi harcayayım ki?

Bir fiyasko daha sonlandı..
Bu senenin başında bir sürü yeni insan tanıyacağıma dair bir söz vermiştim şuana kadar çokta tutan bir karar gibi gelmiyor sonra ani bir kararla spora ve diyete giriştim. Şimdilik bunun üzerine kararlar almaya devam ediyorum.
Tanıdığımız insanlarla tanışmaya devam ederken yeni insanlar tanımak hayli zor gibi..
hem zor hemde ruhsal olarak çok yoruyor, bütün günün endişesi arasında konuşmaya çalışıyorsun ve %99 ihtimal anlaşılmıyorsun birde bazıları varki suçlayıcı bir şekilde sana yazan çok oluyordur neyse sonra konuşuruz gibisinden mesajlar okuyorum. Bazı kadınlar çok garipler ya da gariplik bende mi dedirtiyor insana bakalım tanımaya devam kaybedecek birşeyim yok neticede
Bazı kişilerin yanında sessiz olmak lazım, açık kovalar, zayıf olduğun yeri öğrenip ordan vurmak ister, bazı kişilerin yanında olumsuz kelimeler söylememek lazım, çünkü ifade ettiğimiz olumsuz kelimelerden , cümle demiyorum , kelimelerden vururlar bizi, bazı kişiler böyle. Bıktım, yeter gibi kelimeleri böyle vasıfsızların yanında söylemeyerek kendimize en büyük iyiliği etmiş oluruz, çünkü bazı kişiler bilmemesi bizi neyin bıktırdığını, neye tahammül edemediğimizi, bilirlerse ordan saldırırlar. Uzunca bir zaman olmuş kitap okumayalı, kitap okuyacağım zaman dilimleri oluşturmaya karar verdim bende, yeni bir kitap almayı da düşünüyorum
Hatta insanların yanında konuşmamak en iyisi. Ağzımızdan çıkan her kelimeyi ince eleyip sık dokuyanlar var zira
Şu anda aldığım yeni bir karar yok. Yeniden Özüm İzmire taşınmayı düşünüyordum lakin başka alternatifler olunca ilerisi bakımından rafa kalktı. Yeniden dönmen mutluluk verici.
Hakkında hayırlısı olsun, teşekkür ederim
Bilmukabele, rica ederim 😊
Hayatıma odaklandım.
Cevap
33Cevap
Öncelikle hoş geldin tekrar aldığım bir karar yok benim yani aslında yeni kararlar almayı seviyorum ama son zamanlarda hayatımda pek de bir değişiklik olmadığı için maalesef yeni kararlar almadım ama en son aldığım karar ise hayatımı gereksiz kişilerden ya da gereksiz olaylardan tamamen uzak tutmak üzerinde olmuştu. yani boş şeyler ile ilgilenmemek. şu an da da zaten beklediğim bazı şeyler var bunlar olunca kendimi çok daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum. zaten bence insan her zaman için hayatında yeni kararlara yer vermelidir zaman zaman özellikle de
herkesin herkes gibi olmasını bekliyemessiniz
bazı insanlar cesur olur attığı adımın arkasında durur
bazı insanlarda fazla cesur olamaz bi adım atsa hemen geri çekilirler
ben geri adım atana bisey demiyorum çünkü herkesin farklı farklı yaşamları var
kimi aile ve çevre baskısıyla büyürken
kimisi ise aile ve cevre rahatlığından dolayı cesur oluyor
yani şartlar neyse insanda O'dur
kalbim ne kadar temiz desemde içi kanla dolu
Hayatımı tümden değiştirse bile bazı radikal kararlar alabilirim. Her şeye rağmen denemek isterim. Çünkü denemeden bilemem… Kötü yoktur benim için tecrübe vardır. E macerayı da sevincee hayat hep şenlik zira sığ bir hayat hiç bana göre değil.🤗
Var tabi ki. Kimseyi hayatıma almıyorum, haddinden fazla değer vermiyorum, eskisi gibi takmıyorum, kimseye ikinci bir şans vermiyorum, gidene kal demiyorum, bana yazmayan ve aramayan eski arkadaşlarımı aramıyorum.
Bir de kara günümde karanlığa karışan duygusuz, bencil, kesik parmağa işemeyen akrabaların evlerine ziyaret etmeye son verdim.
Evet var kendimle alakalı. İnsanlar zaten hiç umrumda değillerdi, o konuda karar almama gerek yok.
Herkes kadar diyebilirim.
Uzun zaman önce kendi kendime aldığım karardan bir santim sapmayacagima söz verdim.
Sadece kendime söz verdim.
Yormak isteyenlere asla yoruldum yordunuz beni demeyeceğiz. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de vardır demek en güzel karardır.
hoş geldin. Tamam ben de vedaları sevmem de siz yapmayın sayın sevilenler 🤭😍
En iyisi böylesi. Çok anlam yüklememek lazım insanlara.🌺
Bende kendimden beklemiyordum böyle bir şeyi, o yüzden haber salamadım pek. Hoş buldum
"N'olamaz! Bu hesap artık aktif değil!" diyince çok şaşırdım ve üzüldüm de. Tekrardan Hoş geldiniz.☺️💐
Bu aralar aldığım bir karar yok.😊
Hoşbuldum
maalesef böyle insanlar oluyor olucak da hayatının her evresinde.. değmeyeni sil geç bir süre sonra acitmadigini göreceksin.. nasılsin bugün seni aradı gözüm hatta sordum
İyiyim şükür, sen?
Teşekkür ederim
Kabullenmek, artık kabullenmeye karar verdim, ben buyum, değişemiyorum.
Ölümün olduğu dünya da artık bir şey takmıyorum gelişine vuruyorum artık
Kafami sadece derslerime verip yurtdışına çıkmak en kısa zamanda
Kararlarım sabittir.
Genelde..
Çok sık karar değiştirmem
Ögrenmişsin senin adına sevindim, takmamak olursa olur olmazsa olmaz.
Kendi hayatımı kendim yaşarım kimseye ihtiyacım yok. Çay var içene yol var gidene ben var sevene...
Bu zamana kadar aldığım en iyi karar kendim için yaşamak ve insanlara değer vermemek istisna olanlar hariç.
Bu arada konu dışı fakat profil görselini nereden bulabilirim
Pinterest ama kullandığım görseli de almayın mümkünse
Üzgünüm ablacım gayet hoşuma gitti bir zahmet çalışıyorum teşekkürler😊
Bu ne olursa olsun bulursam "çalacağım" demek mi?
Evet efendim üzücü ama ne yazık ki bunu yapacağım.
Birinin daha iyi niyeti suistimal edilmiş, hayalleri kursağında bırakılmış, ponçik kalbi kırılmış.
Bahsedilen kişi ben değilimdir umarım zira kalbimi kilitli bir demir kasaya sakladım. Kırmayı geçtim, ulaşabilen olamaz
Kötü Kaba İnsanlar Benim Moralimi Bozarsa Onun Ağzına biber sürerim Hayatını Mahvederim Katil Olurum Katil 😠💪😡
Sakin olun
Yarının olmayabilir yapabiliyorsan yap erteleme asla
En güzel aklın kendi aklım olduğuna karar verdim.
Vazgeçmeyi öğrenmem gerektiği. Nasıl öğreneceğimi bile bilmiyorum ki, ben koşmak için doğmuşum sanki
İnsan genelde yara aldıkça öğrenir. Umarım sen kırılmadan, yaralanmadan öğrenirsin 🌱
Biliyor musun aksine fazlasıyla yara aldım, çokça da kırıldım ama içimde her şeye rağmen vazgeçmeyen o hissi bi bulsam resmen boğazını düğümleyeceğim
Demek ki böyle kalman gerekiyor. Çünkü vazgeçmeyi öğrendiğinde bambaşka birine dönüşüyorsun ve insanlara karşı güvenin de, inancın da kalmıyor. Bu sana ihtiyacı olan insanlar olduğunu gösteriyor bence
Biraz daha sıkı çalışçam yani umarım ahshsjsjj
Jfndnfnc
Dilimi tutup kimseye karışmayacağım inş başarırım 😬
Karıştığını görmedim ben çok ya kendi halindesin aslında
Sosyal çevremde yapıyorum bunu daha çok
Gızz geldin mi sen !!! Öyle habersiz çekip gitmek olurmuymuş aşkolsunn
vhchgv arada delleniyorum bende tepkisiz kalamadım
Djdjdjd
hoşgeldiin tekrardan 🌸 buradaki insanları çok takma zaten 😄
Evet hep yeni bir kararlar almak gereklidir hayatımızda ama dogru kararlar
Evet, bugün dövme yaptıracağım
Karar almamaya karar verdim ghjk
umursama çocuk diyorum kendime :D
Hayır son aldığım kararlar hala geçerli
Sağlam diyete başlamaya karar verdim
Ben o kararı Çok uzun zaman önce almıştım zaten
Togg a basvyrdum geldı en guzel karar
Ben daha ekmek alamıyorum ne kararı 😂😂
Evet aldım yalnız olucam bir süre..
Her gece yeminler ediyorum 😀
yok.
Yeni hayatımda düzenli olmaya karar verdim.
Bana attıkları adım kadarlar artık..
İnsanları kaaleye almamak
Yazın uzun bir tatile çıkmak
Kaba insanlara muhatap olmama kararı aldım.
Hazmetmeyi öğren insanlarla uğraşmak zordur
Ben de ufak bir tavsiye vereyim, gizliden soru sorduğunuzda kırpmayı unutmayın yoksa gizlenmenizin bir anlamı kalmaz
Nediyosun anlamıyorum ama hayal kuruyorsun galiba
Öyle olsun
Aynen 👍
Çoğu akraba ile görüşmeme kararı💅
Hep istediğim o hayal..
Valla biz annem babam abim zaten baba tarafıyla görüşmüyoruz. şu an anne tarafıyla da görüşmüyorum. Annemler falan saygı duyuyor. İnstada takiplesiyoruz o kadar. O da storylerimi gizledim 💅
Ne güzel ya
Güzel karar tebrik ederim.
Eyw
Hergün yeni kararlar alıp uygulanmıyorum
Var. Aldığım kararları dillendirmemek
var bazen dövmek lazım
Var. Ölmek.
Şu an için yok
Alamıyorum maalesef.
Pek yok
Karar alicak zamanim yok
Yeni bir karar yok