AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Burada ki iyi kız aralarında ki en kötü karakter ben size söyliyim boyle bir çember cidden kötüymüş. Allah kolaylık versin es sevgili aşk vs. Konusunda. Zor.
Bu durumu açıklar mısınız? Neden böyle?
Ben bilmiyorum benim hayatımda max erkek iletişim şu an senin ve digerleri ile rastgele mesaj atmamdan ibaret sokak ve tv de görüyorum. İyi kız saf mı dizilerde saf diye gördüğüm bütün gızlar bunların eline gidiyor. Neden özgüven patlaması sanırım bastırılmiş tüm duyguları içinde ki karanlık tarafı çıkıyor erkeklerdede öyle sanırım yokluyorlar sonra böyle tüm ne varsa patlıyor. Iyi insan mı olur hayatta inanmıyorum. Melek deģil nefis var böyle oluyor. Buradan serseri kız ve erkekler Allah sizi hususi mi yoluyor ne bu Allah sizi bildiği gibi yapsın. Hadi çıktın digeŕini neden çıkarıyorsun.
Hanımefendi Aradığım cevap bu değil Bütün kadınlar neden bu tarz insanlara gidiyor ve ne buluyorlar? Bilimsel bir açıklama istiyorum sadece? Bastırılmış duygular vs bunlar cevap katogerisine girmiyor.
Mesela İyi bir kadın karakteri var mı? Somut olarak gösterebileceğiniz?
Bu tarz erkeklerden hoşlanmıyor musunuz? (%100 Hoşlanıyorsun hemcislerinde dahil sonrasında pişmanlık hissi)
Bana bu soruların cevapları gerekiyor. Kaçamak cevaplar değil.
İyi erkek serseri erkek şimdi bu kızlarda şey var erkek yaaa diye bir durum böyle sert mi istiyor yoksa yumuşak mı bilmiyorum. Dengesiz varlık. insanlarda denge yok. Bak dengesiz diyorum denge yok aşkta zaten denge yok yani iyi erkek derken serseri erkek yani bildiğim serseri erkek maço böyle hep lan lun konuşan biri net konuşyomu dedim dedik yönetilmek istediklerinden mi öyle bir psikoloji var tavuk psikolojisi gibi bence hayvani bir şey kadinlarda tabi genellemem doğru olmaz zira ben prof değilim. bunlarda acıdan mı zevk alıyor anlamıyorum. Ben en son aşık olduğum erkek ana okuldan di ve lise sona kadar aşk acısını çektim. Acı çekince böyle aşkın yanında ruhsal hastalık ve travma ile ilaclar ile bende aşk kalmadı bence dünyayı bana bıraksalar komple bende dahil patlatırım. Sevdiğim bir halt yok bu dünyada ecelim ile gitmek için dua ediyorum.
İyi erkek var mı veya iyi kız benim için iyi insan yok. Ancak bana sorarsan şu hayatta en hasass duygulara sahip duygusal olan varlıklar erkekler yoksa bu kadar dışarıda olaylar dönmezdi. Aşırı duygusallar dışardan her ne kadar öyle görünmesede. Buz dağın görünmeyen tarafı.
Dünyayı erkekler yönetiyor çoğunluk değil mi askeriyede bilimde evet kadında var ama ağırlıkla erkek. Baskın ve dominat erkekleri hayatlarına daha çok alıyor kadınlar. Ancak yanıldıkları nokta şu dominant ve baskın erkeğin gercektende dengeli biri olup olmadıği. Onlarda aslında kitabın kapaģına bakıyorlar. İç kısmına erkekde kadında cidden bakıyor mu merak ediyorum. Erkekler fizik doğurganlığa anaçlık gibi kadınlar baskın baba figürü olan erkekleri daha çok tercih ediyor. Sorulara denk geliyorum düştüm, yükseldim diye. Geneli bu resimler ile dolu. düşmek istemiyorlar düşmekten uzak ilişkiler ile dünya bu noktada düşünerek bu dünyaya gelmedim ben bu dünya ya ya da siz isteyerek gelemdik. İnsanda bu yüzden iki kefeye koymak mantıksız geliyor siyah ve beyaz ancak hayat gri her şey siyah ve beyaz olsaydı dünyada insan kalmazdı. İyi düşünen bu dünyaya acı ve ölüm gibi şeylerin yaşmasını istemezdi. Kötü zaten yasatmazdı.
Düşmek diye yazmis düşünmek düşünce ile olmuyor düşünseydiler ailem ben olmazdım. Bu yüzden de bir halt bilmiyorum ancak tek bildiğim akılı çok iyi kullanamadığımız.
Doğal seleksiyon olayıda var isterseniz onada bakıp erkek ve kadın ilişkisini o bakış açısı ile de inceleyebilirsiniz. Çenem düştü kusura bakmayın. Allah a emanet.
@pandara Yeter ki anlat ki çenen düşsün hiç problem değil? İkna etmen yeterli
Ben aslında ikna etmek değilde gözlemimi aktardım. İkna etmem mümkin değil. Zihninizi manipüle etmek amacında deģilim ki. İnanmak size bağlı muhakemeyi yine zihin bilinç yapıyor. Eğer zemin varsa bu bilgileri kolayca ikna olabilirsiniz. Ama her zaman bir şüphe olur olmalı da. Bilim de hayatta katlanarak giden bir şey yani dini açıdan bile sınav nasıl baktığınız önemli, baktığınız şeyin önemi ve deģerini siz belirliyorsunuz ancak korku nefret ve diğer yüksek duygulara kapılırsanız nasıl sistemin ki artık ben bu sistemin bir matrix olduğuna inanıyorum ve için de dönüyorsak onun gibi diğer konularda da kısır döngüde kalırız ve takılı kalan zihin bir noktada kendini öğütür ve bozulur. Takilı kalmak şu an ki gerceklik için de ki doğaya ya da kanunun ne ise uygun değil. Deģişmeyen tek şey değişim sözü her sey deģişir. Kararları şu an siz veriyorsunuz eğer bir şey veya birinin baskısı altında değilseniz.
Güzel yorumun için teşekkürler Gerçekten seni tanımak istiyorum.
Ailen doğu karadenizden, yay burcusun ve burcundan dolayı sorun yaşıyorsun takıyor musun bu konuyu belki bir nebze , öğretmenleri sevmiyorsun psikilojik veya fiziksel şiddet uğrayıp bu yüzden eğitim hayatın hakkında sanırım pek güzel geçmemiş olma ihtimali var, kindar mısın? bir çırpıda silebilecek kadar emin ama unutma konusunda zorluk çekiyor olma ihtimalin var gibi, ünlülerden sert kişiliği olan ve cinsel konularda açıksın ve bu konuyu tabu olarak görmüyorsun, kız çocuklarını seviyorsun, İstanbul'da olman şu anda yüksek bir ihtimal. Para ve ekonomi konusuna hakimsin. Çevrende ki insanların sahteliğinden ve darbesinden bıktığın için esasında güven duygun az öyle ki bu seni çok etkilemiş ve belki de bu yüzden ikna edilmek istiyordun. İsyankar kalbi kırık iki seçenek var ya gerçekten de isyankarsın ya da hayatı kabullenmeye başlamaya başladın. İsyan etmek kendine dönmen konusunda bir dışa vurum üzülüyorsun kendini gerçekleştiremediğin için. Özünde neşeli ve sosyal biri olarak gördüm.
Benim bunu yazmamda ki amaç neydi? Yazdıklarım esasında sende bir yansımamı görmemden.
Bir şeyler kısmen yakın bir şeyler aynı bir kaç şey yok. Yazılanlar yanılsama olup olmadığını kenara koyarak kendimi açıklamaya ćalıştım ancak Bu duruma göre benim durumundan bir nebze iyi gibisin ya da bana öyle geliyor. Bende düzelmeye çalışan biriyim ama bir o kadar da zehirli ve dengesiz bir kişiliğim var ve dışa kapalı biri. Ciddi bir sıkıntı benim için. Düzelttiklerimi birisinin yıkması çok kolay.
Bu yüzden ben değil sen kendini tanıman ve emin adımlar atman lazım. İnsanlar için isyankar olmak ve onlar için acı çekmek belki bir noktaya kadar kabul edilebilir ama bir noktada kendi kendini öğütmeye başlarsın bende olduğu gibi bozuk bir plak. Ben hala bir bozuk plak olarak çalan insanım. Kendimi en fazla bu kadar tanıtabilecek kapasitedeyim kısaca.
İlk satıda yazdıkların sanki beni tanıyormuşsun gibi geldi gerçekten. Bunu ciddi şekilde belirtmek istiyorum
Diğer satırdada Kendini gerçekten iyi anlatmışsın imkan olsaydı de görüşmek isterdim.
Sonuç olarak bana ayna tuttun ve bende bu aynanın arkasındaki kişiyi merak etmek istiyorum.
Yorumlarımın ve her şeyin benim özeti : 5 yıl önce ki kendime yaptığım olayın ve sonuncunda vardığım yer.
twitter.com/.../1649834970087555075
Bunu öğrenmek nasip olduğu için mutluyum. Anlamakdan çok öğrenmeye çalıştığımı ve çok eksikleri ve geride bir insan olduğumu ama bunun kötü bir şey olmadığını biliyorum.
Uzun olanı: Bence okuması zaman kaybı ama merak ettiğiniz için devam ettim.
Bana aynayı döndürürsek merak ettiğin şeyin o kadar güzel bir şey olmadığını gösteren bir gösteriyi sana paylaşmak isterim.
https://youtu.be/3BARFQyWq_s
1. Sende yansımamı görmem böyle bir denk gelişti. Hatta duvara çarpmak gibi rahatsız ediciydi. ( -1:46:16)
2. Göreceğin şey asağı yukarı bu olurdu: (-1:24:38) Ben kendimi tanımakta hatta yakınlarımın bile beni tanımakta zorlandığı bir insanım. Başa sararsak o çocuğun yaşadıklarının benzerine ait eserler bende de var.
Basit bir sakinlik, hüzün, öfke , dengesiz, belirsiz ve bozuk gerçeklik algısı. Bunları aynı anda yaşadığını ve zaman zaman o duyguların gerçek bir kişiye büründüğünü düşün. Yanılgılar içine düşmek gibi bir şey merak ettiğin. Demek istediğim Hastalıklar bulaşıcıdır, psikolojik rahatsızlıklarda. En kötüsü ruhsal hastalıklardır. Bunun da insanda ki etkisini baştan sona sana anlatmak istedim. Çevredeki insanların başka insana bir dokunuşunun nasıl hayatını değiştirdiğinin, zihnimin bozukluğu ile etrafı nasıl gördüğümün kesitini izlemiş olacaksın. Kapının arkasında ki büyük oyuncak başı kadar dehşet korku duyuyorum insanlardan ve bunu dün akşam ki yorumundan sonrada yaşadım. Biliyorum insanlar korkunç değiller ama hata artık neyse birinin bana gözlerini çevirdiğinde siz, diğer insanların birer zor matematik soruları olarak gösteriyor. Basit olarak kabul edilsede geneli için ancak benim için zor. Bu yüzden çabalıyorum. Hayat ve Zihnimin çarpık bozukluğu ile uğraşıyorum. Bunu anlamak değil bir nebze neye benzediğini göstermek istedim, bu şeyi dramatize edecek kadar bilinçsiz değilim ama betimlemeleri kullanmazsam zararlı olacaktı. Zamanı öldürmek, düşüncelerinize zarar vermek, bozuk plak tamamen durmasına neden olurdu çünkü biliyorum ki o başa saracak sağlam olanları da tersine olduğundan çizecek.
Sonuç:
https://youtu.be/CoDZtnpKMcE
Merak etmek ve anlamak zorunda değilsiniz ben diğer insanları. Belli bir zaman içerisinde düşünmek yeterli olacak. Bunuda kendime aşılamaya çalışıyorum diğerleri ile beraber.
Şu aşamada benim gibi sizinde düzeltmeniz gereken bir hayatınızın olduğunu düşünüyorum. Başka insanlardan önce sizin başta olmanız lazım ki ilerleyebilesiniz.
İyi çocuk * ilişkisi de var
Hee doğru
yo denizim de denizim
O soldaki bana çok benziyor🥲
Doğru gibi ya
Doğru gibi değil doğru !
Peki.
Neden böyle açıklarmısın? (Tahmin ediyorum ki cevap veremezsin)
Hepsi iyi kızın yüzünden. En sinsi onlar. Eğlence arıyorlar o yüzden serseri peşinde koşuyorlar. Adam gibi mutlu edecek adam varken insan niye kendini dengesiz bir serseriye bırakır ki anlamış değilim.
ah be cok dogru
Bu durumu açıklarmısınız? neden doğru?
ah bi bilsem
Bu durumları yaşayan sizlersiniz bilmiyorum diye cevap olmaması lazım !