Dayımın çocukları olunca çok mutlu olmuştum birde genel olarak sevdiğim kişiler ile birlikte mutlu olabiliyorum. Sizi en son mutlu eden olay neydi? Yıllar öncesine bile dönebilirsiniz.

Dayımın çocukları olunca çok mutlu olmuştum birde genel olarak sevdiğim kişiler ile birlikte mutlu olabiliyorum. Sizi en son mutlu eden olay neydi? Yıllar öncesine bile dönebilirsiniz.
Yüzümü güldüren bir olay olmadı en son
Bir gün oda olucak inan sen buna. Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır.
@Barış_LonelyForever Rica ederim kardeşim..💫
Mutsuzlukla mutlu oluyorum ben. Mesela Fenerbahçe'nin mutsuzluğundan çok keyif alıyorum.

İskender büyük çok kızıcak bu yoruma 😃
Bende Polat olurum racon kesmem kafa keserim
Tenk yuuu
Yuu ar velkam
Hatırlamıyorum
Cevap
7Cevap
Kafede ki pastacının bana kompliman yapmasıydı... 🙈😅
Ne etmiş ne etmiş sana sjsjde
Geçen hafta öyle mutlu oldum ki hiç olmaz dediğim bir şey yaşadım.. daha da bunun üstüne beni ne mutlu eder bilmiyorum:)
boş ver anlatmayım cptsimonriley kızabilir 😄
Sen kimsin? 😀
Tanımıyorsun ama olayı anlatayım şimdi ben bir soru sordum cptsimonriley soruma geldi ben gizliden sormuştum oda soruya ters cevap vermişti bende ona barış olduğumu söyledim oda hemen inandı özür diledi benden sjsjf sonra işte ben yazdım buna bir daha benle konuşma benim başka kankalarım var sana kalmadım yazdım buda beni barış lonely olduğumu zannettiği için benden iki debi barış özür dilerim dedi kaç kere 🤣 bu özür diledikçe ben hep tam tersi konuştum yaklaşık 2-3 saat sonra barış olmadığımı anladı 🤣 barış geldi sorumu cevapladı 2-3 saattir öğrenemedi sonra senin barış olmadığını öğrendim dedi bir tanede kız yorum yaptı buna kız çok komik buldu hatta SS bile aldı sonra, kızdı cpt. İşte nasıl ama efsane değilmi sjsjs
Arkadaşımı kızdırmasana 😀
İnanmasaydı oda sjsjs bir kızda bunla niye inanıyon s*lakmısın diye dalga geçti ben masumum 😅
Bu arada fazlada kaptırmayın kendinizi sana alem yalan kimse kimsenin umrunda olmaz sadece öylesine takılırlar hatta bağlanırsan filan çok kötü olur boş ver hayatına bak ciddiye alma hayal dünyasındada yaşamayın 🙂
Yok ya oda bende ciddiye almayız zaten
Peki
Sabahları balkonda karşı çatıdaki güvercinlere çok gülerim.. birbirlerini kovalamaları. kavga etmeleri cilvelesmeleri.
Ünlü bir beyin cerrahının sunumunu dinledim.
Yakın arkadaşımın saçma esprileri sayesinde her gün her saniye olabiliyorke. Hamdolsun.
3 saattir kedi seviyorum çok iyiyim
Bende çok mutlu oluyorum hayvanları sevince. Hele köpek ve kedi yavrusuna bayılıyorum
Rüyanda MrBeast ile dünyayı geziyordum
Diye diye yakında tanışcan sende bu adamla 😅
Her gün mesaj atıyorum kendisine belki bir gün döner de bir şeyler olur :D
Yuhh 😀 Engel atmıyomu ya. Sevgilisi okadar atmıyodur.
MrBeast tarafından engel yemek benim için bir onurdur, beni fark ettiği için sevinirim mdnxjxhzh tişörtü de var onun bende :D
Rüyanda ne ya mdjxhxhz
Rüyamda*
Bellimi olur belki bir gün kabul eder tanışmayı.
Hayeller gerçekler...
Rakı balık ziyafeti.
Öğlen arasında arkadaşlarla güldüm baya
Bihter'in beni sevdiğini öğrenmem.
Kedimle göz göze gelmemiz yetiyor gülmem için 😂
Arkadaşım ile festivale gitmiştik o zamandı
Bu sabah kardeşimle diyologum
Yalan yok hatırlamıyorum.
Geçen gün ki beşiktaş-galatasaray maçıydı
Haydar Dümen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?