Kişilik & Karakter Anlık ruh halinizi 10 üzerinden puanlar mısınız ☺️? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 86 Yapay Zekaya Sor Benim 10/9 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! 💟 Anlık ruh halinizi 10 üzerinden puanlar mısınız ☺️? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. 9 diyelim :D Keyifli günler.. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzell, keyifli günler dilerim ✨ HeartofFire +1 yıl Teşekkür ederim :D ✨ Soran +1 yıl Rica ederim ☺️💕
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Anlık ruh halim 0 şu an :D ve yükseleceğini de sanmıyorum 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm
06Madam Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sınavıma girdim sporumu yaptım makarnami yiyorum 7/10 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Müthiş 🌸 Yorumla
Allfather Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Keyifli günler be.. En kötü günümüz böyle olsun 10/10 :) 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi, keyifli günler dilerim ✨☺️ Yorumla Allfather +1 yıl Bende size :) Yorumla Soran +1 yıl 💐🤍 Yorumla Allfather +1 yıl bu siteyi ne zamandır kullanıyorsunuz, xperler hemen güncellenmiyor sanırım? Yorumla Soran +1 yıl Uzun zamandır kullanıyorum ama evet Xper güncellenmesi baya zaman alıyo maalesef ☺️ Yorumla Allfather +1 yıl Fark ettim güzel site ama bu yönü kötü olmuş Yorumla Soran +1 yıl Mesela o kdr soru paylaşıyorum ve yorum yapıyorum hâla 7xper seviyesine gelemedim 6 xperim 😂😀 Yorumla Soran +1 yıl Ayn ya🌸 Yorumla Allfather +1 yıl bendede aynı :D mesaj gönderemiyorum arkadaşlarıma Yorumla Soran +1 yıl Üzücü bı durum 😀 Yorumla Allfather +1 yıl 1400 cevap.. Sen ne yapmışsın ya :D Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha 😂😂 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şuaaaan.. çok güzel geçen 2 doğumdan çıktım yeni bebişlerle.. 8 diyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oww güzel 🌸🤍 Yorumla Zorunne388 +1 yıl 🙏😊 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl İyiyim iyi biraz yorgunum o kadar 8 vereyim hadi😁 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 💕💕 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Gayet iyiyim, görsel nereye gitti işte o ben😅 I honestly dont care. işte bu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi 😀✨görsel duruyo sanırım 😂💕 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Ana sayfada evet ama ben soruda da var sandım çok güzeldi aynen ben😘 Yorumla Soran +1 yıl 😘💕💕 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Ruh halim ejderhaya kafa tutan bir atmaca 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄💗
LegendaryEagleMaster Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl 10/9 nasıl oluyor, sözelci miyiz 😅? Benimki 1/10 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaa hshshsj 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn 1 Yorumla LegendaryEagleMaster +1 yıl Mutlu olmak için hiçbir sebebim yok... Yorumla Soran +1 yıl Hm 🙁 Yorumla LegendaryEagleMaster +1 yıl 🥲 Yorumla
Holababy Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Berbat üzeri bir şey nirvana yaşıyorum bildiğin 2 1 Yorumla Soran +1 yıl :// Yorumla
DalgınBirKız Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bugün kabus görmedim iyiyim 10 numarayim 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 💐💐 Yorumla
ibrhm__1 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 7,5 gibi bir şey galiba ama her an 2 olabilir 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn? Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Düşünmemem gereken şeyler düşünürsem düşebilir 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Hmm Yorumla
yelbegen Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ruh halim ejderhaya kafa tutan atmaca. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😀🌸 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Yüz puan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 💐💐 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl 9.9 😌 Günaydın ☕ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın ✨ çok iyi ☺️💕
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kafasına göre takılıyor ya karışmıyorum.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ☺️💗 Yorumla
Ali_42 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 10/2 -Teşekkürler... 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden bu kdr az ya ☺️ Yorumla Ali_42 +1 yıl Şimdi 10/7 yım 😅 Yorumla Soran +1 yıl Güzel 😀🤍 Yorumla
Kriminal_Kalp_2 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Eksiler nerde 😞 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa🙁🤍 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Şu an 4 dişim ağrıyor 😏 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun 🌸 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 10 üzerinde 7 veriyorum kendime bugün.. 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Güzel 💐 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Bence de hiç yoktan iyidir :D Yorumla Soran +1 yıl 3 puanı neden eksilttin ☺️ Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Bahar ayındayız ve bu aralar uykum düzende olmasına rağmen baş ağrısı ile uğraşıyorum ve şu an bile hafifte olsa baş ağrım var :) Yorumla Soran +1 yıl Yaa kıyamam geçmiş olsun 😀🤍 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Kıyıldı bana bir kere :D o kadar parol içiyorum fayda etmiyor :D Yorumla Soran +1 yıl Geçer ya dirençli ol☺️ bahar havaları böyle yapıyo işte.. 🌸 bu da geçer 😀 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Umarım geçer fazla uzun sürmez :) gerçekten bir şeyler izleyim diyorum ağrıdan izlenmiyor, keyif ve tat vermiyor :D Yorumla Soran +1 yıl Hshshshsj 😂 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl 10 üzerinden 10 puan 🤩 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Goodd 🙃 Yorumla MyColorDark +1 yıl Thanks ❤️ Yorumla Soran +1 yıl Rica ediyorum ❤️ Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 6,7 olabilir 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha iyisi olabilir gibi ☺️💗 Yorumla Beliz_inquiring33 +1 yıl Olabilir...😄🩷 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Şimdi hataylı var o varken 10 üzrenden 100000 1 2 Yorumla Soran +1 yıl :). Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl 🙃🙃🫠🫠 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eksi kabul oluyor mu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O kdr mı..🙁 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 5/10. 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. 10/10 belki de daha fazla 🤭 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 4/10 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden bu kdr az ya 😅 Yorumla Düşünürbiribilir +1 yıl Hava çok sıcak ahahah Yorumla Soran +1 yıl Yiaa o kdr sıcak yani ahhaha😀 Yorumla Düşünürbiribilir +1 yıl Askerdeyim şu an, o kalın kamuflaj ve botlar yetmezmis gibi maraşın muhterem sıcağı perişan ediyor.😄 Yorumla Soran +1 yıl Ya kıyamam 😀 Allah yardımcın olsun 🤍✨ Yorumla Düşünürbiribilir +1 yıl Teşekkür ederim efenm 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ricalar 🌸 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl 3/10 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Düşük mod :/ Yorumla cnrche +1 yıl maalesef Yorumla Soran +1 yıl Umarım düzelir ✨💐 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. 11 puan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl So goodd 😀 Yorumla
Kamaitachi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sen puanla beni ya :d 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 10/10 ;) Yorumla Kamaitachi +1 yıl Ama modum yükseliyor ki şu an Yorumla Soran +1 yıl Ne kdr iyi.. 🌸 Yorumla Kamaitachi +1 yıl çok iyi Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl 6 buçuk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İyii 💐 ama dha iyi olacağını düşünüyorum ☺️✨ Yorumla
Kecka_Kurda Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Üç diyelim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl şu an ☺️ Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 0... 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden?🙁🙁 Yorumla Kardelen236 +1 yıl İşimle ilgili ufak bir tartışma yaşadım. Moralimi yerle bir etmeye yetti. Yorumla Soran +1 yıl Bugün dha iyi bı gün olur umarım ☺️ Yorumla Kardelen236 +1 yıl Umarim😊 Yorumla Soran +1 yıl 🍀✨ Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 2 verdim gitti 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bı dahaki sefere dha yüksek beklerim ozmn ☺️🌸 Yorumla
Zynpeldemir Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl 5 sanki ya idare🫠 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Umarım çok daha iyi olursun 💕🌸 Yorumla Zynpeldemir +1 yıl Umarım 🥺 bugün işim çok yoğundu yoruldum. Yorumla Soran +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
sıradanbiriydi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 10/-0000000000000,001 1 11 Yorumla Soran +1 yıl :// Yorumla Soran +1 yıl Neden? 🙁 Yorumla sıradanbiriydi +1 yıl Konuştuğum kişiler beni gıcık ediyorlar biraz Yorumla Soran +1 yıl Takma ya Yorumla Soran +1 yıl Hayat kısa hayatı yaşamaya bak, yaşayabildiğin kdr yasa☺️💗 Yorumla Soran +1 yıl Gelip geçici her şey.. Yorumla sıradanbiriydi +1 yıl Evt gelip geçicide bıraktığı hasarı düzeltip yoluna bakmak biraz zor oluyor Yorumla Soran +1 yıl Öyle evet, ama bunları da aşmak elimizde ☺️ ben sna inanıyorum bunları da aşabilirsin 💕biraz süre lazım sana sdc..💐 Yorumla sıradanbiriydi +1 yıl Sağol çok pozitif bir insansın ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim tatlım ☺️❤️🌸 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. 8 ancak bu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O da iyidir..✨ Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. 1/10 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :// Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl 6. 🤔🤔 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Az gibi sankii ☺️ Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Peki Sende kaç? Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Aaa pardon o kadar dalginim işte 9 muş Yorumla Soran +1 yıl 9✨🌸 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Allah arttırsın 😄 Yorumla Soran +1 yıl Amin İnşallah 😀 hepimiz çok mutlu oluruz umarım ☺️💖 Yorumla Soran +1 yıl Mutlu insan mutlu bı dünya 🤍☺️ Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Ama hergun aynı değil iste Yorumla
Yenilenyeniden Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl 2 flan 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Düşük 🙁💐 Yorumla Yenilenyeniden +1 yıl 😔😔Ewt maalesef Yorumla Soran +1 yıl Neden ki? Yorumla Yenilenyeniden +1 yıl Çok beklediğim bsy vardı olmadi Yorumla Soran +1 yıl Yaa üzücü 🙁 Yorumla Soran +1 yıl Ama modu düşürmeyelim yine de.. Yorumla Yenilenyeniden +1 yıl Her defasında olacakmış gibi olup olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Olur ya İnşallah motivasyonu düşürme ✨ Yorumla Yenilenyeniden +1 yıl İnşallah teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl İnşallah tatlım rica ederim ☺️❤️ Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl 0 0 0 1 3 Yorumla Soran +1 yıl :(( Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl 0 demeyen net yalan söylüyordur Yorumla Soran +1 yıl Olabilir 🙃 Yorumla
Yeşimsu06 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl 4 ama her an değişebilir 😁 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😁😁 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 10 üzerinden 7 anca 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O da iyidir ya ☺️ ama biraz daha iyisi de iyi olur gibi 🌸 Yorumla khaixx +1 yıl Umarım her anımız bir öncekilerden çok daha iyi olur 🌸🙏😇 Yorumla Soran +1 yıl Umarım ya 💕🌸 Yorumla
killertraydıran Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl 10 Üzerinden 78284 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Woww müthiş 💐 Yorumla
depresifkadın777 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl 10/5 ne iyi ne kötü b3 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ortalama yaa☺️ üstü olsa dha iyi olurdu gerçi 💗 Yorumla depresifkadın777 +1 yıl inşallah oluruz 💕💕💕 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 🌸💕 Yorumla
Ecearya Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl 0 altında -0 o derece 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Ecearya +1 yıl Berbat bi gün geçiriyorum önce hastaneler sonra eve gelince evdeki gülmez suratlar berbat haldeyim bugün düzeleceğimi sanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sağlıkla ilgili bı durum ise acil sıhhatler diliyorum 💖 modunuzu yine de yüksek tutmaya çalışın.. umarım her şey en kısa sürede düzelir, en iyisini diliyorum.💐 Yorumla Ecearya +1 yıl İyi dileklerin için teşekkür ederim bu günlerde iyi dileklere ihtiyacım var Yorumla Soran +1 yıl Rica ediyorum ne demek ☺️💕 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Eksi 10 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Deme ya🙁 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. 10/1000 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Mükemmel 💐 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. 8 gibi. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
9 diyelim :D Keyifli günler..
Güzell, keyifli günler dilerim ✨
Teşekkür ederim :D ✨
Rica ederim ☺️💕
Anlık ruh halim 0 şu an :D ve yükseleceğini de sanmıyorum
Hmm
Sınavıma girdim sporumu yaptım makarnami yiyorum 7/10
Müthiş 🌸
Keyifli günler be.. En kötü günümüz böyle olsun 10/10 :)
Çok iyi, keyifli günler dilerim ✨☺️
Bende size :)
💐🤍
bu siteyi ne zamandır kullanıyorsunuz, xperler hemen güncellenmiyor sanırım?
Uzun zamandır kullanıyorum ama evet Xper güncellenmesi baya zaman alıyo maalesef ☺️
Fark ettim güzel site ama bu yönü kötü olmuş
Mesela o kdr soru paylaşıyorum ve yorum yapıyorum hâla 7xper seviyesine gelemedim 6 xperim 😂😀
Ayn ya🌸
bendede aynı :D mesaj gönderemiyorum arkadaşlarıma
Üzücü bı durum 😀
1400 cevap.. Sen ne yapmışsın ya :D
Ahahaha 😂😂
Şuaaaan.. çok güzel geçen 2 doğumdan çıktım yeni bebişlerle.. 8 diyorum.
Oww güzel 🌸🤍
🙏😊
İyiyim iyi biraz yorgunum o kadar 8 vereyim hadi😁
💕💕
Gayet iyiyim, görsel nereye gitti işte o ben😅 I honestly dont care. işte bu
Çok iyi 😀✨görsel duruyo sanırım 😂💕
Ana sayfada evet ama ben soruda da var sandım çok güzeldi aynen ben😘
😘💕💕
Ruh halim ejderhaya kafa tutan bir atmaca
😄💗
10/9 nasıl oluyor, sözelci miyiz 😅?
Benimki 1/10
Yaa hshshsj 🤭
Nedenn 1
Mutlu olmak için hiçbir sebebim yok...
Hm 🙁
🥲
Berbat üzeri bir şey nirvana yaşıyorum bildiğin
://
Bugün kabus görmedim iyiyim 10 numarayim
💐💐
7,5 gibi bir şey galiba ama her an 2 olabilir
Nedenn?
Düşünmemem gereken şeyler düşünürsem düşebilir 😅
Hmm
Hmm
Ruh halim ejderhaya kafa tutan atmaca.
😀🌸
Yüz puan
💐💐
9.9 😌 Günaydın ☕
Günaydın ✨ çok iyi ☺️💕
Kafasına göre takılıyor ya karışmıyorum..
☺️💗
10/2
-Teşekkürler...
Neden bu kdr az ya ☺️
Şimdi 10/7 yım 😅
Güzel 😀🤍
Eksiler nerde 😞
Yaa🙁🤍
Şu an 4 dişim ağrıyor 😏
Geçmiş olsun 🌸
10 üzerinde 7 veriyorum kendime bugün..
Güzel 💐
Bence de hiç yoktan iyidir :D
3 puanı neden eksilttin ☺️
Bahar ayındayız ve bu aralar uykum düzende olmasına rağmen baş ağrısı ile uğraşıyorum ve şu an bile hafifte olsa baş ağrım var :)
Yaa kıyamam geçmiş olsun 😀🤍
Kıyıldı bana bir kere :D o kadar parol içiyorum fayda etmiyor :D
Geçer ya dirençli ol☺️ bahar havaları böyle yapıyo işte.. 🌸 bu da geçer 😀
Umarım geçer fazla uzun sürmez :) gerçekten bir şeyler izleyim diyorum ağrıdan izlenmiyor, keyif ve tat vermiyor :D
Hshshshsj 😂
10 üzerinden 10 puan 🤩
Goodd 🙃
Thanks ❤️
Rica ediyorum ❤️
6,7 olabilir 😅
Daha iyisi olabilir gibi ☺️💗
Olabilir...😄🩷
Şimdi hataylı var o varken 10 üzrenden 100000
:).
🙃🙃🫠🫠
Eksi kabul oluyor mu
O kdr mı..🙁
Değişiyor 4 veriyorum.
4 puan verebilirim
şu an on uzerinden 10
yedi buçuktan sekiz.
5/10.
10/10 belki de daha fazla 🤭
5 puan
10
10
4/10
Neden bu kdr az ya 😅
Hava çok sıcak ahahah
Yiaa o kdr sıcak yani ahhaha😀
Askerdeyim şu an, o kalın kamuflaj ve botlar yetmezmis gibi maraşın muhterem sıcağı perişan ediyor.😄
Ya kıyamam 😀 Allah yardımcın olsun 🤍✨
Teşekkür ederim efenm 😄
Ricalar 🌸
3/10
Düşük mod :/
maalesef
Umarım düzelir ✨💐
11 puan
So goodd 😀
Sen puanla beni ya :d
10/10 ;)
Ama modum yükseliyor ki şu an
Ne kdr iyi.. 🌸
çok iyi
6 buçuk
İyii 💐 ama dha iyi olacağını düşünüyorum ☺️✨
Üç diyelim
şu an ☺️
0...
Neden?🙁🙁
İşimle ilgili ufak bir tartışma yaşadım. Moralimi yerle bir etmeye yetti.
Bugün dha iyi bı gün olur umarım ☺️
Umarim😊
🍀✨
2 verdim gitti
Bı dahaki sefere dha yüksek beklerim ozmn ☺️🌸
5 sanki ya idare🫠
Umarım çok daha iyi olursun 💕🌸
Umarım 🥺 bugün işim çok yoğundu yoruldum.
❤️❤️
10/-0000000000000,001
Neden? 🙁
Konuştuğum kişiler beni gıcık ediyorlar biraz
Takma ya
Hayat kısa hayatı yaşamaya bak, yaşayabildiğin kdr yasa☺️💗
Gelip geçici her şey..
Evt gelip geçicide bıraktığı hasarı düzeltip yoluna bakmak biraz zor oluyor
Öyle evet, ama bunları da aşmak elimizde ☺️ ben sna inanıyorum bunları da aşabilirsin 💕biraz süre lazım sana sdc..💐
Sağol çok pozitif bir insansın ☺️
Rica ederim tatlım ☺️❤️🌸
Teşekkürler ☺️
8 ancak bu
O da iyidir..✨
1/10
1 ywter
🙁💖
6. 🤔🤔
Az gibi sankii ☺️
Peki Sende kaç?
Aaa pardon o kadar dalginim işte 9 muş
9✨🌸
Allah arttırsın 😄
Amin İnşallah 😀 hepimiz çok mutlu oluruz umarım ☺️💖
Mutlu insan mutlu bı dünya 🤍☺️
Ama hergun aynı değil iste
2 flan
Düşük 🙁💐
😔😔Ewt maalesef
Neden ki?
Çok beklediğim bsy vardı olmadi
Yaa üzücü 🙁
Ama modu düşürmeyelim yine de..
Her defasında olacakmış gibi olup olmuyor
Olur ya İnşallah motivasyonu düşürme ✨
İnşallah teşekkür ederim
İnşallah tatlım rica ederim ☺️❤️
Sıfır
:((
6.89
💖🌸
0 0 0
:((
0 demeyen net yalan söylüyordur
Olabilir 🙃
4 ama her an değişebilir 😁
😁😁
10 üzerinden 7 anca
O da iyidir ya ☺️ ama biraz daha iyisi de iyi olur gibi 🌸
Umarım her anımız bir öncekilerden çok daha iyi olur 🌸🙏😇
Umarım ya 💕🌸
10 Üzerinden 78284
Woww müthiş 💐
10/5 ne iyi ne kötü b3
Ortalama yaa☺️ üstü olsa dha iyi olurdu gerçi 💗
inşallah oluruz 💕💕💕
İnşallah 🌸💕
0 şimdilik
🙁🙁
0 altında -0 o derece
Neden?
Berbat bi gün geçiriyorum önce hastaneler sonra eve gelince evdeki gülmez suratlar berbat haldeyim bugün düzeleceğimi sanmıyorum
Sağlıkla ilgili bı durum ise acil sıhhatler diliyorum 💖 modunuzu yine de yüksek tutmaya çalışın.. umarım her şey en kısa sürede düzelir, en iyisini diliyorum.💐
İyi dileklerin için teşekkür ederim bu günlerde iyi dileklere ihtiyacım var
Rica ediyorum ne demek ☺️💕
Eksi 10
Deme ya🙁
10/1000
Mükemmel 💐
8 gibi.
1 galiba