Lise terkim boyum kısa sesim ergen çalışmıyorum arkadaşım yok sosyal hayat yok hiç bir hayalim de yok
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende evde çürüdüm senelerdir hiç dışarı çıkmıyorum evde yaşlanıyorum
bence arkadaş edinmeye çalışmaktan başla, yavaş yavaş diğerlerine geçmeyi dene
Kiloluyum şişmanım nereye arkadaş
sevgili demedim, arkadaş. ne alakası var şişmanlıkla?
kaç yaşındasın
kimseyle böyle gözükesim gelmiyor erkek kız fark etmez görüntü güzelliklerini bozmuyayım telefondan var arkadaş ama şehir dışı
27 ve 90 kiloyum ama olsun göbek var
sen takıntı yapmışsın. şöyle düşün, sevgili olarak belki istemeyebilirsin ama bir erkek gelse arkadaş, knk olak mı dese ve şişman olsa ne diceksin? şişmansın senle arkadaş olmam mı diceksin? saçmalama lütfen, kendini aşağı görme. ki saten arkadaş olcan, tip vb ne alaka yani
bu arada yaşın çokmuş
bunları çözmen gerek. yoksa şakasız hayatın batar
Sen beni tanımıyorsun kendimi nasıl hayattan soyutladığımı o yüzden boş yapma
kaydı kayacağını kadar 11 yıldır sosyal hayatım yok
tamam hocam, böyle devam. saten seni bilmemizin imkanı yok
böyle devam değil tabiki de ama kusur 1 değil 10 değil ben kendimi çok fena bir şekilde hayattan yok ettim zayıflasamda düzelmeyecek bir çok şey var
psikolojik yardım al diyeceğim ama bu yaşa kadar aklına gelmiştir. o yüzden pek çare bulamayız
Gitcem yaza doğru paramda var arsa sattık 67 bin ama ben bir kere kendimi yok etmişim evden başka gidecek yerim yok
inş düzeltirler. gitmeden iyi araştırın, çok kolpacı var diye biliyorum
geçen yaz gittim 1 seans gidemedim yine döndük eve evden başka bir yere gidemiyorum işte
çok garip ya, çok ileri derece galiba. geçer inş bi şekilde. ya da inş hayatın bir şekilde eh işte de olsa bi düzene girer.
İstersen anlatırım kısa hayat hikayeyi geçer mi müdale etmezsen bir 11 yıl daha böyle gider çünkü ben 2012 yılından beri böyleyim
yani psikolog vb değilim ama anlatmak istersen anlat. psikoloğun çare bulması gerekirdi
11 Yıl önce 16 yaşında lise 1 öğrencisi iken derslerim çok kötüydü bende bıraktım rahmeti babam fakir ve cahil biriydi bana sorumluluk vermedi hatırlatmadı benimde dünyadan haberim yok evde pc oynadım mastürbasyon yaptım yemek yedim oyun oynadım ne asgari ücretli bir işe girdim çalıştım neden lise bitirdim arkadaşım yok böyle böyle 11 yıl geçti kendime bakmadım çok kilo alsamda dişlerimi fırçalamasam kaybetsem de a-sosyalliğin obezliğin dibine vurdum ye iç yat bilgisayar oyna çek yat telefon oyna böyle böyle artık birey hissetmiyorum spor yapmadım boyum kısa kaldı sesim gelişmedi çocuk kaldı yaşım 27 ama 17 gösteriyorum gelişmedim v. s a-sosyalliğin kralını yaşıyorum ben 11 senedir evden dışarı çıkamadım zor geliyor dışarı çıkmak spor salonu gezmek denize sinemaya gitmek hobi edinmek anlıyor musun beni bağlamıyor bende yiyor içiyor yatıyorum bu
şu an senin geçmişin gibiyim. yemin et desen edebilirim. ama bunu farkettim ve çalışmaya çalışıyorum. oluyormu az da olsa evet. hedefim üni kazanmak ve bu amaçsızlıktan kurtulmak. bu benim3. yılım.4. yıla kalmak istemiyorum. burada senin hatan bunu devam ettirmek. anlıyorum sanki hayat hep böyle olcakmış gibi geliyo. ne beynim çalışıyodu ne de bişey için çabalıyordum. ama ben çabalamam gerektiğini düşündüm. bu kararı da yeni aldım, ilk olarak mastı bıraktım. o kadar yapıyodum ki saçım dökülüyodu.1 haftadır mastürbasyon yapmıyorum. şakasız saçım çıktı, bunun moraliyle kendime özen göstermeye çalıştım, tipsizim bunu kabul ediyorum. çünkü bunu kabul etmem gerekliydi, hep kendimi dışarı çıkmam istemiyorum vb diyodum, çünkü o bu görmesin vb. bunu biliyosun saten nasıl bişey olduğunu. o yüzden kabul ettim, sonuç olarak kimse mükemmel değil ve herkesin (ister gör ister görme) kusuru var. bu arada boyum da kısa. ne kadar hala daha sorunum olsa da buna da alışmaya çalışıyorum. sonuç olarak değiştiremeyiz. bununla yaşamayı öğrenenler mutlu olabilir.
değiştirebileceğimiz şey anca kilo vb olabilir. ben ekmek vb yemiyorum, ve spor yapıyorum. evde. bunun sayesinde kaslarım da olmaya başladı. tipim biraz daha iyi oldu. bunların yanında sivilce de geçirmeye çalışıyorum. bu da bi ayrı zorluyo. oyunlara gelirsek. kendimi oyunların ne kadar canım olduğunu sadece bizi aptal bir köle yapmak için kullandıklarını kendime anlattım ve farkına vardım (yani üzerinde baya bi düşündüm) tekte bırakamadım belki ama çabalaya çabalaya bıraktım. şu an oyun oynamıyorum. çünkü farkındalığım yüksek. aynı şekilde mastürbasyon da aynı şey. kendimi tatmin etmek. yatağımın önünde aynalı dolap var, ve bazen yaparken kendimi görüyorum ve tüm enerjim bir anda sönüyor. aynada kendimi o şekilde görünce o kadar acıyorum ki halime, bu sen olamazsın, böyle hayat geçiremezsin diyorum. inanmazsan dene. yaparken boydan gördüğün zaman gerçekten kötü oluyosun. tabi bunu bir defa görmüyosun. defalarca. bunu yenmek için çok araştırma yaptım, nofaq a bile katıldım. tabi çok bişey etkilemedi. bende bunu yenmek için bir iş bulmam gere
ktiğini düşündüm. o işi de ders çalışmakta buldum. aklıma geliyor mu evet , kesinlikle geliyor. özellikle il 3 4 gün çok çok zorluyo. bunun için müzik listesi yaptım. gaza getirici, motivasyon veren şarkıları topladım (huzur veren şarkılar da var içinde) yani sevdiklerin de olur. ya da iş bulamam diyosan en kolay git oyun oyna ya da dizi seyret ama kesinlikle içinde aklını oaraya götürecek bişey olmasın. bu arada dine yakınlaşmanın da devasa bir faydası var. bunu da denedim, ama bunda çok fazla irademi koruyamadım. bu arada bir anda tabiki bırakamazsın. ilk olarak günde1den fazlaysa 1 e düşür, geünde bir se 2 günde bir yapmaya çalış. ben şu anda 1 haftadır yapmıyorum. ilk 3 4 gün çok zorlar saten sonra kendisi de alışmaya başlıyo. şu anda hayatım daha iyi olduğunu rahatlıkla fark ediyorum. sanki hayatta yaşamanın bi amacı yokmuş gibiydi. şu mastı bırakabilirsen kesnlikle bişeyler değişmeye başlıycak. tabi benim gibi 2 de 1 yapıyosan. burdan döndürmenin imkanı yok mu? bence var. sadece iradeli olman gerek. hepsi bu. yapamıyacağın biş
ey değil. emin ol bunları yaparsan gerçekten hayatın bi anlamı olduğunu anlarsın. şu anda benim arkadaşım vb yok. ama eminim ki şu üniyi kazanayım her şey değişecek. belki bu senin için iş bulmak olabilir?
biraz uzun oldu ama, belki işine yara. ben yaptıklarımı anlattım. ve bıktığım, o iğrenç hayattan kurtulmanın ucundayım. sanki şimdi ve gelecek, hep cehennemin içinde olacakmış gibi hissederdim.
Benim ailemde bırak üniversite lise mezunu tek biri yok ben dahil ne geliyorsa başımıza cehaletten geliyor fakirim diye öleyim bari.. arsa sattık biraz 67 bin liram var daha da gelcek onunla psikologa ve spor salonu giderim diye düşünüyorum ama korkuyorum konforu bırakcam diye başka bir ben olucam diye ve mastürbasyon bırakamıyorum tabiki beni esir ettiği için 11 yıl kendimi görmedim zaten biraz param var psikologa ve spor salonu gidilir ama mideyi tutmak ve mastürbasyonu zor görünüyor benim için bir yerden bir yere gitmek bile zor benim ise ne çalışmak da ne okumakda gözüm var sosyallik hiç yaşamadan ölcek gibi hissediyorum
bizim aile de cahil lduğu için byleyim saten, hiç bir bilgili aile böyle biri yetiştirmez. annem ilk okul babam lise. dayım dedem vb herkes aynı, bir gram yalan konuşmuyorum. ben ne psikoloğa gittim ne de salona sadece dumbell bir de karın gerdirici tekerlikli lastik aldım. şimdi almaya kalksan 300 anca tutar. yani ben yaptıysam senin elindeki imkanlarla kesinlikle yapabilirsin. bir de şu konforu bırakcam korkusu ne ya? tabiki bırakman lazım, sen konfora alıştığın için böylesin. bende aynı, amacımız saten bu dünyada amaçsız olduğumuzu değil amaçlı birer varlık olduğumuzu kavramak. burası dedikleri gibi dünya, ne adaleti var ne eşitliği. yaşaya bilmemiz için çalışmamız ve gayret etmemiz gerek. otur otur nereye kadar. istediklerimiz için çalışmamız lazım. tabi bende isterim gerek olmasın, maalesef böyle işliyo burası. ve amacımız saten başka bir sen yapmak. başka biri olmadan bu iğrenç hayattan nasıl kurtulacaksın? oyunlardan örnek vereyim. CS GO da eğer taramalı ile bir şey yapamıyorsan awp ye geçersin. çünkü o işe yaramıyor.
ve beni git gide kötüleştiriyo. bunun için değiştirdik saten, gelişebilelim diye. eğer awp yi almaktan korkarsan asla ne adam öldürürsün ne gelişirsin, sadece yiyeceğin kötü sözlerle daha da kötüye gidersin. mideye gelice, en kolaydan başla, anladığım kadarıyla benden çok daha tembelsin ve yapma kararın çok zayıf. o yüzden ilk ekmeği bırak. tatlı olmaz yemekler ama yapcak bişey yok. normalden daha az yiyerek başla. dilimina çok daha küçük al. yemeği ye, ekmeği değil. herşeyi az az bile yapsan illa sonuç verir. ama uzun sürer. senin ilk yapacağın şey kendine bu durumdan kurtulmak istediğini kabul ettirmek. diyeceksin ki ben bu bok hayattan kurtulacağım ve gerçekten normal insan olmanın nasıl hissettirdiğin öğreneceğim. tek olmak istediğimiz şey NORMAL İNSAN olmak. falza bir şey istemiyoruz. sadece normal insanlar gibi gezmeyi evlenmeyi ve çalışıp en azından kendimize bakabilmeyi istiyoruz. hepsi bu. buna inandır kendine. bunu yapabiliriz. bizde tek eksik olan şey kararlılık ve sabır. mastrbasyonu bırakmak gerçek anlamda seni çok iler
iye götürcek, yok ben yapamıyorum, olmuyo vb demek bizi bir yere götürmez. çalışcaz. sende istemiyosun bu hayatı. insan değilmişsin gibi ölmekten korkuyosun. o yüzden yapman gerek. bir anda olmaz, yavaş yavaş. belki 1 ay belki 1 yıl, ama yavaş yavaş. ilk başlarda olmaz gibi geliyodu bana, ama her defasında tekrar denedim. bir oyunda bir bölümü geçmek için defalarca denemiyomusun? eeee ne diye kendi oyunun (hayatın) için denemiyosun? eğer bu konforu bırakmak istemiyorum dersen tam olarak böyle devam edersin. emin ol yakınların senin için ne kadar üzülüyo, ennen baban, artık kimse. hiç sevgili ya da eş yapmayı düşünmüyo musun? tabiki istiyosun, tamam hedefin olmayabilir ama emin ol istiyosun. peki böyle boş boş durup ne olacağını sanıyosun? değişmez değilmi, bunun için konforu bırakmamız gerek, yani büyük düşmanları
mızdan birini yenmemiz gerek. emin ol mastı bırakınca diğerlerini daha rahat yapacaksın. bunları başarırsan inanamıyacağın bir hayatın olacak. kendine hedef belirle. ilk olarak bu hattan kurtulacağını benimse, kararlaştır. bu boktan hayat böyle gitmez, gitmiyo da. sonra diğerlerini yapmaya çalış. kesinlikle gözün bazı şeylerde olmalı. sen insansın. bişeyler istemelisin.
Sen beni tanımıyorsun ben çok kötü bir şekilde kendimi diri diri mezara gömdüm hayatı yaşamadan bıraktım 16 yaşında girdim depresyona 11 yıl oldu 27 yaşına geldim hala aynı , benim maalesef hayattan bir bekletim yok bir amacım bir hedefim bir hayalim yok, olsa zaten bu hale de olmazdım... konfordan başka yapamadığıma inandım çünkü benim okumamam çok para kazanmam çok iyi işim olması arkadaşım sevgilim olması sosyalliğim kendimi gezmem zaten imkansız olurdu hiç bu şeylerle bağlı aile değiliz bende hayatı yaşamayı saldım yiyor içiyorum göbek büyütüyorum dişlerim dökülüyor yine de kendime bakmıyorum.. ben bir şey isteyemiyorum ki bir araba sahibi olmam ehliyet almam kız arkadaş evlilik yurt dışı görmem sanki Atatürkün dünyaya gelmesi gibi geliyor
her gün daha kötüye gitsemde buna alıştım devam ettiriyorum , spor salonuna gitmek psikologa gitmek kıçımı bir yerden bir yere götürmekde dahi zorlanıyorum ben , evden başka gidecek yerim yokmuş gibi hissediyorum instagramın var mı varsa ordan sesli konuşalım böyle yazmayı sevmiyorum bak ona bile üşeniyorum
e madem istemiyorsun ne diye şikayet ediyosun ki
düşünce yapın çok kötü durumda.
dediklerin katılıyorum ama özgüvenin ö sü yok , ben okuyamam artık o geçti unut onu en fazla asgari ücretli işe gir başka ne olacak ki.. kimse üzülmüyor benim için , dediğim gibi sevgili yapmak bir ölünün dünyaya geri gelmesi gibi vücüdumu sevmiyorum geçmeyecek şeyler var en önemlisi çocuk gibi hissediyorum birey hissetmiyorum ki ne sevgilisi ne eşi , 31 var avut kendini işte.. hadi konforu bıraktım diyelim en fazla bir işe girer kendini kandırırsın
bende telefon yok maalesef
instagram felan ses atıcam da
öyle düşünme, saten oku diyen yok. işe girdiğin zaman ordan gelecek parayla emin ol diyeceksin ki. ben para kazanabiliyormuşum, ve istediğim zaman kendi ayaklarım üstünde rahatlıkla durabilirim, gezebilirim. böylelikle özgüvenin artacak.
kendini kanrımalık bir durum yok. sadece sana hayal gibi geldiği için hiç inanmıyosun. her şey bu. tüm sorunun kaynağı bu
çok istersen açayım
geçen sene havaalanında 3.5 ay çalıştım temizlik görevlisi küçülmeye gittiler çıkardılar bende zorlamadım hop döndüm tekrar konfora istediğin herşeyi ye iç ve istediğin herşeyi izle ve istediğin şeye mastürbasyonunu çek diye diye 11 yıldır yaşıyorum ne kadar korkunç gelebilir millete ama öyle.. kendimi sevemedim hiç ben böyleyken kuzen aldı yürüdü.. iyi de ben asgari ücreti de kendimi de küçümsüyorum kazandığım paradan ve karakterimden tipimden bir şey olmaz diyorum
işte sorun burada. insan değil misin? niye olmasın. kaç kiş yakışıklı, karakterli de biz öyle olak. ama değiştirme şansımız olan şeyleri değiştirmeye çalışmalıyız. ben fitmiyim? yakışıklımıyım? uzun muyum? ama inanıyorum ki herkes gibi eşim dostum olacak, ve bunun için çabalıyorum.
bu arada, beni bilmiyosun demen bir şeyi değiştirmez. bir tek sen yaşıyomuşsun gibi düşünme. dünyada 8000000000 kişi yaşıyor. sence bunu tek sen mi yaşıyosun? hayır, çünkü imkanı yok. peki yapanlar nasıl yaptı? bir ton kişinin hayat hikayelerinde anlatılıyor. onlar yaptı ve onlarda aynıydı, sadece inandılar, tek fark bu. inansan neden yapamayasın.
Düşün artık bilgisayarın karşısından 11 yıldır mastürbasyon yapa yapa kendimi görmüyorum bakmıyorum kendime hiç kiloyu almayı bırak 9 tane dişimi kaybettim ağzım kötü durumda sağ tarafımda diş yok o kadar kendimi görmedim düşün yani zaten evden dışarı çıkamıyorum bütün gün yapacak bir şeyim yok beni rahatsız ediyor bu durum ama yapmaya da spor salonu psikolog olsun gidemiyorum yol iz bilmiyorum hayatta hiç bir şey bilmiyorum.. valla 11 senedir kendine bakmayalı hayattan bu kadar ağır soyutluyalığı tek ben olabilirim bu kadar devam ettiren.. ben inansam bile çalışmam gerekecek asgari ücret ve parayı küçük görüyorum tabi kendimi de sanki evlencek miyim hiç bir şey hayal edemiyorum
Aferim çabala ben inanmışım işte hep böyle ölene kadar böyle olacağına konfor istiyordum sorumluluk istemiyorum al işte sonuç bir de benim lise de platonik aşkıma bak 4 yıldır evli 2 yaşına kızı var hayata bak ya ben kaçıyorum herşeyden o içine giriyor dünyanın çünkü korkusu yok benim hep korkuyla oldu liseyi bile yapamadın tamam bırak artık
tamam son diyeceğim şey. eğer bakabileceksen kedi al.
Var zaten 30 tane kadar 12 de yavru
istersen messengerdan konuşalım ben 67 bin ile spor salonu ve psiklog diyetisyen felan denicem gidebilirsem saçım bile çok kötü
ıntagram yüklemeye çalışıyom inş tel no istemiyodur
ya mail ya tel ister
mehmet_ali_bjk_1 küçüklüğümden kalma varmış.
tamam yazarım
mehmet ali erden mi
ben diceklerimi dedim saten. diyeceğin varsa yazarsın
evet
tamam ses olarak daha iyi oluyorda mastürbasyon en büyük düşman
yazdım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!