"İnandığın şeyler seni daha iyi bir insan yapmaz. Daha iyi olup olmadığını belirleyen şey nasıl davrandığındır.."
Sukhraj Dhilon..

"İnandığın şeyler seni daha iyi bir insan yapmaz. Daha iyi olup olmadığını belirleyen şey nasıl davrandığındır.."
Sukhraj Dhilon..

Benim hayat motivasyonum kendin ol, kendini her zaman geliştir, kimse için değil kendin için sevdiklerin için yaşa ve ne olursa olsun hayallerinden hedeflerinden seni seni yapan şeylerden vaz geçme. bu motivasyonu seviyorum ben kendimde de sürekli bu sözleri hatırlatıyorum insanı zor anında destekler içinde dayanma gücünü verir insana.
Hayata çok motive devam eden bir kişilik değilim aslında. Yalnızca hani bir filme başlarsın ya izlerken hiç keyif almazsın seni yarısında sıkar ve boğar filmin içindeki dram çok fazla gelir falan ama senin aklında hala sonunu merak etme hissi kalmıştır. Ben hayatı öyle yaşıyorum daha ne olabilir ki mantığı ile. Final beni meraka boğmasa ve sevdiğim bir avuç insan olmasa hiçbir şekilde bir motivasyon yok hayatımda
Yine benim sanırım :D Hayatı tüm çekilmezliklerine rağmen seviyorum.. Keyifli günler..
Teşekkürler canım 🤗🥂💋
O canım yapıyorsa ben de yaparım 😅
Teşekkür ederim 🙂
Cevap
10Cevap
İnandığım şeyler nasıl davranacağımı belirler aslında
Bir motivasyon falan üzerine düşüncelerim bile yok. Sabah olur, uykumu alırım uyanırım. Acıkmış hisseder ne yemek istediğime karar verir onu hazırlar yerim. İçgüdüselim))
hayatın şartları ne gerektiriyorsa ona ayak uydurmaya çalışıyorum
Büyü, cevren'e destek ol. Vergini öde huzur icinde ya$ayip göc etmek.
hayallerim var onun içinde çok çalışmaya ihtiyacım var
O mal yaptıysa ben de yaparım ve bu bile yapamadıysa ben hiç bulaşmayayım
Motivem diyebilir miyim bilmiyorum ama ben kendimi unutmak hiç her şeyi yapıyorum.
Kafana bir sey takma
Gereksiz insanlar icin kendini üzme
Az insan cok huzur
Nefes alıyorum
Çok düşünme
Bu ara hiç yok
İnanmıyorum ki motive
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?