- Mutlu olduğu anları hatırlamak ve mutluluk dolu hayalleri düşünmek sağlıklı bir ruh hali için çok önemlidir. İnsana ayrı bir enerji verir. Düşünün bakalım ve bahsedin lütfen; neydi?
Benim en son mutluluk kaynağım buydu:

Benim en son mutluluk kaynağım buydu:

Geçen gün yolda yürürken bir güvercinin kafasında biraz tüy eksikliği fark ettim. Güvercinin yanına yaklaştım ve ona, "Sanırım tüylerin biraz dökülmüş, biraz soğuk olabilirsin" dedim. Güvercin bana bakıp, "Evet, biliyorum ama tüylerimin yenilenmesine izin verecek bir kuaför bulamıyorum" diye cevap verdi. Şimdi anladım ki, hayvanlar da hayatın zorluklarıyla mücadele ediyorlar ve benimle bile konuşabiliyorlar!
Mutluluk seviyem:)
♥️♥️
En son gerçekten mutlu olduğum an Kasım ayında kahveli kurabiye yaptığım andı. Digerleride mutluluk ama tam olarak değil. Cidden mutluluk nadir bulunan bir an.
Cevap
3Cevap
En son sevindiğim bir şey olmadı benim uzun yıllardır hatta kendimi bildim bileli mutlu değilim olmak gibi bir beklentim de kalmadı zaten
Allah rızası için beni bi salın. Ben sorulara davet edilmeyi seven biri degilim😄
Onu kapatabiliyorsunuz, aslında. 🙃
Ben anlamam şeyh. Sen davet etme 😄
Çok basit. Hemen hallediyorum.
Ufak mutluluklarda sayiliyorsa dün aldığım kozmetikler😅
Dün çok sevdiğim bir arkadaşım onun için farklı ve özel bir dost olduğumu ve bana değer verdiğini söyledi mutlu oldum. 😇
Beşiktaş'ın derbiyi kazanması
Tam üç golle be 👍👍
Ben Fenerbahçeliyim ama evet😅
Ali Koç şampiyonluk görsün artık.🤣
Ondan bize hayır gelmez
Aziz geri gelsin Galatasaray'a yarasın.🌷🌷
Aziz başkandan başkası toparlayamaz takımı
Kaç yılda kaç şampiyonluğu var da. Djdjddn. Fenerin başında olması gs'nin daha fazla şampiyon olması demek. Hdjdjd
Umarım Aziz Yıldırım'dan bahsetmiyorsunuzdur😅
Ok. İ. g.
Mutluluk kaynağın olmak güzel : ) 🌷
🌹🌹🌹🌹🍫
Bugün en çok sevdiğim parfümü aldım mutlu oldum
Sevdiğim bir insanın sesini duymak
Dün arkadaşım ile buluştuğumda
ben hep mutlu olduğum için bilmiyorum
Maaşallah.
Hatırlamıyorum
Istediğim şeylerin olmasına şu an hatırlamıyorum
En son arkadaşımdan aldığım mesaj beni mutlu etti.
Nişanlımın çiçek göndermesi ve yemeğe çıkmamız
Hatırlamıyorum
Hiç hiseye
Noodle yedim 🙃
Yeşil gözler ❤️
Sevgilimin seni yoluna ölürüm demesi... ❣️
Yemek😂
Hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?