Kişilik & Karakter Hayattan aldığın en büyük ders nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor veya değişmeni sağlayan, şu an ki seni sen yapan olay Güncellemeler+1 yıl gncl Güncellemeler+1 yıl güncel Hayattan aldığın en büyük ders nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kendimi keşfetmek. Nasıl biri olacağımı, hangi potansiyelleri taşıdığımı fark etmek. Keşiş oldum anasını miyavlıyım ders ala ala 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Allah dışında herşeyin geçici olduğunu kalbimi yormamam gerektiğini öğrendim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ben cok yordum be zamaninda kalbimi😔 Yorumla
mostotorto Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok fazla konuşmamak djjdjd çok konuşunca saçmalıyorum aşko bide güvenmemek eskisi gibi saf değilim 1 10 Yorumla Soran +1 yıl ahaahh ayni bensin sen yaagghh Yorumla mostotorto +1 yıl Yiaaaa dhdjjd Yorumla Soran +1 yıl sen twetty oll Yorumla mostotorto +1 yıl Tamamm olarımmm dhdhdh Yorumla Soran +1 yıl ama senden olsa olsa tom veya silvester olur sen yersin twetyi sdöldldkd Yorumla mostotorto +1 yıl Hahahah niye ya ben vicdanlı biriyim 🥺 yemem kimseyi dhdh Yorumla Soran +1 yıl cok seversen yersiiinnn ham ham yaparsin ki Yorumla mostotorto +1 yıl Amaan meysee protein varsa yerimm dhdhdj Yorumla Soran +1 yıl o sirada gram proteini olmayan karbonhidrat dolu ben sodmsjks Yorumla mostotorto +1 yıl Karbonhidratda gerçekli bişey dhdhdh sonrada seni yerim Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Seni kendin olmaktan çıkaran her şey yanlıştır senin için, her zaman kendin ol, kendini dinle. 0 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnsanlara pek güvenmemek 1 2 Yorumla Soran +1 yıl haklisin Yorumla CapillatusArcus +1 yıl Maalesef Yorumla
abd_16 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İyi olanı sikrrler fazl iyilik nankörlük getirir kime ne yapsan yaranamssin 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Güvenme 1 7 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Başım çatlıyor Yorumla Soran +1 yıl uzulme Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Elimi çatlattım Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl İlaç kesmiyor alkol kesmiyor Yorumla Soran +1 yıl ya acile gitsene sen ya da arveles iç Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Gittim Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Kendal delireceğim Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kimseye güvenmemek. 1 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hastalıklar 0 9 Yorumla Soran +1 yıl hangi Yorumla Muhdar +1 yıl Kanser Yorumla Soran +1 yıl cok uzuldum senin mi😔 Yorumla Muhdar +1 yıl Babamındi ama yıllarca mücadele ettik geceleri gündüzleri yaşami hayatı insanları aileyi çevreyi tanıma fırsatı oldu daha iyi hayatıma dair çok şey kattı Yorumla Soran +1 yıl kiyamam ya kanser kotu hele hele sevdiginin gozunun onunde erimesi insani uzuyor😔basin sag olsun Yorumla Muhdar +1 yıl Çok saol cidden zor süreç çok zor durumlar 😊 Yorumla Soran +1 yıl iste Rabbim herkese şifa, derman once saglik versinde sonra huzur mutluluk gerisi önemsiz Yorumla Soran +1 yıl beden sagligi en buyuk nimet Yorumla Muhdar +1 yıl Sağlık hayattaki en buyu varlık ama biz nankörüz malum çoğu zaman farkedemiyoruz 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendimi keşfetmek. Nasıl biri olacağımı, hangi potansiyelleri taşıdığımı fark etmek. Keşiş oldum anasını miyavlıyım ders ala ala
Allah dışında herşeyin geçici olduğunu kalbimi yormamam gerektiğini öğrendim
ben cok yordum be zamaninda kalbimi😔
Çok fazla konuşmamak djjdjd çok konuşunca saçmalıyorum aşko bide güvenmemek eskisi gibi saf değilim
ahaahh ayni bensin sen yaagghh
Yiaaaa dhdjjd
sen twetty oll
Tamamm olarımmm dhdhdh
ama senden olsa olsa tom veya silvester olur sen yersin twetyi sdöldldkd
Hahahah niye ya ben vicdanlı biriyim 🥺 yemem kimseyi dhdh
cok seversen yersiiinnn ham ham yaparsin ki
Amaan meysee protein varsa yerimm dhdhdj
o sirada gram proteini olmayan karbonhidrat dolu ben sodmsjks
Karbonhidratda gerçekli bişey dhdhdh sonrada seni yerim
Seni kendin olmaktan çıkaran her şey yanlıştır senin için, her zaman kendin ol, kendini dinle.
İnsanlara pek güvenmemek
haklisin
Maalesef
İyi olanı sikrrler fazl iyilik nankörlük getirir kime ne yapsan yaranamssin
Güvenme
Başım çatlıyor
uzulme
Elimi çatlattım
İlaç kesmiyor alkol kesmiyor
ya acile gitsene sen ya da arveles iç
Gittim
Kendal delireceğim
Kimseye güvenmemek.
Hastalıklar
hangi
Kanser
cok uzuldum senin mi😔
Babamındi ama yıllarca mücadele ettik geceleri gündüzleri yaşami hayatı insanları aileyi çevreyi tanıma fırsatı oldu daha iyi hayatıma dair çok şey kattı
kiyamam ya kanser kotu hele hele sevdiginin gozunun onunde erimesi insani uzuyor😔basin sag olsun
Çok saol cidden zor süreç çok zor durumlar 😊
iste Rabbim herkese şifa, derman once saglik versinde sonra huzur mutluluk gerisi önemsiz
beden sagligi en buyuk nimet
Sağlık hayattaki en buyu varlık ama biz nankörüz malum çoğu zaman farkedemiyoruz 😊