*bilgilendirme bitmiştir*
Ne kadar acı bilir misiniz?
*bilgilendirme bitmiştir*
Ne unutulacak kadar nefret edilen, ne hatırlanacak kadar sevilen biri olmak. Ne çok önemli ne de çok önemsiz. Ne varlığınız bir fazlalık, ne yokluğunuz bir eksiklik. Ne pişmanlık duyulmuşum, ne küfür edilmişim. Nefret bile edilmemişim. "Ara duygularda" yaşanmak ne kadar acı bilir misiniz?
Evet bunu çok iyi biliyorum. beni de hayatım boyunca hiç bir kız sevmedi ben de aynı şekilde hiç bir kızı sevmedim. yani yokluğumu bile kimse fark etmez ya da kimse umursamaz. sevgi nefret hiç bir duygum yok sadece duygusuzum boşluk duygum var
Cevap
7Cevap
Sadece saçmalık bu durum hayatınızdan geçen her saniye geri gelmeyecekken bir insana baglanirsaniz sonunuz böyle olur
Herkesin şu dediklerini yaşadığı bir dönem olmuştur diye düşünüyorum.
Hiçkimse senden daha değerli değil. Kendini diğer insanların seni sevip, sevmemesi üzerinden değerlendirmemelisin. Duygusal bir dönemindesin sanırım. Bu durum geçici moralini yüksek tutmaya çalışmalısın. Ara duygular insanı yıpratır.
İnsan bazen hayattaki amacını sorguluyor sana hak veriyorum. Sanki varlığımız ve yokluğumuz hiçbirşeyi değiştirmeyecek gibi.
Şairin dediği gibi,
"Seversin dünyayi doludizgin ama o bunun farkında değildir, ayrılmak istemezsin dünyadan ama o senden ayrılacak. Sen elmayı seviyorsun diye, elmanında seni sevmesi şart mı?"
Dünya bizle veya bizsiz dönmeye devam edecek sonuçta. Kendimizi etkisiz hissediyoruz bazen.
Ya çıkın şu duygusallıktam
bu soru yüzümde acı bir gülümseme yaşattı
Yarın bi gün hiçbirini hatırlamıyacaksın
Unutmazsan sıyırırdın
Ya kanka nasıl bir durum bu
Mental olarak düzeltmem lazım seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?