Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Hayır maalesef kendimi yeterince mutlu hissetmiyorum hatta mutlu bile değilim bunun nedeni de aslında her zaman olan şeyler hayatın çok saçma ve mutsuz olması diyebilirim. ama yine de mutlu olma beklentisi için de de değilim artık zaten
Hayır şu sıralar değilim Sokakta 15 kedi besliyorum. Ama mama desteğine ihtiyacim var. Hepsine yetişmem zor oluyor. Belki inanmayabilirsiniz. Haklısınız bu dönemde dolandırıcı cok fazla. O. z. e. l. d. e. n size i. n. s. t. a hesabını veririm orada beslediğim kedilerimi görebilirsiniz. Ben bu zamana kadar insanlardan çok fazla bir şey istemedim. Sokak hayvanları için olan mamaların 1 kilosu 40 bilemedin 50 lirayı geçmez. Bir günlük kahve parası ya. İnsanlar hiç destek olmaz olmuş. Kaç yıldır destek oluyorum olmaya devam ediyorum.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok iyi yapıyorsun.. bildiğim kadarıyla belediye sokak hayvanlarına ücretsiz olarak mama dağıtıyor. İstersen yaşadığın bölgenin belediyesini arayarak yardım isteyebilirsin
Bazı durumlar sebebiyle huzursuz hissettiğim oluyor. Huzursuzluğun sürekli devam etmesini sevmiyorum. Modumu düzeltip hayatıma devam ediyorum. Bazı duyguları aşmayı öğrendim.