Komünist değilim komünizme de karşıyım. Ancak bu mezarda yatan bir komünist değil fikirlerinden ötürü asılan bir gençtir. İnsan olan herkesin bu mezarı gördüğünde içinin acıması gerekir.

Komünist değilim komünizme de karşıyım. Ancak bu mezarda yatan bir komünist değil fikirlerinden ötürü asılan bir gençtir. İnsan olan herkesin bu mezarı gördüğünde içinin acıması gerekir.
Soru Deniz Gezmiş için ise Hayır içim acımıyor. Zaten ben genel olarak diğer insanlara duygusal yaklaşamıyorum duygularımı adeta kaybetmişim. Mesela ben milliyetçiyim ama Doğu Türkistan'da olanlar için bile üzülmüyorum. Depremde pek çok insan öldü bazılarına Biraz üzüldüm ama genel olarak pek üzülmedim ben duygusuz bir yaratığım galiba
Genelde çocuklara üzülüyorum yetişkinlere pek üzülmüyorum genel olarak insanlara üzülmüyorum hayvanlara daha çok üzülüyorum
Çünkü hayatta acı çektikçe duygu muygu kalmıyor.
Cevap
3Cevap
Evet acıyor ama sadece kendim için. yani öyle bir durumdayım ki kimseye üzülecek halim sabrım tahammülüm kalmadı. mekanı cennet olsun.
Zerre kadar içim acımıyor. Benim içim aslanlara acıyor onlarında yeri bir mezar ile belirlenemez zaten.
O halde hislerini gözden geçir.
Ben istediğim gibi konuşurum. Doğrulardan uzak yaşıyorsun da bu ülke bu iktidarı gönderince rahata erecek zaten merak etme.
Doğruların üç beş çapulcunun bu ülkeyi ele geçirmesi için çaba gösterip hakettiği şekilde asılıp ölmesini eleştirmekten öteye gitmediği sürece bu VATAN'ın büyüklüğünü anlayamayacaksın. İktidar gitse bile bu ülkede değişmeyecek bir milliyetçi görüş daha önce oldu yine olur. Milliyetçi görüş VATAN sever insanlar kazanır. Burayı Beyaz Rusya veya adı bilinmeyen ülkeler ile karıştırma.
Bu ülke milliyetçilerin değil kemalizmindir. Kemalizmi yıkmak için harekete geçen politikacıları önlemeye çalışan gençlerin asılması da trajiktir. Kaldı ki İsmet Paşa bile buna karşı çıkmışken sizin gibilerin konuşması da dikkate alınamaz.
Kemalizm dediğiniz şey aslında milliyetçiliktir bilmeyip milliyetçiliği Atatürk ilke ve inkılaplarının dış çevresinde tutarak eleştirdiğiniz için ülke olarak kendimizi sevemedik ya.. Kemalizmin savunucusu olarak şimdi örnek vereceğiniz kişi Kemal Kılıçdaroğlu ise gidip oy vermeye devam edin. Eğer ülkede şalvarlı eli silah tutan insanları görseydi o savunduğunuz ve benimde saygi duyduğum lider Kemal Atatürk sizlere Vatan sever mi? derdi Vatan haini mi? Vicdanının nasıl rahat ediyorsa öyle devam et.
Kemal Atatürk dincilerin palazlanmasına karşı çıkan herkesi severdi ona eminim. Zamanında kendisi de padişaha baş kaldırdı zira dış güçlerle işbirliği yapan herkese karşı silahlı ayaklanma başlar.
Silahlı ayaklanma ülkenin bankasını soyma girişiminde bulunmakla başlamaz, silahlı ayaklanma Vatanı için görev yapan askere polise saldırarak başlamaz. Kemal Atatürk liderdi fakat tarihimizde türk tarihinde 10 larca lider var. Neden hiç biri bu kadar rehavet görmedi. Sevin bende seviyorum ama dönüp inandığım din doğrultusunda Peygamber Efendimizi görüp savaşa fetihe giden padişahlarımıza laf söylemek ne kadar doğru. Bir yeri severken diğer yeri yıkmak zorunda değilsiniz. Vatan sevmek ülkede arama kararı çıkınca Filistin'e kaçmak değildir deniz gezmiş sadece Vatan'ı bölmeye çalışan bir fert başka bir şey değil.
Deniz Gezmiş hiçbir askere polise kurşun sıkmadı Mahir Çayan falan desen anlarım da. Ayrıca Kemal Atatürk İslam'a falan da karşıdır haberin olsun.
Deniz gezmiş dediğin şahıs banka soygunu sonrasında polislere gül ile karşılık verdi değil mi 😅😅
Atatürk din ve devlet işlerini ayırdı bu dinen İslam'a karşı olduğu anlamına gelmez. Atatürk'ü örnek alabilirler insanlar fakat benim çok daha sevdiğim kahramanlar var buna da saygı duyulması lazım. Kürşad Metehan Cengizhan gibi bunlar soyumuz. Sadece Atatürk ile Türklük olmaz
Gülle yaptı demiyorum ancak vurmamaya da özen gösterdi. Kaldı ki idamlık bir suç yok. Sıra idama gelse deniz gezmişten önce o dönemin siyasetçileri asılırdı.
O dönemin siyasetçileri dediğin adamlar ülkeyi alıp iktidara bırakan adamlar. Vurmamaya özen gösterdi mi hayırdır ülkenin kolluk kuvvetlerinde mıydı deniz gezmiş dediğin şahıs. O dönem Türkiye o kadar başarılı ilerliyordu ki yurt dışında ülkenin ileri gelen iş adamları yerelleştirme yapıyordu. Zaten buna dayanamayıp ülkeyi bir şekilde böleceklerdi. Nasip ya işte kendi kafaları ile bedenleri ayrıldı.
Ya he Türkiye çok iyi gidiyordu. Şimdiki iktidarın temeli o zamandan hazırlandı. Şeriat tehlikesinin en yoğun dönemini yaşıyoruz.
Ya he demenden ve az önce ki gülle yaptı demiyorum demenden bilginin bittiğini anladım zaten o zaman ki iktidar ile şu an ki iktidarın düşünce yapısı çok farklıydı o zamanın sağcı lideri Alparslan Türkeş bile kararsız oy vermişti dönüp denize. Milliyetçi insanların hakkını ödeyemezsiniz.
Alparslan Türkeş onay verdi. Ancak bu dünya kimseye kalmıyor gördüğün gibi. Bu ülkeye en fazla zarar vermiş olan grup ülkücülerdir.
Kararsız kalan Erbakan dünyadan haberin yok. Ayrıca bu ülkede gerçek vatansever olan ülkü ocakları değil yüce ve laik TSK'dir. Ülkücüler zaten Erdoğana arka çıkarak gösterdiler kendilerini.
O zamandan bahsediyoruz sapmayalim o zaman darbeye karşı değilsinizdir o zaman Alparslan Türkeş'e de karşı değilsinizdir o zaman şimdi zafer partisi genel başkanı olan sayın Özdağ'a da karşı değilsinizdir. Çünkü babası Alparslan Türkeş ile darbe yapan komutandır o zaman. Otomatik olarak çelisiyorsunuz çünkü sayın Türkeş ülkü olacakları ilk gene başkanıdır. 🤔🤔
Türkeş TSK'nin yolundan saptı. Özdağ zaten aşırı sağcı. Gerçek kemalist değiller.
Gezmiş kemalist değil elbette ancak genç yaşta bu idama göz yuman ve milliyetçi geçinenlerden kurtulduk merak etme.
Bizim önceliğimiz irticayı ve ırkçılığı bitirmek. Gerisini sonra düşünürüz. Gezmiş sizin gibilerden 10 gömlek üstündür. Neyse ki kanı yerde kalmadı.
Gezmiş bizim gibilerin üstü müdür haklısın dostum bu ülkede askerde polise taş atmadık diye sevilmiyoruz. Vatan hainliğini üst gören teröristten daha düşüğüz biz 🤔. Yaa konuştuğun her şeyde celistin gerçekten ırkıçılığı bitirmek istiyorum diyip Suriyelileri göndereceğiz diyen Kılıçdaroğluna oy vermek 😅😅. Senin oyun geçersiz sayılmalı reşit bile değilsin büyük ihtimalle 😅😅
Suriyelileri göndereceğiz zaten ne kadar çırpınırsanız çırpının. Ayrıca balyozu ergenekonu da biz yapmadık bilgin olsun.
Hahaha Alparslan Türkeş'i savunan birini ciddiye alamıyorum. Ayrıca Kemal Atatürk'ün din hakkındaki görüşlerini bile bilmiyorsun ve cahil olduğumu iddia ediyorsun. Profil fotoğrafından bile ne halt olduğunu anlamak zor değil.
Az önce tskyi savunup Türkeş'i kotuledin senden hiç bir şey olmaz. Profil fotografimdan belli zaten senin gibi yatmayıp spor yaptığım konu zorunuza gidince hemen profil fotoğrafına sallayın ki o konuda hepinizi tek geçerim. Eee cahille sohbete girilmezdi hata edip girdim şimdi sabaha kadar yazsan yine cevap vermem. Hadi git yandaş medyalardan siyaset öğren
Türkeş TSK'nin yolundan saptı diyorum hala anlamıyor adam ya. Ayrıca önemli olan iq seviyen dostum kas sonradan yapılır da zeka maalesef geliştirilmiyor. Hayatta kitap okuduğunu da sanmıyorum. Sokakta tespih sallayıp gezen tiplerdensin.
Senin o Türkeş'in Kenan Evren tarafından hapse atıldı ama sen bilirsin.
Cidden öyle kayıplarımız aklımıza gelince insan hüzünleniyo.
Hafta da en az üç gün acıdığı oluyor
Depresyon bu bildiğin.
İnsanı geçtim gökyüzü bile hüzünlenir
Oluyor. Mekanı cennet olsun🌹
Olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?