+1 yılVallahi ne dese desin resmi tek olduğunu kimse bir şey diyemez şimdi bilmiyorum Hani iş yerine ben resmi takılırım anımefendi İyi günler Teşekkürler iyi günler bayan teşekkürler yani gittiğim yerleri yani bazı kadınlar gerçekten mantıksız davrandığı zamanda sözlere Öyle zaten yerden yere vurdum sevgili olursa da iki günlük parasını verip yatıyorum sonra şutlarım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların tedirgin etmeyen tehlikesiz hareketleri var mı🤔 patlamaya hazır yürüyen atom bombası gibisiniz hepiniz. Hoşlandığımız kıza bile yaklaşmıyoruz bu yüzden😄
05 Yorumla- +1 yıl
abart
- +1 yıl
Yoo hatta bir tane feminist yazar var o bile kitabında böyle söylüyor. İlk kez bir kadın erkekleri anlamış ama kendisinin hayatına mal olmuş, erkek olmak mı avantajlı kadın olmak mı avantajlı sorusuna cevap aramak için erkek olmuş erkek kılığına girmiş 1.5 yıl erkek gibi yaşamış erkekler gibi bowling oynamış bara takılmış erkek kuaföründe traş olmuş sevgili yapmış kadınlar ile arkadaş olmuş vs seks hariç bir erkeğin yaptığı herşeyi yapmış 1.5 yıl sonra kadın haline geri dönmüş ve aynen böyle söylemiş iyi ki kadın olarak dünyaya geldim demiş fakat erkek olmak kadına bir çeşit travma yaşatmış ve doktor kontrolünde yaşamına son vermiş bu kitabında düşün artık erkek olmamın zorluğunu, kadınlar melek görünümlü şeytanlarsınız😄
- +1 yıl
Hepiniz çok tatlısınız ama aynı zamanda tehlkelisiniz de şeytan bütün kötülükleri zararlı şeyleri tatlı ve güzel göstermek için
- +1 yıl
var
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTehlikeli olacağım adama cümle kurmam ağzına hiçbir şey demeden ……rım….
Yapacağım şeyleri ona anlatmama ya da trip gibi şeyler yapmama gerek yok. Onu bitirmeye karar verdiysem cümleye de gerek yok direkt harekete geçerim.
O yaptıklarımı görüp bilmez o ayrı.
Ama ben görüp bilirim yetmez mi.00 Yorumla
Peki

Sen bilirsin
Sen daha iyi bilirsin
Yok bir şey
Anladım.01 Yorumla- +1 yıl
çok doğru 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
+1 yılSen anlatmak ister misin?
Aslında her şeyi bildiği halde nasıl yalanlar uyduracak diye görmek istiyorlar81 Yorumla- +1 yıl
🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre hiç bir sözleri tehlikeli değil
01 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılYorulma diye kısa yazıyorum abla :D kadınların en tehlikeli cümlesi soru içeren her cümledir
05 Yorumla- +1 yıl
ay kıyarım ya hala takıyo musun o dediğime 😂
- +1 yıl
Takmıyorum abla düşünceliyim diyelim 😂
- +1 yıl
yorumunu uzun yazabilirsin dedim ama 😀
- +1 yıl
Biliyorum işte yormamak için bugün nasıl oldun abla? :D
- +1 yıl
iyiyim 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bana göre ''Hiç''. O hiç kelimesinin içinde neler var neler! Bir kendisi, bir de Allah bilir.
121 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle yok bişey hiç falan
- +1 yıl
ölümcül darbe diyebilirim 😀
- +1 yıl
kadınların tehlikeli olduğunu düşünenlerden misin 😀
- +1 yıl
zeki kadından erkekler korkar ama unutmayalım 😂
- +1 yıl
sürekli savaşta gibi gardını düşürmemen lazım ama biliyorsun değil mi 😂
- +1 yıl
bak hele ya çok fenasın sen 😀
- +1 yıl
farkında olman daha tehlikeli 😂
- +1 yıl
hayır kabul edemem 😂
- +1 yıl
şu an üşengeçliğim üzerimde yoksa çoktan galiptim ben 😀
- +1 yıl
şanslı gününde misin ne 😂
- +1 yıl
orası nasip artıkını 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. "Hiiç"
-Neyin var aşkım?
-Hiiç..
Meali,
"Sen hele bir anlama neyim olduğunu, ben yapacağımı biliyorum.. akşama kadar süren var "
21 Yorumla- +1 yıl
😀😀
+1 yılKadının ruh haline göre bakışıyla ve duruşuyla anlaşılır bu sana yan duruyorsa ağzından çıkan kelimenin bi önemi yok bütün kelimeler beni kırdın, kesin suçlu sensin özür dile gönlünü al yoksa uzun bi süre trip yersin
00 Yorumla
+1 yılKız: Regl oldum
Ben: Geçmiş olsun
Kız: Geçmiş olsun ne yaa bu kadar mı 😡
Ben: E napim tören falan mı düzenliyim senin için regl oldun diye
Kız: Odun 😡02 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Regl olduğunu söyleyen kızdan tehlikelisi yok bence ne desen yaranamıyorsun kfjcbdbxc
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Peki. >>>> Trip attığının en bariz örneğidir. Özellikle 🙂🙃 bu iki emojiden biri de varsa katmerli bir trip geliyor denebilir jfjfjf
01 Yorumla- +1 yıl
😀😀
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınların en tehlikeli cümlesi susmasıdır. Konuşuyor fırça atıyor tripleniyorsa korkma. Ammaaa susuyorsa kork
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
boş ver" bence. Cunki anlatan kadın hâlâ çabalıyordur fakat boş ver deyip susan kadın bitirmiştir. Ondan sonrasında hicbir şey eskisi gibi olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
doğru
+1 yılTamam bir problem yok diye erkeği rahatlatırız ama içimizden aynı anda sen göreceksin diye planlar kurulmaya başlanır
01 Yorumla- +1 yıl
😀😀
+1 yılPeki Bir kadın bu cümleyi kullanıyorsa arkadaşım sen sıçtın demektir gülerek bile söylesek geçmiş olsun
04 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle sizler bile öğrenmişsiniz
- +1 yıl
"bile" üzdü
- +1 yıl
😀😀 ama erkek olarak anlamışsınız anlamında
- +1 yıl
Ne desem bilemedim iltifat olarak mı algılasam hakaret olarak mı neyse
Dişe diş göze göz. Üstü kapalı tehditlere karnımız tok. Iteni iterim çekeni çekerim.
Çünkü bende degerliyim. Üç günlük dünyada maymun olmaya gerek yok.00 YorumlaNiye düz anlamda söyleyin şu kelimleri
Anlamıyorum anlamıyınca neden yaptın veya nedneek istediğimi anlamıyorsun diyor
Ulen hayat kısa niye zorlaştırıyor uz kosacık hayatlarınızı00 Yorumla
+1 yıl“Sen bilirsin” ve “doğrudur” bence. Karşında tonla yalan sıkan birisi var, seni kandırdığını sanıyor ama doğrudur deyip geçiyorsun harika 😂 Kesin doğrudur bu arada 🤥
00 Yorumla
+1 yıl"saçmalama biz onunla beş yıllık arkadaşız." olabilir mesela.
"hem ben sana sadığım biliyorsun" diye devam edebilir. Bu cumleyı kuran hatun kişisi.
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin diyorsa bir kadın eyvah eyvah 😄
62 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle 😂
- +1 yıl
😂😂
Sen bilirsin diyorsa bir de artık susup bir köşeye oturmuşsa tadındada olsa darlamıyorsa yandın
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılPeki... cümlesi. Çok nadir kullanırım çünkü trip atmaktan ve trip atılmasından hoşlanmıyorum. 😌
10 Yorumla En tehlikeliyi bilmem ama ben bi soru soruyorsam cvbını biliyorumdur ona göreee
11 Yorumla- +1 yıl
ben de
“Sen bilirsin” diye saçma bir söylemde bulunup, sonrasında “Bizi anlamıyorsunuz” diyerek arşa çıkma çabaları.
20 YorumlaBence varya bi kadının en tehlikeli sözü değilde davranışı diyelim susması susmuş kadın bitirmiş pilini pırtısını toplamış gitmeye hazırlanan kadındır h8cbir tepkide vermez kavgada etmez kendini de yormaz susmak en büyük cevaptır cogu zaman
00 Yorumla
+1 yılbir şey yok
Sen bilirsin
Peki
diye sıralıyorum.. sana soru soruyorsa, bilki cevabını biliyordur! doğruyu söyle 😅00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNe derlerse tersi doğrudur:
"Efendi erkek severim" anlamı: "Badboylara taparım" gibi..00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde şey diyoruz
Bana anlatmak istediğin bir şey var mı?
Konuyu biliyoruz ama ondan da duymak istiyoruz 😀00 Yorumla
+1 yılyav öyle bir cümle yok kimse kusura bakmasın.
02 Yorumla- +1 yıl
niye yok
- +1 yıl
ne gibi tehlike oluşturabilir ki ? zaten tehlike ifade etse haber yapmadan yaptığı fiillerle seni zor duruma bırakır. Biri seni uyarmıyorsa orada gerçekten dikkat etmek gerek.
+1 yılBu soruya bu görselle cevap vermek istiyorum 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılGörsele katılıyorum 😂 bide şey var. Öyle olsun bakalım..
Olayı bildiğim halde çaktırmama cümlesi 😄00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana bir şey söylemem lazım
Konuşmamız lazım ve türevleri03 Yorumla- +1 yıl
o bi tık korkutucu değil mi 😀
- +1 yıl
Bi tık değil 3.5 😄
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılKadının en tehlikeli cümlesi, cümle kurmamasından daha az tehlikelidir. O yüzden bir kadın susuyorsa işte o zaman yanmıştır er kişisi.🙄
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılYakışmış mı hayatım?
Kırk kere düşünüp 1 defa cevap vermek zorundasın.02 Yorumla- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
😂😂
😅😅 şimdi bir pembe olarak söylememem daha doğru olur
012 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar şeytandan 1 saniye önce yaratılmış herhalde bunu diyecektin pembe olarak dimi
- +1 yıl
@bordoberee61 Hayir
- +1 yıl
O zaman girip çıkıyorum diyecektin @yaban00
- +1 yıl
@bordoberee61 hayir..
- +1 yıl
O zaman işim var giremem diyecektin kesin @yaban00
- +1 yıl
@bordoberee61 hayirrrrr
- +1 yıl
Maşallah her sorunun yorumunda yorumunuz var dikkat ettim de bayan @yaban00
- +1 yıl
@bordoberee61 evet bugün aktifim
- +1 yıl
Maşallah hergün aktifsiniz bayan @yaban00
- +1 yıl
@bordoberee61 sayilir
- +1 yıl
arkadaşlar gidin özelde konuşun.
+1 yılHayatta tek sevdiğim kişi sensin (yav he he)
02 Yorumla- +1 yıl
bunun neresi tehlikeli
- +1 yıl
Yalan çünkü
+1 yılSusmaktır. Bir kadın sustuysa karşısında ki kişi, kadının gözünde bitmiştir.
10 Yorumla
+1 yılBundan sonra ne yaptığının hiçbir önemi yok cümlesi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Kadın konuşuyorsa trip atıyorsa korkmayın eğer susarsa geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılNeyse.. Söyleyecek çok şeyi olup susanları favorisi ‽
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Fiziğimi beğeniyor musun, eski sevgilini özlüyor musun alınmam söyleyebilirsin😂
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Surat beş karıştır. Sorarsın ne oldu diye bişey yok der. Al sana korku filmi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. sen daha iyilerine layıksın dediği zaman cümlesi bitmeden kaç git
00 Yorumla
+1 yılNe alaka benim karım normal konularda bir şey sorduğumda sen bilirsin diyor arada
00 Yorumla
+1 yılSusması. Bir kadın susuyorsa onun için her şey bitmiş demektir.
00 YorumlaPeki, tamam, bir şey yok!
bunlar başı çeker 😀00 Yorumla
+1 yılCümleyi bilmem ama sessizliğimiz unuttuğumuz veya bir daha geri dönmeyeceğimiz anlamına gelir
00 Yorumla
+1 yılYok bisey
Sen bilirsin
Susmak
Tm olur
Peki00 Yorumla
+1 yılKadınlar zaten başlı başına bir tehlike Akılları sadece seytanliga çalışıyor
022 Yorumla- +1 yıl
Benim öyle değil ama
- +1 yıl
Alayınız öylesiniz çıkarcısınız aşırı derecede
- +1 yıl
Erkekler daha çok çıkarci
- +1 yıl
Kullanayım atayım derdindesiniz sizde
- +1 yıl
Sizde sadece yakışıklı olsun uzun boylu olsun zengin derdindesiniz sizi kullanıp atanlar kekolar serseriler. Adam yerine koymadiginiz efendi adamlar değil
- +1 yıl
Valla benim gördüğüm erkekler asıl tipe daha çok önem veriyor, ben hiçbir yakışıklı bir erkeğin tipsiz biriyle evlendiğini görmedim
- +1 yıl
Ben çok gördüm kadında tipsiz bir erkek ile evleniyor ise sadece parası var diyedir gerisi hikaye kadın demek şeytan demek 👍
- +1 yıl
@kaansilen hshshshs
- +1 yıl
Kaan ne içtin olum sen
- +1 yıl
Keşke yanında olup suratına olum desem
- +1 yıl
Kaan kendini bu uygulamadan sil 😀
- +1 yıl
Silsin tabi yoksa onu ben silicem valal
- +1 yıl
Tamam, sakin ol
- +1 yıl
Sevgili mi jjfnfjdkdn peki djdjdkkd
- +1 yıl
Aynen manitam
+1 yılÖyle olsun, bundan sonra ne yaparsan yap dediğim zaman karşımdaki telaşa kapılıyor neden acaba 😀
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ellerini beline koyup söylediği her cümle tehlikelidir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sustum.
Bir kadın "Sustum" diyorsa orada konuşulacak çok şey var demektir 😃00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen bilirsin
sen kaşındın
sen görürsün
dur beklese gör
tm yap00 Yorumla
+1 yılSade 'dinliyorum' da tehlike arz eder. Ne dense de ona göre cevabı vardır. Korkulur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSessiz ve soğuk duyuyorsa, kafada bitirmiştir. Sadece nasıl söyleyeceğini bilmiyordur
04 Yorumla- +1 yıl
İlişkiyi kendi içinde bitirmiş. Sadece karşı tarafa daha söylememiştir.
- +1 yıl
Heyecanı bitmiştir. Saygı bitmiştir. Veya başka biri araya girmiştir.
Genelde son söylediğim şey geçerli oluyor.
“Peki” üstüne tanımıyorum. 😄 Sen bittin oğlum demek, canına okuyacağım demek!
00 YorumlaYok bı şey
Şahsen benim kullandığım fakat icinde çok anlam barındıran bı kelime bu : )00 Yorumla
+1 yıl''Ben tipe bakmıyorum'''u duyduğum anda aha geçmiş olsun gold digger'a çattık diyorum.
00 Yorumla
+1 yılALLAH CANIMI ALSADA KURTULSAAM. 😂🤐
12 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀
- +1 yıl
öleyim de kurtul 😀
Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. "yaa o benim kardeşim gibi aşkım" bir zamanların efsane cümlesi ahahsh
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl"Ok" :D
10 Yorumla Birde şey var hadi başla artık 😃
Sen o işe başlamışsın giriş olmuş gelişme yaşanacak ama sanki seni hâlâ dışarda gibi böyle demesi erkeği vuracağı yeri biliyor kadınlar 😃00 Yorumla
+1 yılKandınların en tehlikeli cümlesini bilmem ama bir kadın bağırmıyorsa, sinirlenmiyorsa, tartışmıyorsa bitmiştir.
01 Yorumla- +1 yıl
tebrikler 🎉
- Devamını Gör (148)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler