Kişisel gelişim ve psikoloji kitapları seviyorum ama ağır olanlarından değil. Bazı yaşam kıçlarını, psikologların ya da kişisel gelişimcilerin yazdığı kitaplar genelde.
Yok yok puu klavye değil Mübarek klavye Doğru yazmış Bir kaç tane kendini geliştirmekle alakalı kitap okumuştum çok boş geliyor Onun yerine stoacularin kitapları gerçek yasam koçu... Hatta belki okudugun adamlar bile onlardan fikir çalmıştır
Haklısın önüne gelen yaşam koçu olmaya soyunuyor, kitap yazıyor falan. Önüme geleni okumam genelde. Yabancı psikologların kitapları daha iyi Guy finley, Joseph Murphy gibi
Yok hayır tamamen bilinçaltını, insanın kendiyle olan ilişkisini, spiritüel konuları ele alan kitaplar yazıyorlar genel olarak. Mesela Bilinçaltının Gücünü okumanı öneririm. Görsel atmak isterdim ama buradan zor maalesef.
Aşırı felsefe içeren kitaplar aslın da daha basit ve anlaşılır yazilabilirdi. Çeviriden dolayı ya da yazarın hiyarligindan dolayı Olabiliyor. Felsefeye gelince Bir filmin bile Felsefesi olabilir Felsefe hayattan ayrı bir alan değildir Tamamen hayatın ta kendisidir. Misal okudugun yazarın şu parçasında Felsefe yok diyemezsin. www.google.com/search Zaten psikolojiyide felsefeden ayıramazsın. Felsefenin ana konularından biriside insanı incelemektir.
Felsefe hayatın kendisi zaten kesinlikle. Yabancı yazarlar daha iyi bu konuda ama dediğin gibi çeviri konusunda iyi sayılmaz çoğu çevirmen o yüzden daha ağır bir dil gibi geliyor olabilir. Guy Finley'in Vazgeçebilmek kitabını da okudum felsefi yazıları var evet öyle çok paragraf okudum kitapta. Zaten yazarın çoğu kitabı eyleme dayalı Vazgeçebilmek, Sevebilmek, Özgürleşebilmek gibi. Felsefi yönü olan bir yazar.
Zaten her Felsefe yazarını ve kitabını okuyamaz insan. Kimisi sistamatik anlatırken, kimisi uzatıyor. Kimisinde düzeyine, yaşadıklarına, düşüncelerine göre anlıyorsun. Mesela denemeler kitabı derindir. Fakat kişisel gelişim konusunda fayda pek çoktur. Iyi okumalar...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok toksik insan vardı hepsini tek tek çıkarttım 🧚🏻♀️
Insan kaldı mı bari
Normalde kitap okuyan insan yalnızdır zaten
( macera aşk vb. Kitqoalr sayılmaz)
Bak doğru söyledin işte bir kez kitap dostluğunu tadında insan olanlarına ihtiyaç duymuyorsun. Macera ve aşk üzerine olan kitapları bende sevmiyorum.
Ama bu seferde ögrendigin bilgileri az da olsa anlatabilecek birisi istiyorsun.
Ne tür kitaplar okuyorsun
Kişisel gelişim ve psikoloji kitapları seviyorum ama ağır olanlarından değil. Bazı yaşam kıçlarını, psikologların ya da kişisel gelişimcilerin yazdığı kitaplar genelde.
Yaşam koçlarını olacak o püüü klavye 😂🧚🏻♀️
Yok yok puu klavye değil
Mübarek klavye
Doğru yazmış
Bir kaç tane kendini geliştirmekle alakalı kitap okumuştum çok boş geliyor
Onun yerine stoacularin kitapları gerçek yasam koçu...
Hatta belki okudugun adamlar bile onlardan fikir çalmıştır
Psikolojide bile insanlar maalesef hala freut da takılı kalmış
O alanda da pratik uygulamalara dökebileceğin Ka c kişi var
Haklısın önüne gelen yaşam koçu olmaya soyunuyor, kitap yazıyor falan. Önüme geleni okumam genelde. Yabancı psikologların kitapları daha iyi Guy finley, Joseph Murphy gibi
Konuları neler mesela
Icin de felsefik düşünceler barındırıyor mu?
Bir kaç fotoğraf atabilseydin iyi olurdu
Tabi zahmet olmazsq
Yok hayır tamamen bilinçaltını, insanın kendiyle olan ilişkisini, spiritüel konuları ele alan kitaplar yazıyorlar genel olarak. Mesela Bilinçaltının Gücünü okumanı öneririm. Görsel atmak isterdim ama buradan zor maalesef.
Aa şimdi bir foto gördüm
Felsefe yapmış...
Tamam teşekkürler
Felsefe değil daha çok. Ben felsefe severim ama çok ilgili değilim o yüzden aşırı felsefe içeren kitapları tercih etmem kafam almıyor.
Aşırı felsefe içeren kitaplar aslın da daha basit ve anlaşılır yazilabilirdi. Çeviriden dolayı ya da yazarın hiyarligindan dolayı
Olabiliyor. Felsefeye gelince
Bir filmin bile Felsefesi olabilir
Felsefe hayattan ayrı bir alan değildir
Tamamen hayatın ta kendisidir.
Misal okudugun yazarın şu parçasında
Felsefe yok diyemezsin.
www.google.com/search
Zaten psikolojiyide felsefeden ayıramazsın. Felsefenin ana konularından biriside insanı incelemektir.
Felsefe hayatın kendisi zaten kesinlikle. Yabancı yazarlar daha iyi bu konuda ama dediğin gibi çeviri konusunda iyi sayılmaz çoğu çevirmen o yüzden daha ağır bir dil gibi geliyor olabilir. Guy Finley'in Vazgeçebilmek kitabını da okudum felsefi yazıları var evet öyle çok paragraf okudum kitapta. Zaten yazarın çoğu kitabı eyleme dayalı Vazgeçebilmek, Sevebilmek, Özgürleşebilmek gibi. Felsefi yönü olan bir yazar.
Zaten her Felsefe yazarını ve kitabını okuyamaz insan. Kimisi sistamatik anlatırken, kimisi uzatıyor. Kimisinde düzeyine, yaşadıklarına, düşüncelerine göre anlıyorsun. Mesela denemeler kitabı derindir. Fakat kişisel gelişim konusunda fayda pek çoktur. Iyi okumalar...
Kesinlikle teşekkür ederim sana da iyi okumalar :)
Etrafımda insan yok pek
Fotoğraf seninse seksi kadınsın...
Niye olmasın?
Evden dışarı hiç mi çıkmıyorsun
Yoksa insanlarla pek konuşmuyor musun
Çıkmıyorum konuşmuyorum da onlarda konuşmuyor