Kendini evde kalmış gibi mi hissedersin yoksa bu işler nasiptir. Bugün ona yarın bana der ihtiyatla mı karşılarsın?

Ne tepki verirsin? Ve olmazsa olmaz soru, ne giyersin?
Kendini evde kalmış gibi mi hissedersin yoksa bu işler nasiptir. Bugün ona yarın bana der ihtiyatla mı karşılarsın?

Ne tepki verirsin? Ve olmazsa olmaz soru, ne giyersin?
Benim yengem 6 kız kardeş. Kendisi 5 numara. Abim talip olduğunda en büyük hariç hepsi evdeydi, sırayı bozuyorsun diye vermek istemediler başta. Abim de kaçırsam bir Allahın kulu bulamaz beni, daha mı iyi olur deyince mecbur verdiler, diğerleri 1er sene arayla evlendiler sonra 😂
Oha olaya bak 🤭
Abimi ise başta hiç biri sevmezken, şimdi oturtacak yer bulamıyorlar. Nasip böyle bir şey 😅
Kardeşim benden önce evlendi üstünden seneler geçti çoluk çocuğa karıştı. Allah hepsine sağlık huzura mutluluk versin. Benim hiçbir zaman gözüm olmadı ya da bu konuda sıkıntı çıkartmadım. Ben böyle şeylerin sırayla olabileceğine inanmıyorum. Herkesin kendine göre bir alın yazısı var. Onun kaderi bu şekilde yazıldı ve bu şekilde ilerledi. Benim buna engel olmam ya da gönül koymam çok fazla mantıklı olmazdı.
Nasibi gelen evlenir, dogarken önceligi olan önce evlenicek diye bir şey çok saçma. nasibi gelen evlenir kafasındaydım hep, yakın zamanda bir abi kız kardeşine talib çıktı, benden önce evlenemez diye evdeki esyaları oraya buraya atmış evde cıngar çıkarmış diye duymuştum. okadar komigime gitmisti ki, demekki böyle düsünende var ama sıg bir düşünce.
Oha gerçek mi? İnanılır gibi değil sahiden
Kardeşimle aramda yaş farkı olmasına rağmen senelerce onun önce evleneceğini düşündüm hep kendimin evleneceğini düşünmezdim o evlenseydide çok sevinirdim
Cevap
20Cevap
Umursamam. zaten ben evleneceğimi düşünmüyorum evlilik de istemiyorum. bu zamanda kalbi için seven birini bulmak zor herkesin kendince istekleri var onları karşılamak zorunda da değilim. yani doğuştan gelen özelliğime göre beni seçiyorsa seçmesin. zaten yarışmıyoruz kimin önce evlendiği önemli değil
Eig adayı, zaten yarışmıyoruz harbiden
Teşekkür ederim, hayır olur mu hiç sizin görüşleriniz de harika her zaman nokta atışı ve mantıklı buluyorum.
Eyw
Adına sevinirim nasip kısmet bu işler derim takılmam zaten ya hayırlısı olsun ya da olmasın düşüncesindeyim. Kıyafete gelince en büyük benim hepsi için abi konumunda olduğumdan az da yapım ağırdır siyah takım elbise giyerim büyük ihtimalle.
Benden önce evlendi çocuk sahibi bile oldu. Beni bekleme sen yuvanı kur dedim. Ben 20’ lerimde hiç evlilik kafasında değildim. İyki ona yol verdim. İyki evlendi.
Hanım hanımcık giyinirim kardeşimin düğününde. Görümcemden süslü olmam mesela, onunla aynı renkte de giyinmem kesinlikle. Sade takılırım. Ama kardeşim benden önce evlenirse tabii ki evde kalmış hissederim misal o 27sinde evlense ben 36 oluyorum. 😂
Ama görümcenin kıyafetinin renginin nereden bileceksin kız ya aynı renk olursa 🤭
İlla ki konuşurum görümcemle yav ne giyeceğini çoktan biliyor olurum 😂😂
Kardeşim yok olsaydı da bir şey yapmazdım. Nasip işleri sonucta. Belki o evlenmek isterken ben istemiyorumdur
Hissetmen. Benden küçük kardeşlerimin hepsi evlendi. Ben öğle takılıyorum kafama göre hiçte sorun hissetmiyorum
Ona destek olurum, düğününe gider oynarım, mutluluğuna ortak olurum.
İzin veririm. Herkesin kısmetini ne zaman geleceği belli olmaz.
Onu tebrik ederim ve mutlu olurum. Sevdiğim insanların mutlu olması çok güzel bir şey.
Kardeşim yok ama öyle bir şey olsaydı da bir şey yapmazdım
Hissederim çünkü kardeşim geç evlenir baya bi
olabilir insanlık hali evlenmek bi yarış değildir sevdiğini bulan evlenir evlenmekten sıra diye bisey yoktur sıra kasada olur kasa da a101 de 😁
şu an mutsuz keşke izin vermeseydim diyorum. Yani mutlu olursa mutluyum mutsuzsa kendime kızıyorum.
Evlenebilir. Bu işler nasip kısmet işi
Benden büyük ablam var ve ben ondan önce evleneceğim
Bana göre bu işler nasip olumsuz düşünmem yani
Nasip kismet bu işler ben bilmem Allah bilir demek düşer
Hepsi evli zaten son çocuk olunca
Öyle olduğunu düşün, ne yapardın
Nasip bu işler sorun etmem
Mutlu olurum.
Bir şey yapmam.
Ne yapayım yav :D bir şey yapmam
Herkesin nasibi kısmetti ayrı , varsın evlensin.
Bu işler nasiptir, bugün Ona yarın bana, derim.
Sevindim onun adına.
Evlenmek gibi niyetim olmadığından rahatsız olmam
Hayırlı olsun derim 😇
Kardeş yok
Olduğunu düşün
Beni alakadar etmes jfjcj
Dayı olurum..
Kardeşim yok mutluyum. İyi ki yok son olmak çoksel
vhgchvcfh kardeş hep yanında olan bir fare gibi. Ne alsan ufaktan ufaktan kemiriyor
Benim yeğenlerim onu yapıyor bana 😃
Mutluluklar dilerim başka ne yapılır ki 😊
Ben abimden önce evlendim 😂
En küçüğüm, sıkıntı tınne.
Mutlu olurum. İşime gelir.
Sorun yok. Zaten yaşadım bunu.
Düğününde güzelce oynarım.
Evlenseler keşke 😅
Hiçbir şey 👻
👽
Evlendi zaten gidip bilezik taktim
aman buyursun