Kişilik & Karakter Kötü ya da iyi olan alışkanlıkların nelerdir? Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Seni rahatsiz eden ya da etmeyen seyelr Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Teşekkürler Güncellemeler+1 yıl Guncell Kötü ya da iyi olan alışkanlıkların nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sigara var kötü olarak 1 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Detayci ve bazen inanılmaz korkgim bir adım atmak için. Iyi mi kotu mu bilemedim.Az başım ağrır ama içimdeki huzursuzluk bazen... 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. kotu alışkanlığım hep tembel olmam ve canım sıkıldıkca yemek yemem İyi alışkanlığım da sokakta 15 kedi besliyorum 0 1 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl 👏👏👏👏👏👏 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Üşengeç olmam kötü bir alışkanlığım. 0 4 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bence degil pwlinsiu +1 yıl Nedenmiş Kotucocuk0707 +1 yıl “Zor bi işi yapmak için tembel insanı seçerim. Çünkü tembel bir insan o işi yapmanın en kolay yolunu bulur” cümlesinin Bill Gates’ pwlinsiu +1 yıl Anladım, saol.
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Tembelliğim en kötü alışkanlıpım 0 1 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bence en güzel aliskanlik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sigara var kötü olarak
Detayci ve bazen inanılmaz korkgim bir adım atmak için. Iyi mi kotu mu bilemedim.
Az başım ağrır ama içimdeki huzursuzluk bazen...
kotu alışkanlığım hep tembel olmam ve canım sıkıldıkca yemek yemem
İyi alışkanlığım da sokakta 15 kedi besliyorum
👏👏👏👏👏👏
Üşengeç olmam kötü bir alışkanlığım.
Bence degil
Nedenmiş
“Zor bi işi yapmak için tembel insanı seçerim. Çünkü tembel bir insan o işi yapmanın en kolay yolunu bulur” cümlesinin Bill Gates’
Anladım, saol.
Tembelliğim en kötü alışkanlıpım
Bence en güzel aliskanlik