Tam hayatı sorgulayıp depresyona girecektim ki dedim şimdi kim düşünecek boş ver 😂😂
Şunu dinlerken sanki 20. kata çıkarıp boşluğa bırakmışlar gibi özgür hissediyosun ama sonunda çakılıyosun 😂 neyse en azından yolculuk güzeldi...😏
Tam hayatı sorgulayıp depresyona girecektim ki dedim şimdi kim düşünecek boş ver 😂😂
Şunu dinlerken sanki 20. kata çıkarıp boşluğa bırakmışlar gibi özgür hissediyosun ama sonunda çakılıyosun 😂 neyse en azından yolculuk güzeldi...😏
Başlarda sahip olmadıklarım için üzülürdüm sonra hırs yapıp elde etmeye çalışırdım. Elde ettiklerimin de bir yere kadar mutlu etmesi bu süreci baltaladı. Bunun sonu yok gerçekten. Her başardığımız şey için bir sonrakine yer hazırlıyoruz ve daha fazlasını istiyoruz. Yapamadığımız şeyleri kafaya çok takmak mutlaka mutsuzluk getiriyor. Bu yüzden (bkz: saldım çayıra mevlam kayıra) olarak devam etmekte fayda görüyorum.
hayat felsefesi olması gereken söz 😂 katılıyorum.
Olmazsa olmaz yapcak bişi yok olursa ne alâ
İyi yapmışsın boş ver 😂
Ben en son dün gece bir şeyleri boşverdim. Yazacaktım ama cümleye nasıl girip kuracağım diye düşününce yazmaktan vazgeçip "boşverdim" 😂 Son boşverdiğim şey bu olmuş oldu 😂
Amaaan boş ver 😂😂🤭
Bir daha "boş ver" duyarsam kusucam
Ben o terimi kullanmam pek. "salla gitsin" derim hep onun yerine.
Amaaan salla gitsin 😂
Aynı kapıya çıkıyor onada kusucam ben niyet ettim bugün kusmaya😂🤭
Kafaya koyduğunu illa yapacaksın dimi 🙄 yazık değil mi midene. Bari içinde gıda varken kusma. Onları sindirince kus 😂 nimetler boşa gitmesin 😂😂
Yiyip yiyip kuscam her şeyi yer ama kilo almam 😂
Sen zenginsin galiba 😈😈
Fas fakirim 🥺🥺
Ne bileyim yiyip yiyip kusacağım deyince seni zengin sandım 🥴 çok yemek demek çok para demek artık 🥴
Zengin olsam senden kaçardım 😂😂🤭 o kadar saf değilim 🤭😂
Bir an aradığım zengin burnumun dibindeydi de bana bu zamana kadar oyun oynadı sandım 😡
Fakir olmana çok sevindim konfesör 😇😇😂😂
Zengin olmak istediğim en son şey🤭😂😂
Ne kadar tok gözlü bir insan 😂
Ya ya 😂😂🤭
Yıllara, aşklara boş verdim 😪 tek derdim beni taşıyabilecek zengin karı bulabilmek 😂
https://youtu.be/nFB9J6oSDVE
Fiziki taşıma değil dimi 🤔😂 eğer öyleyse dr nowzaradan'ın hastalarından birine aşık olabilirsin 😂😂😂
Maddi manevi taşıyacak. Daha elden ayaktan düşmedim. Kendimi taşırım ben 😂
Hem o hastalar kendilerini taşıyamaz. Beni nasıl taşıyacak. Sporcu, güçlü birileri olabilir. 💪 Halter niyetine kaldırsın beni 😂
😂😂🤭
Zengin karı bulmak seni kaldıracak karı bulmaktan daha kolay😂😂
Halterci karılar kaldırır yaa 😂 doktor maaşları nasıl acaba 🤔 doktor karı alırsam rahat yaşar mıyım ki acaba 🤔
Sana dokunsa ölürsün nunu😂 ben nunumu riske atamam😂
Ne de çok düşünür nunusunu 😂 gözlerim yaşardı 😂
Nunum kıymeli bi nunudur düşüneceğim tabiki 😇😇
😂😂😂
Allah razı olsun. Tuttuğun elmas olsun 😂
Ama bu gücü kontrol edebil. Her tuttuğun olmasın 😂 sadece istediğin olsun 😂
Amin amin 🙏😇
Allahım duyuyorsun 🥴
Cevap
8Cevap
Aklıma gelen düşünceleri ve uykusuzluğu... Amaaağn. Canım ben ya, ne kafa takacağım.
deyip kafaya takmaya devam eden ben 😂 yıkılsakta ayaktayız 😂
Öyle tabii ki. Bizi bizden başka ayakta tutan bir Allah başka da kimse yok 😂🤌
öyle haklısın ki 👍
Bu siralar herseyi boşverdim dünya yansa umurumda degil
Diyet yapmayı boşverdim nasıl olsa doğal olarak zayıflayacağım yine 😃
Düşündüklerimi boşverdim artık umrum dışı takılıcam
Ohoo say say bitmez
bitmiyosa sayma boş ver 😂
🤣🤣 Hemen bak en son boşverdiğim
😂😂
Aklıma ağırlık yapan her şeyi boş verdim..
en doğrusu
Kendimi bosveriyorum
Hayatı boş vericem diyorum yine bişeyler oluyor
Gün geçtikçe artıyor boşverdiklerim.
Hayatı
Düşüncelerim
Sevgilimi
Kendimi
Kendimi
Sorgulamayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?